Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 6
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Neatza fetele. Is suparata tare. A fost mama cu Raresu la doctor. Diagnostic posibil...bronsiolita. Si ca tratament i-a dat Cefalexin si in caun sirop (nu stia mama sa imi spuna care) Eu sunt impotriva antibioticelor dar ce sa fac acum????? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Bronsiolita..din cate am trait noi, este cauzata de o infectie virala..nu vad ce cauta antib acolo. Doar dc nu cumva..face febra mare.care nu cedeaza nicium doar cu antitermice.In mod normal, dc chiar e bronsiolita,va ajunge sa ia Singulair/ventolin/aerius.Mai era cineva..sper sa nu gresesc cred ca aditapop cu copilul recent cu bronsiolita cu tratament cu singulair.Sanatate multa
Comorile noastre
inna30 spune:
Buna dimi fetelor dragi, am reusit si eu sa mai intru, am fost plecati mai toata vara la tara la mamaie, acum gata a venit frigul si stam pe acasa.Andy e din ce in ce mai obraznic dar ne descurcam.
Floric- parerea mea este sa ii dai copilului antibioticul, este o cefalosporina destul de buna acum depinde de cat este de 250 sau alta concentratie...eu asta vara i-am dat lui Andy pt rosu in gat si cu tot antib mi-a facut febra mare aproape de 40..apoi i l-a schimbat cu altul...daca face diaree de la el sa il dai cu biotix la 2 ore dupa antib in lapte....la noi nu a fost eficient dar stiu ca este bun, depinde de afectieune si va trece cu siguranta,,,uneori treb sa le mai dam si antibiotice pt ca altfel nu trece afectiunea respectiva, stai fara grija ca nu i se intampla nimic..mai rau este daca nu-i dai...face complicatii. pup si sa va face-ti bine.
Simo--te pup
poze andy tara
http://picasaweb.google.com/stamate32/Andrei?feat=directlink
Floric spune:
Bogdana aveam nevoie de tine ca de aer. Stai pe linie ca tot stau cu telefonul in mana sa gasesc un medic sa il vada. Oricum doar dupa amiaza pot sa merg la vreun medic oricare ar fi el.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Nu a facut febra si nici alt simptom nu are.
Poze Raru
Poze noi
petrean spune:
citat din mesajul lui Floric Bogdana aveam nevoie de tine ca de aer. Stai pe linie ca tot stau cu telefonul in mana sa gasesc un medic sa il vada. Oricum doar dupa amiaza pot sa merg la vreun medic oricare ar fi el. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
haha..nici chiar asa
eu am relatat doar din ce am trait noi. Andrei a luat antibiotic doar in perioadele de acutizare ale bronsitei astmatiforme...si never la bronsiolita. O fi fost el norocos sau nu..nush
Comorile noastre
petrean spune:
citat din mesajul lui Floric Nu a facut febra si nici alt simptom nu are. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
atunci..tuseste?sau dc l-a dus la dr?
Comorile noastre
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
atunci..tuseste?sau dc l-a dus la dr? Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
Tuseste rau. Hai ca poate avem un pic de noroc. Am prins un fir sa se duca mama cu Rare la medicul TBC pediatru. Poate are noroc si intra (e o coada acolo vesnic)
Poze Raru
Poze noi
inna30 spune:
Floric- e bine sa-l vada si la tbc pt linistea ta dar oricum ii va da antibiotic daca tuseste pt siguranta sa nu faca alte complicatii, in general virozele netratate, pneumonii, bronsite , bronsiolite fac complicatii si aj in sp..nu e cazul tau, nu te mai panica si o sa vezi ca e bine, nu e un capat de tara daca ia un antibiotic, cand tuseste inseamna ca e ceva se aud raluri la plamani si trebe..pupic dulce si sper ca nu te superi pe mine pt ca mi-am dat cu parerea.
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Am dus copilul la gradi La inceput a marait un pic (dar este si cam obosit, caci l-am trezit devreme, el care de obicei se trezeste pe la 10-11), apoi si-a facut curaj si s-a dus la jucarii, dar de cate ori ma vedea incepea sa planga si venea la mine, asa ca am hotarat sa-l las acolo si sa ma sune directoare in caz de urla f tare. Va dati seama ca stau cu telefonul langa mine si mai am si un pitic pe creier: daca i-am dat din greseala alt nr de tel
Sunt un pic, un pic tristuta, dar si foarte fericita ca am asa baiat mare care merge la gradinita. Sunt sigura ca o sa-i prinda f bine.
Imi place ca toti copiii sunt mult mai mari si sunt atenti cu el. Nu sunt genul de copii care sa-ti smulga jucaria din mana sau sa te loveasca. Erau ff prietenosi si cumintei. Imi place tare mult si de educatoare si de directoare. Se vede ca le iubesc copiii f tare.
Acum sper sa fie cumintel si sa ne adaptam repede.
Olga, mamica lui David iepurasul
Ilinca_M. spune:
Iaca ce se pune la cale...iesire in club...hmmmm...In mod normal as fi fost mare amatoare, da' acum chiar ca n-as putea, mi-ar trebui muuulta mobilizare (si oricum mi-ar taia Sophiphi avantul:))).
Am reusit sa ne uitam aseara la film, mi-a gasit huzband filmu' dar m-a dezamagit, ma asteptasem la mult mai mult citind cronici ("Iirgin Suicides" a lui Sofia Coppola). Bianca, io am mai incercat sa ma uit direct pe net, mi-ati dat voi linkuri, dar zau ca la mine n-au mers (cel mai tare m-a enervat si faza cu numarat invers 30 de minute). Oricum huzband in cateva minute ia cam orice film de pe net. Abia astept sa apara "Beautiful" a lui Innaritu.
Mie mi se pare ca in unele poze Raducu a lui Curea seamana cu Mutzunelu' Si parca in casa l-am vazut fara scutec sub body; tufete, mai este vreo mama care n-a prezentat olitza copilului?(adica eu i-am prezentat-o o data si a inceput s-o dea de-a berbeleacul prin casa).
Culmea e ca am un dvd primit de la prietena mea din America, "Potty training", dar inca nu l-am vizionat. Ea zicea ca-i explicat acolo tare mandru cum trebuie procedat, dar sa nu ma grabesc ca americanii nu incep operatiunea cam inainte de 1 an si 10 luni.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata