Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

curea da ce harnic e radu iti face "curatenie" in sertare

dragastoasa de Dragos

Acolo acceptase chileteii pe el fara pampers si facea curat la sertarul cu lenjeria noastra...
Eu am incercat sa il fac sa stea pe oalita doar imbracat cand vad ca se screme ii zic "hai sa stam pe olita sa pape si ea kk-l tau ca ea nu a mancat azi si ii este foame" si atunci cand sta citim ii plac tare mult cartile.
Am mai citit tot aici ca bebe face la olita atunci cand urca singur scarile fara ajutor..nu stiu daca e adevarat sau nu..

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,Hai ca m-am distrat cu pataniile voastre.Am vazut petrecerea lui Chitibus,ce s-au mai distrat pe acolo.L-am vazut si pe Radu la bunici.Floric, eu zic sa-i dai ceea ce ti-a prescris medicul ca nu e de glumit.Olga, ai sa vezi ca o sa-i placa lui David la gradi, da si tu niste siropel pt. imunitate si vitamina c picaturi.Geanina,pupam micsunicaNoi azi ne-am trezit la 9.30, am dormit super bine si mult.Ieri au fost socrii pe la noi, ei vin cam de doua ori pe an si m-au cam enervat,in primul rand i-au adus bomboane si sticsuri lui Theo si cam atat, nu tu o jucarie nimic.Cum poti veni la nepotul tau fara nimic.Asta e, noroc ca se compenseaza cu mama.

Mergi la inceput

Vreau sa iau un cort(piscina) cu bile,ati vazut pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Curea multumesc chiar eram in pana de idei ce sa-i iau de mosi (Nicolae, Craciun). Cuburile i le comand sigur.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Vreau sa iau un cort(piscina) cu bile,ati vazut pe undeva?

jysk-real
edit: deddeman
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Noi azi ne-am trezit la 9.30, am dormit super bine si mult.

Ieri au fost socrii pe la noi, ei vin cam de doua ori pe an si m-au cam enervat,in primul rand i-au adus bomboane si sticsuri lui Theo si cam atat, nu tu o jucarie nimic.Cum poti veni la nepotul tau fara nimic.Asta e, noroc ca se compenseaza cu mama.

Stai linistita ca la noi vinmai des si mie soacra imi zice ca nu face nici o diferenta intre nepotii dar mereu uita....si de noi. Nu-i bai Radu creste si fara atentia lor. Te cred .... doare al naibii de rau sa vezi asemenea comportament.Eu am luat decizia de a imi spune si eu parea din cand in cand caci altfel sunt luata drept fraiera sau considera ca sunt de acord cu ei.Pana acum am reusit sa il fac pe sot sa recunoasca ca am dreptate chiar daca sunt parintii lui..recunosc nici ai mei nu sunt perfecti dar sunt altfel...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Curea multumesc chiar eram in pana de idei ce sa-i iau de mosi (Nicolae, Craciun). Cuburile i le comand sigur.

Nu ai pt ce Olga de aceea suntem aici sa ne ajutam si sa ne sustinem una pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cureaam uitat sa-ti multumesc si pt reteta de spanac. Suna bine

Fetelor s-a deschis lista pentru club, sambata seara: Curea, Olishka.

Mai asteptam mamici cluberite

Mergi la inceput

Olga l-ai luat pe David de la gradi? Sau inca doarme? Radu baga soamne de la 13.40 dupa aproape 12 ore de somn de noapte...

Mergi la inceput

adrisimo, multumesc.Curea, cu sotul nu mai am probleme a vazut singur diferentele,asa ca nu mai comenteaza nimic.Theo si-a facut o gaura in suzeta si alta nu mai vrea, i-am luat vreo 5 pana acum, nu vrea niciuna.Problema e ca nu vrea sa renunte nici la asta veche si suntem in perioada de iesire a caninilor, chiar avem nevoie de suzeta.Sa vedem cum facem, poate renuntam pana la urma.

Mergi la inceput