Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici. Eu m-am trezit la 8 si nu mai am somn. Acu ma uit la o emisiune pe Kanal D legat de nastere.
Multam' pt tratatie Missmj, Wudy.
Wudy multa bafta la eco, sa vii numai cu vesti bune. Wudy bebe are inca loc sa se miste si poate si-a schimbat pozitia de aia il simti mai putin. Eu asa am patit dupa eco, vreo 2 zile imi dadea doar de stire ca e acolo si pe urma pauza, liniste. Ai sa vezi cand se face mai mare ce suturi da.

Legat de cumparat lucruri inainte de nastere pt bebe mama mea a cumparat vrute si nevrute inainte sa ma nasca pe mine. SI eu sunt mare si bine sanatoasa.Pana la urma e decizia noastra daca cumparam sau nu inainte de nastere. Eu vreau mai intai sa-i iau bagajelul lui bebe pt spital si pe urma mai vad eu ce mai iau.

Sa aveti o zi cat mai placuta.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!

am un capitol intreg de citit din urma, ati fost tare vorbarete si de data asta!

noi am fost ieri in vizita la verisoara mea care a venit din elvetia cu baietelul ei de 6 luni
era atat de cuminte, ca ori eu ori barbati-miu l-am deochiat (cred, ca eu nu le am cu astea) :)
si am vazut la ea ceva ce nu credeam ca o sa imi doresc : un video-phone din ala pt copii, care se pune in camera copilului, si tu urmaresti "actiunea" de unde esti.
eu inainte nu-i vedeam rostul dar acum m-am prins: e util atunci cand nu vrei sa tot intri peste BB sa vezi daca a adormit si tocmai atunci sa strici sandramaua, si sa nu mai reusesti sa-l adormi...

ea e foarte zen asa, l-a crescut fara panica, totul i se pare natural, si de aceea si ala mic e extrem de linistit si sociabil.
iar cand am vazut-o si cu wrap.. am zis gata, se vede ca suntem verisoare

si in plus, am primit primele noastre cadouri. si hainute, de altfel. sunt pt 3 luni, dar.. imediat o sa-i vina bine

am palavragit destul, sa avem o zi frumoasa, fetele!!!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 21+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

da ziki, si io vreau sa iau un video phone de-ala, dc asa s-o numi, mai ales ca taica-su e innebunit dupa tehnologie, butoane si alte alea (cre' ca ar fi in stare sa faca rabat de la carucior, numai sa luam de-ala, sper sa-l lamuresc pana la momentu' cu pricina)

rox 22 +

think pink

Mergi la inceput

cred ca mai si creaza dependenta. verisoara-mea zicea ca vrea sa-l pastreze si cand o fi mare, sa vada daca e totul in regula in camera. si dupa aia, incepusem scenariile de genul sa ii vorbeasca prin ala "lasa aia jos", "stai cuminte", dar cu voce de Zeus asa...

parinti nebuni, ce sa mai
plus ca al meu ii tinea isonul : "da,da, si eu ma gandeam sa il punem pana mai incolo..."

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata,...mai aveti ceva, ceai, cafea??

Eu-s acasa cu puiu bolnav... ... va pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

avem di tatii, vorba canticului

ce are puiul, lorich?

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

L-am luat vineri d ela gradi cu muci, am zis ca e vreun virus mic, da' neah...de la muci a trecut rapid la stare f proasta, ieri nici apa n-a vrut, normal ca a facut si febra, dar ce m-a terminat pe mine respiratia lui..ff sacadata, zici ca-i maratonist sa nu zic alt cuvant care ma sperie; astept sa se faca programul d emers la pediatra. Uoof..nimic mai greu decat puiul bolnav!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori sanatate multa lui Robert. sa se faca bine repede

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

un pup sa fie totul ok!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
bebelu..n-am mai intrat aseara..a aveam niste nerviii..acum mi-a trecut..merg la giulesti la echo..;la centru de planificare langa maternitate..am prog la ora 16 dar de obicei se intarzie..poti sa intri si la 18,as vrea sa ne vedem la un suc ceva..dar nush la cat scap..tu ai nr meu de tel..suna-ma si stabilim daca putem ceva dupa e termin eu si daca poti si tu bineinteles
lorichsanatate la puiul mic..e gru cand suntem noi bolnaviori...dar ei micutii

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput