Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetelor,va citesc si para sunt pe alta lume.
la mine soacra-mea nu si-a manifestat dorinta sa il vada si e primul nepotel.
tata la vazut 30de sec in 2 luni jumate, iar mama ma intreaba zilnic ce fac..e si se uita la el de la cca o jumatate de metru,cca 2-3 min.stam in aceeasi curte................
de ajutor?nici vb.
noroc ca mi-a dat Dumnezeu un sot super.nu ii dau s apape singura.el fie il schimba de pampers fie il ajuta sa scoata aerul.si asta chiar daca e 2 noaptea si el se scoala dim pt job.

Nike nu toti bunicii sunt dornici sa-si vada nepotelul/nepotica.De exemplu socrii mei nu intreaba niciodata ce fac copiii, la cadouri nici nu am pretentii, de ajutor nici vorba.Nici noi nu avem pe nimeni aici, ne descurcam singuri cu copilasi si totul.
Nu te necajii din cauza asta oricum ei pierd clipe frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am pus poze noi in albumul de la semnatura.
KAT, e superba Tess!!!
Ana_25, super simpatica Maia!
Mai3si LA MULTI ANI comorilor tale!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna seara.
Am aparut si noi pe aici. Trebuie sa ma plang si eu: a fost un weekend de cosmar!!!Am fost la ai mei la sat si nu a fost bine deloc! Bebe se speria din orice, nu i-a placut casa si nici aerul din ea si asta din cauza ca maica-mea a facut foc la soba si s-a uscat atat de tare aerul incat nu am reusit sa remediez situatia. Plus ca in camera respectiva e tv-ul si acolo sta domnul taica-meu si fumeaza cate un pachet de tigari pe seara, si degeaba a aerisit vineri toata ziua ca tot putea ca naiba, si nu aveam alta camera mai calduroasa la dispozitie si era deja destul de tarziu cand am ajuns sa pot aranja ceva.
Bebe a plans, dar cat am stat langa el a fost cat de cat ok, doar ca, iar problema: de fiecare data cand am iesit din camera, maica-mea nu a facut decat sa il ia in brate, nu conta ca dormea sau nu si nu pot sa inteleg de ce naiba a facut asta!!!ea zicea ca stam prea putin si vrea sa stea si ea cu el, dar asa??? Azi am fost si pe la soacra-mea care la fel l-a tinut doar in brate si acum dati-va seama ce am patit eu, nu mai pot, sunt lesinata de oboseala, al meu sot doarme de rupe si mai are si pretentia sa calmez copilul ca el nu stie ce sa-i faca. De 10 minute a adormit, sper sa doarma macar o ora, sa isi revina, ca de oboseala micutul parca mai rau face...plus ca ne supara si colicii...

Oooofff... de la noi pt mami si bebe obositi! Cunoastem situatia cu oboseala, tinutul in brate, mai putin cea legata de sot si de fumul de tigara... Explica-i intr-o zi ce are de facut, ca sa nu mai aiba motive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Chichi, nu sotul meu fumeaza in camera ci taica-meu la el la sat. Si cum noi mergem destul de des pe acolo, acum ca e mai frig ne cazam in camera unde se poate face caldura. Iar al meu tata nu are respect pentru lucrurile din jurul lui si le umple cu miros de tutun!!!si puteeee rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

buna seara fete dragi!
daca ati stii de cand ma chinui sa intru sa va salut si nu mai apuc..fimea imi ocupa tot timpul.
Nike,te inteleg..si eu sunt in aceasi situatie..o cresc singura ,ne mai ajuta tati ..moral..ca e frica sa puna mana pe ea..a zis ca ma va ajuta cand mai creste ca acum i se pare frageda.
Partea buna e ca fimea doarme noaptea de la 22 pana la 6 dimineata dar ziua e vierme..sa nu-i scape nimic...se uita peste tot..soarbe fiecare cuvant ...rade cand vb cu ea..e o scumpa..mor de dragul ei..
colici avem in continuare,dar mai putin..ii dau doar baby drink ,ca de la sirop aveam impresia ca o doare mai tare ..cat despre caca,doctora mi-a dat voie sa-i dau 2 ml de debridat de 2 ori pe zi si e ok si de luna asta am inceput sa luam si calciu,10 zile pe luna cate 5ml.
Va multumesc mult pt urari..a fost super la nunta si desi e criza si a fost lume putina,am reusit sa acoperim si datoriile.Acum sambata viitoare trebuie sa merg la o nunta+botez si sper sa scap pe anunl asta de astfel de evenimente.
Fug la somn..inca o data va pup,felicitari dragilor mamici si tin pumnii fetelor care urmeaza sa nasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

FELICITARI TANA!!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

SI SA STII CA VREAU SI EU O POZICA MACAR!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Poze cu Tessa aranjata de duminica
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/MyLittlePumpkinOctoberTess

Felicitari Tanamera!
Bun venit Albert Ciprian!

La multi ani Eveline!
La multi ani Cori!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

e dulcica si cocheta

Andreea, fericita de Diana Elena (28.iulie.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Andreea, Mariuk, Loredana va multumim!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Eu sunt ingrijorata ca doarme prea mult, cate 5-6 ore odata.
mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa

Bebelusii au nevoie si de somn ca sa creasca. De papa, de somn, de iubire.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
azi baby implineste 2 ani si 4 luni iar maine bebe Bogdan prima lunita asa ca am pus poze cu sarbatoritii

La multi ani, Alexandra!

La multi ani, Bogdan!

_

Mergi la inceput