Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 17
Ilinca_M. spune:
Gaza, apropo de bunici, e clar ca exista o gama foaaarte larga...si eu ma tot minunez. In capul meu bunicii ar trebui sa fie aia topiti dupa nepoti, sa-si doreasca sa-i vada cat mai des, sa nu li se para nimic ca "sacrificiu", sa-i faca surprize, sa se intereseze de ei etc. Taica-meu de exemplu asa ar fi fost. Si vedeti ca sunt bunici zgarciti, bunici indiferenti, bunici carcotashi...care cum. Dyanna se plange de socrii ei ca habar n-au sa se joace cu mutzu, dar recunoaste ca macar le da bani pentru el; la tine e invers, stiu s-o dragaleasca, dar se zgarcesc. Si fiecare tufata are cate ceva de zis la adresa socrilor. Dar ganditi-va ca exista si bunici precum socrii Mayei: nu si-au vazut niciodata nepotica, fiindca nu-i intereseaza. Asta e cu adevarat trist. Si exact asa e si socrul meu. A vazut-o pe Sophiphi o singura data, la botez, cand a venit cu tzoapa de nevasta-sa (cand nu i-au adus absolut nimic, nici macar o felicitare, sa-i arat peste ani la Sophiphi ca uite, asta e de la bunicu'to). Nici inainte nici dupa botez n-a mai vazut-o si nici vreun telefon n-a dat, dar nu ma mir, ca el asa relatie a avut si cu fiul lui, pe scurt: nu l-a vrut de la inceput. Si e un om tare apreciat prin orasul nostru, vai, ce profesionist, ce artist, dar pentru mine e un ciudat, un monstru, fiindca eu sunt obisnuita cu parintii mei si un asemenea comportament, sa nu-ti pese de propriul copil (ce sa mai vorbim de nepoata!!), eu nu pot sa-l inteleg.
Soacra-mea, in schimb, desi la inceput n-a vrut sa stie de mine si s-a abtinut s-o vada si pe Sophiphi pana la vreo 2 luni, din prima clipa in care a vazut-o a ramas topita
. Si-i cumpara de toate, hainute, jucarii, sta cu ea oricand am eu treaba, n-am ce-i reprosa
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Gaza22 spune:
Acu problema 2:
Draga mea Anaan avand in vedere cererea deosebit de curtenitoare care ne-a fost adresata, dar si situatia delicata in care se afla cei doi protagonisti (nu sunt inca elucidata daca noi suntem cu Bogdanel de Petra Tudor sau nu, eu stiam ca ni l-a suflat cineva drept de sub nas, desi noi eram deacord, Ilinca poate stie mai bine), propun urmatoarele: Pana cand vor aparea cele doua potentiale soacre, Doranna si Petra Tudor, sa nu le rapim copiilor bucuria de a avea alaturi un partener alaturi de care sa imparta bucuriile si greutatile vietii asadar aceptam sa oferim mana Gazei noastre, lui Dei-Dei in vederea unui parteneriat fie el si de scurta durata.
Familia Gazelor pupa cu drag proaspetii cuscrii.
Daca si viitoarea cuscra e de acord, fetelor dam de baut.

Gaza + Dei-Dei
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gianina34 spune:
bravo gaza, asa te vreau
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
olishka- ce faci? ai recuperat davidutzul de la gradi?
sau si acum il pupacesti si smotocesti , asa, ca de prima zi![]()
curea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. E a doua zi cand Sophitela sare peste somnul de pranz...hmmm, cred ca ne mai permitem un film si deseara! Am vazut si eu site-ul cu jucarii de lemn, mi se par super-misto si rezonabile ca pretz. Problema e ca am citit cum e cu transportul:"intre 0 si 22 lei, in functie de localitate". Imi imaginez ca daca vin de la Bucale, BM sigur e la cost maxim de transport, asa ca-mi iese o jucarie de 60 peste 80...sa vad, poate-o combin si pe soacra-mea sa-i ia si ea ceva de acolo, de 18 luni... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
daca ai nevoie de ceva spune ca nu costa asa de mult la posta cu confirmare de primire...
Te pot ajuta eu
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Gianina34 spune:
ilinca - alege mai multe jucarii (ca urmeaza o gramada de sarbatori
) ca tot atat te costa transportul per colet
m_monique spune:
pikka ioana cand a avut o afta in gura nu a vrut decat lapte. nimic altceva nu vroia sa manance. din cauza laptelui a avut si scaune mai moi, dar nu diaree. i-am dat putin biotics.
Gaza22 spune:
Ilinca din pacate asa e cu bunicii si am observat ca relatia pe care o au cu nepotii, reflecta si relatia pe care au avut-o inainte cu copiii lor. Cel mai grav caz mi se pare totusi cel al Mayei, mi-e asa ceva imi e imposibil sa inteleg si sa accept. Eu ma plang de socri dar poate e mai mult un moft, ei nu fac asta din rautate si nu cred nici ca din zgarcenie ci mai mult din aiureala. Soacra mea e mereu mai aiurita dar are suflet bun si ma inteleg super cu ea iar socrul meu ne-a mai dat bani din cand in cand sau i-a luat hainute dar de curand am constatat cu sotul ca stam ff prost la capitolul jucarii si odata cu constatarea asta a venit si faptul ca noi n-am primit nimic de la nimeni totul am luat noi (la rude ma refer) execptie facand mama si bunicii mei adica stranepotii Katerinei. Si ma refer doar la jucarii.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
m_monique spune:
ca tot vorbeati de olita... pe ioana iar a apucat-o dragostea de olita, dupa o pauza de 3 saptamani. face doar pipi si asta cand isi aminteste. imi spune a-a si fugim spre baie, ii scot scutecul, se aseaza la olita si face.
aceasta imprietenire cu olita i se datoreaza lui andrei, ca el i-a aratat cum se face la olita. ioana e foarte incantata sa faca ce i-a aratat andrei.
ce inseamna sa ai frate mai mare ...
pikka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique pikka ioana cand a avut o afta in gura nu a vrut decat lapte. nimic altceva nu vroia sa manance. din cauza laptelui a avut si scaune mai moi, dar nu diaree. i-am dat putin biotics. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Ms Monique,i-am dat niste Bonisan, o sa-i dau si biotics,bine ca mi-ai amintit