Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello Gagici!! am culcat Matza pe la 15.30 acu ma astept sa se trezeasca. Am toata casa cu fundul in sus. Nu pot sa fac nimic ca nu ma lasa nici sa respir , nu face nimic singura trebuie sa fiu eu cu ea. Deja a recurs la trasul de pantaloni sau ma ia de mana si ma duce in alta camera numai sa ma opresc din treaba si sa stau cu ea. Afara ploua si ma dispera ca nu putem iesi.....soo o stare de cacao. Acum am vazut ca vorbiti de soacre indiferente fata de nepoti si iar mi-am adus aminte. La noi desi se poarta super cu Gaza mica si o iubesc la nebunie, niciodata n-a au venit cu o jucarie macar. I-a cumparat in vre-o doua randuri cate o rochita de imbracat si atat. Mereu zic ca ar vrea sa-i ia da nu stiu ce da nu sunt bani etc. Mama in schimb mereu vine cu cate o prostioara. Si desi i-am zis ca mai bine sa puna banii la pusculita si ii iau eu cate ceva serios ea zice ca nu poate veni cu mana goala la copil ca ii e drag cat se bucura. Daca mama poate, altii de ce nu pot?
In fine.... sa revenim la lucruri mai frumoase.
Cu intarziere La multi Ani ! si de la noi pt David si Brises.si pt toti ghioceii pe care au facut majoratul in ultimul timp.

Curea da-mi Pm cu nr tau de tel. Sa vorbim daca tot stati asa aproape poate pe vreme de asta ploioasa ne vizitam.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

pikka unde esti? zii pt fetita ta data nasterii
edit: am cautat in urma dar nu am gasit nik

dragastoasa de Dragos

Sunt pe aici...obosita de cateva nopti cam nedormite; pitica mea este bolnavioara,are mucisori, febra, stomatita,un pic de diaree,nu papa mai nimic...ma simt cam aiurea ca a trebuit s-o dau la cresa, poate e prea mica pt etapa asta...
Am nascut-o pe 15.04.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Asaa acu sa revin la probleme mai vechi. Multumesc inca o data fetelor care mi-au raspuns in legatura cu mica mea Ninja. Faptul ca e cineva alturi si incearca sa te ajute, conteaza tare mult la moral. Am hotarat sa nu ne mai stresam si sa avem incredere ca aceasta perioada va trece. Am citit sfaturile tuturor dintre voi, unele le incercasem deja dar nu prea functionau, dar asa cum ziceati si voi poate e nevoie de mai multa preseverenta, altele nu le pot aplica (cum zicea pisigri, pt ca in cazul asta ar trebui sa o lovesc si eu si cu asta nu sunt deacord, nici nu ma simt bine sa fac asta si nici nu mi se pare ca ar avea un rezultat pozitiv , din contra) important insa este ca mi-ati fost alaturi si asta mi-a dat un sut in fund sa merg inainte si sa ma dezmeticesc din smiorcaiala. Aaa si articolul pe care mi l-a dat Ela, mi-a placut. si Multumesc.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pikka - aaaa, deci ii spunem si ei LA MULTI ANI! pentru implinirea frumoasei varste de un an si jumatate

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Vroiam sa intreb, daca acum nu mai sunt moderata,imi apar mesajele imediat ce le scriu ? mie mi se pare ca apar cam greu

Mergi la inceput

pai uite ca te-am si vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

E a doua zi cand Sophitela sare peste somnul de pranz...hmmm, cred ca ne mai permitem un film si deseara!
Am vazut si eu site-ul cu jucarii de lemn, mi se par super-misto si rezonabile ca pretz. Problema e ca am citit cum e cu transportul:"intre 0 si 22 lei, in functie de localitate". Imi imaginez ca daca vin de la Bucale, BM sigur e la cost maxim de transport, asa ca-mi iese o jucarie de 60 peste 80...sa vad, poate-o combin si pe soacra-mea sa-i ia si ea ceva de acolo, de 18 luni...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pikka - aaaa, deci ii spunem si ei LA MULTI ANI! pentru implinirea frumoasei varste de un an si jumatate

Multumesc! si eu urez ,de asemenea, LMA tuturor copilasilor nascuti in aceasta perioada

Mergi la inceput

pikka- ce spune dr? ce are si de la ce s-a imbolnavit?
ca doar nu a mancat ceva aiurea la cresa, nuuu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pikka- ce spune dr? ce are si de la ce s-a imbolnavit?
ca doar nu a mancat ceva aiurea la cresa, nuuu?

Probabil de la cresa a racit, ca mai toti sunt pe acolo mucosi;bine, eu, pe langa asta, cred ca aceasta "raceala" are leg si cu eruptia dentara, la ea de cand i-au aparut maselutele, in aceasi perioada a "racit";incisivii i-au iesit "linistiti", acum are un canin de cateva zile, si maselutele de sus spre finalizare .
Diaree a facut probabil ca papase f mult lapte,ca altceva nu vroia, mai ales noaptea bea si cateva biberoane ceea ce mi se pare prea mult la varsta ei

Mergi la inceput