Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am promis ca ma duc, darce sa fac daca au aparut fetele...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ce mare si frmoasa e maya.acusica ii ajunge pe ai nostri din urma. felicitari pt primii pasi.. la cat mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

olga, ilinca s-a bagat la nani mai devreme sa-si ocupe locul.nu vrea s-o mai deruteze pe phiphi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

olga, ilinca s-a bagat la nani mai devreme sa-si ocupe locul.nu vrea s-o mai deruteze pe phiphi.

Maria

Pai maine caci astazi este la film. Sa speram ca la noapte nu mai suge Phiphi coate

Mergi la inceput

Gata, acum m-a luat somnul. Era si cazul, caci maine la 7 trezirea

Nu uitati fetele petrecarete, am deschis lista pentru sambata viitoare in club

Va , noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

`neata si va invit la o sau o tona si va doresc o saptamana cat mai minunata cu vreme frumoasa, va

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza Simona multumim de cafea
Dodo, faza preliminara am rezolvat-o..urmeaza din ian 2011 sa merg la comisie si sa fac actele la DM

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele.
Is suparata tare. A fost mama cu Raresu la doctor. Diagnostic posibil...bronsiolita. Si ca tratament i-a dat Cefalexin si in caun sirop (nu stia mama sa imi spuna care) Eu sunt impotriva antibioticelor dar ce sa fac acum?????

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

cefaleximul e un antib puternic, si lui dragos dr ped i l-a dat cand am avut probleme + liv52 sirop
sanatate lui rarse

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

cefaleximul e un antib puternic, si lui dragos dr ped i l-a dat cand am avut probleme + liv52 sirop
sanatate lui rarse

dragastoasa de Dragos

Tocmai ca este un antibiotic puternic d-asta ma feresc sa il dau dar parca nici nu pot eu sa decid ce e bine si ce nu in medicina. Is tare debusolata si totdata nervoasa, neputincioasa data peste cap. Nici nu pot sa mai aman si sa nu ii dau nimic caci daca se ingroasa treaba.
pentru ce simptome i-a dat Cefalexim lui Dragos?

Tot sun la un alt medic (de data asta pediatru) dar nu raspunde. Sun si la medicul de la spitalul TBC (este un medic bun acolo dar ocupat peste masura si de aceea nu cred ca l-ar vedea la copchil azi) sa primesc pareri mai avizate. Stiu ca ma veti judeca in fel si chip ca umblu din medic in medic pentru o tuse dar asa cred eu pe acest moment.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput