Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Merci mult Ralu! Abia astept ziua de maine.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86
Wudy bafta multa la morfo. iar p bb lasa-l in pace. are momente cand e mai energic, mom cand e mai lenes. stai sa vezi k de acu incepe distractia. nu te mai panica imediat.
te panichezi atunci cand trec 2-3 zile si nu simti nici o miscare. dar nu k a miscat mai putin. poate te-ai agitat tu sau ai avut treaba si nu l-ai simtit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Merci Laura . Incerc sa fiu optimista si maine sa fiu fresh nu cu moralul la pamant

[quote]citat din mesajul lui loutzy

Wudy multa bafta la eco, sa vii numai cu vesti bune. Wudy bebe are inca loc sa se miste si poate si-a schimbat pozitia de aia il simti mai putin. Eu asa am patit dupa eco, vreo 2 zile imi dadea doar de stire ca e acolo si pe urma pauza, liniste. Ai sa vezi cand se face mai mare ce suturi da.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

neata

am si eu o intrebare:
a facut cineva pe aici o analiza din urina numita proteinurie?
procedeul de recoltare e dubios..ma gandeam daca stiti daca existe recipiente speciale sau ceva?(in caz ca ati facut)

mersi

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ANgie pai ne auzim la tel si vdm cum facem.
iti dau pm cu nr meu sa il ai si tu
sa speram ca nu va mai ploua ca acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata dragutelor!

O saptamana minunata tututuror

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetelor!
Angie, cum mai este pe la Giulesti? Si eu am fost in prima parte a sarcinii acolo, ba la centrul de planificare, ba la camera de garda, la dr. Ion Ionut, dar pana la urma m-am hotarat sa schimb maternitatea. Mie mi-au inceput contractiile cand era Giulestiul inchis si aveam urgent nevoie de asistenta medicala (macar pentru linistea mea sufleteasca), dar nu am primit decat raspunsuri de genul: veniti cand se deschide maternitatea. Plus ca dl. doctor nu isi da mobilul si eu am nevoie de un doctor pe care sa il stiu aproape de mine oricand avand o sarcina cu risc si un trecut destul de traumatizant. Oare au refacut doar sectia de prematuri sau au mai si zugravit prin alte parti? Eu acum merg la Filantropia si arata super bine, nu se compara cu Giulestiul asa cum era cand am mers eu.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

madalinam..s-a dat drumul la maternitate..chiar o prietena a mea nascut acolo o fetita la 34 sapt..deci prematur,acum e acasa si e bine..
pe Ion Ionut chiar l-am vazut la planificare luna trecuta,banuiesc ca daca suni te programeaza

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelu..am notat,te sun eu cand ies de la dr..si vedem atunci ce si cum

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumesc mult fetelor de urari! Au avut efect, a papat f bine la pranz; acum vedem ce facem cu respiratia aia, s avedem ce va zice dr., daca ne primeste

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

m-am trezit si eu in sfarsit....si ma duc sa mananc,ca parca sunt nebuna cu mancatul asta intr-una,mananc parca sunt un elefant

Mergi la inceput