Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
m-am plictisit de ploaia asta.
azi, socrul meu, e in prima zi de pensie si ii facusem program sa o plimbe pe ioana. dar din cauza ploii nu a mai venit. sper ca maine va fi mai bine, ca si el asteapta sa socializeze cu nepoata.
cand il plimba socrul meu pe andrei, il aduce lat de oboseala, ca doarme neintors aproape 3 ore.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique olga acomodare rapida la gradinita. 800 ron programul lung mi se pare ok. atat platesc si eu pt andrei la program lung. am observat ca la gradinita dimineata au program destul de incarcat, incat la pranz cad lati de oboseala. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Multumim

Pai oricum David era obosit ca l-am trezit prea de dimineata (pt el).
Pe Ioana cand vrei sao dai la gradi? La voi cred ca va fi mai ok, caci va merge, banuiesc, la aceeasi gradi cu Andrei.
Olga, mamica lui David iepurasul

petrean spune:
http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm
OLga de alea la 23 ron de pe pagina28 intrebam..insa dc Miha spune ca nu prea mai sunt..slabe sanse![]()
![]()
Comorile noastre
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 olishka - e foarte bun pretul la gradi sa vezi ce davidutz schimbat vei avea in 2 saptamani, ce program de mancat/ dormit va avea ![]() ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Abia astept sa-si faca un program. Este unul din motivele pentru care l-am dat la gradi.

m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumim ![]() Pai oricum David era obosit ca l-am trezit prea de dimineata (pt el). Pe Ioana cand vrei sao dai la gradi? La voi cred ca va fi mai ok, caci va merge, banuiesc, la aceeasi gradi cu Andrei. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
pe ioana inca nu m-am hotarat cand sa o dau la gradinita. cred ca decembrie sau ianuarie, cand ma intorc eu la munca. dar poate se ofera socrii sa aiba grija si de ea pana la anul. acum ca sunt amandoi acasa, sa aiba ocupatie.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui petrean http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm OLga de alea la 23 ron de pe pagina28 intrebam..insa dc Miha spune ca nu prea mai sunt..slabe sanse |
poate la alt mag kiabi din buc or fi avand
sper eu
dragastoasa de Dragos
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 olishka - sper sa fi retinut bine, sa nu confund - parca spuneai acum cateva luni ca davidutzul avea ceva bubite pe fata si ca dr ti-a spus ca-s de la saliva/macare cu ce ati scapat de ele? ca noi inca ne distram si cu asa ceva si cifalcatele nu le-a mai rezolvat de aceasta data, se amelioreaza dar nu dispar ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Cred ca ne confunzi un pic...noi am avut o alergie acum o luna si ceva, dar pe tot corpul. Nu stiu de a ce facuse, dar a fost cea mai oribila perioada de cand s-a nascut David

inna30 spune:
Floric- incearca sa-i dai bioticx ca si augmentinul este ff putenic si treb dat ca sa nu-ti faca diaree, ii distrge flora intestinala, mai bine cu protectie..bioticsul se da la 2 ore dupa ce-i administrezi antibioticul intr-un bub mic de lapte, va pup si insanatosire grabnica.
Olishka- trece galmita ta dar mai greu dupa cateva luni bune de unguente cu antiinflamatorii, diclac fel, diclofenac, fastum ce ai prin casa uns de cateva ori pe zi si posibil si putina BFT( fizioterapie).te pup
Mulltumesc...daaaa, Andy a avut o vara foarte frumoasa la tara, am venit acasa de 2 sap si inca plange dupa (oaua) asa le zice la animale, dupa tataie, il striga toata ziua. cum vede un nene cu palarie pe strada striga dupa el " tataie" si ii face bezele, stie cum fac toate animalele, curcile le zice " bi bi bi", hapa hapa la purcel, miii la pisic, mac la tara e tare..e inebunit dupa tara dar e frig si am vrut sa profit de vara si de concediu sa petrec cat mai mult timp cu el la tara la aer curat alaturi de parintii mei..si mie imi pare rau ca s-a terminat , de acum ne ducem mai rar si doar i weekend.
va pupic pe toate dulce si va multumesc ca va place de anduta mea blondina.
olishka spune:
| citat din mesajul lui m_monique fetelor va dau de baut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . saptamana trecuta am reusit sa-mi schimb locul de parcare. mi-a dat ADP-ul un loc bun (fara copaci, tarabe, inundatii, stalpi), care era neplatit de 2 ani, si nu stia nimeni. cel care isi tinea masina pe acel loc, a fost intelegator si nu a comentat. el stia ca sta ilegal. avea 2 locuri de parcare, dar avea dreptul doar la unul.------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
SUPER
Tin minte cum "ma bateam" si eu pe locuri de parcare si gtare aiurea si enervant era. Acum ai locul tau 

mihaelacg spune:
ma duc sa fac mancare ca mi-au sarit ochii din cap tot cautand niste pantaloni pt maria pe net.
n-am chef neam
asa as dormi langa maria...![]()