Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 12
m_monique spune:
olga acomodare rapida la gradinita. 800 ron programul lung mi se pare ok. atat platesc si eu pt andrei la program lung.
am observat ca la gradinita dimineata au program destul de incarcat, incat la pranz cad lati de oboseala.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 olishka- tinem pumnii sa va mearga bine cu gradi ![]() probleme cu incheitura, exact cum povestesti tu, am avut si eu (imi amitesc ca ai mai spus de asa ceva si cand era davidutul mai mic si , la fel, dyana ne-a dat "lamuririle" necesare deabia astept se ne povestesti despre ziua de gradi (parca si la noi a fost ieri )ce faci cu atata timp liber? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Pe mine a inceput sa ma doar f f tare. O sa radeti, da am fost vara asta la namol la Techirghiol si aproape ca se retrasese toata, dar cand am fost in Turcia fara Cristi am ridicat un bagaj f greu si de atunci iar mi-a iesit. Eu sper sa treaca de la sine, cum ti-a trecut si tie, dar totusi o sa merg si la un consult.
Timpul liber este mereu binevebit...in primul rand o sa fac o curatenie generala, caci cu david fac toata ziua curatenie, dar niciodata nu este curat in toata casa luna, iar acesta este unul dintre motivele mele de depresie, dezordine in casa
Si bineinteles ca o sa-l ajut pe Cristi la firma, mai mult pe decoratiuni. De aceea am inceput cursul despre aranjamente florale. As avea eu mai multe de facut, dar nu cred ca apuc sa le fac pe toate Olga, mamica lui David iepurasul

Gianina34 spune:
olishka - e foarte bun pretul la gradi
sa vezi ce davidutz schimbat vei avea in 2 saptamani, ce program de mancat/ dormit va avea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
acum caut umidificator ca m-am saturat de prosoapele ude puse pe calorifer (plus ca nu mi se par tocmei ok ca si igiena)
aveti ceva pareri?
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan La multi ani, Eva-Maria! si mamei tale.Eu am luat o pauza de la scris, iar n-am chef deloc ...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
LA MULTI ANI si de la noi!!!
Olga, mamica lui David iepurasul

Gianina34 spune:
olishka - sper sa fi retinut bine, sa nu confund - parca spuneai acum cateva luni ca davidutzul avea ceva bubite pe fata si ca dr ti-a spus ca-s de la saliva/macare
cu ce ati scapat de ele?
ca noi inca ne distram si cu asa ceva si cifalcatele nu le-a mai rezolvat de aceasta data, se amelioreaza dar nu dispar
m_monique spune:
fetelor va dau de baut 

. saptamana trecuta am reusit sa-mi schimb locul de parcare. mi-a dat ADP-ul un loc bun (fara copaci, tarabe, inundatii, stalpi), care era neplatit de 2 ani, si nu stia nimeni. cel care isi tinea masina pe acel loc, a fost intelegator si nu a comentat. el stia ca sta ilegal. avea 2 locuri de parcare, dar avea dreptul doar la unul.
Gianina34 spune:
m-monique - asta da, trebuie sa dai de baut toata saptaman![]()
Gianina34 spune:
spunem si noi LA MULTI ANI! dragilor nostri ghiocei de 1 an si jumatate:
David,ghiocel de Olishka
Briseis,ghiocel de Georgiana310
Andrei Rares,ghiocel de Miha1980
Eva-Maria,ghiocel de elena.elena
pupacim la greu
![]()