Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Am pus poze noi in albumul de la semnatura.
Am vazut poze cu Vladut.

Si in albumul comun, poze cu sarbatoritii lui Maitreyi.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Dau o cafeluta slaaaaba slaba apoi un ceai de musetel si un sandwich.
Am reusit de ne-am odihnit cateva ore, bebe nu a mai plans dupa miezul noptii, obosise saracul si a dormit bine apoi. Sa vedem ce facem azi, cum ne vom intelege

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Am mai pus poze si in albumul bebelusilor si in cel de la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

buna dimineata gagici
daca tot vorbiti de ajutoare, ma gandesc sa-mi incerc si eu norocul aici. cunoasteti o bona care m-ar putea ajuta? locuiesc in zona berceni, grand arena. poate imi puteti recomanda pe cineva, incep sa nu ma mai descurc singura si am acceptat faptul ca mi-ar prinde bine o mana de ajutor.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

felicitari tanamera.
la multi ani mai3 pt comori.bogdan este mortal cum doarme.
kat, superba tess.
mari, fetelor, ce suzete folositi?stiu, sunt nebuna dar imi plac la nebunie cand le vad.noi nu prea ne omoram dupa ea dar am zis sa le mai schimb poate accepta mai bine.dar vreau una frumoasa.mari, a voastra e frumoasa si a lui mai3.
ieri am iesit afara.era innorat dar nici pic de vant.o frumsete.si a fost mai bine.
eu am ajutor de la amandoua, mai mult de la mama ca deh e mama.macar mancare si luat pe ala mare si tot e ceva.curatenia mi-o fac singura.piata si alte cele.
mari,lor s-ar putea sa nu le convina nici ca schimba locul.eu nu ma incumet cu el nicaieri.si acasa imi stiu rostul, am tot ce trebuie.asa trebuie sa car dupa mine o gramada.si mai ales acum iarna.de la primavara e alta treaba.
am luat imprumut sling, dar parca nu il pun bine, parca mi-e teama.trebuie sa o chem tot pe ea sa-mi arate ca asa m-am uitat eu pe net si inteleg cum trebuie facut dar....ceva nu cred ca fac bine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

nastasie, eu am luat suzete de la avent. au un mare avantaj ca au capacel de protectie cand nu e folosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata'
Incep prin a-mi arata intreaga admiratie pentru proaspetele mamici care mai "stau" si pe aici.. eu n-am reusit inca sa-mi fac un program, drept urmar sunt in continuare zombi. Dorm si mananc pe apucate... Colac peste pupaza ma mai lupt si cu o candidoza...intai a avut Darian gurita plina de depozite albe ce au trecut cu glicerina boraxata, acum e randul meu sa-mi dau pe san cu violet de gentiana...ma doare de mor cand suge, bine macar ca se manifesta doar la dreptul.

Nici nu stiu ce sa mai zic...am vazut in diagonala ca am fost felicitata pentru ziua mea, va multumesc din suflet...eu abia dupa amiaza am realizat ce zi e.
poze n-am apucat sa mai vad, nicidecum sa pun si eu cu iubirea mea...

dar n-or veni si ele zilele alea bune... cand o sa am un program ... mi-e dor de voi abia astept sa-mi fac timp sa mai intru pe aici.

Va pup!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai3 la multi ani copilasilor dragi! Sunt superbi amandoi!!
KAT papusica Tess!!
Mariuk ce frumos e bb!!Sa creasca mare!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim mult de urari si aprecieri

kat e superba pitica

si Maia a pus falcute

nastasie suzetele noastre sunt de la avent - cele din poze. mai are una de la tomee tipee cu care se intelege bine dar tot aventurile is the best. si sor-sa tot de astea a folosit si mie imi plac bebelusii cu suzeta si de asta i-am si luat piticului. Alexandra a terminat cu suzeta la 2 ani da' cred ca mai greu am renuntat eu. parca o data cu terminarea suzetei am constientizat ca nu mai e bebe mic

am cantarit piticul si oficial a luat 1600 g. azi dimineata avea 5235 g iesit din spital cu 3640. incerc sa il mai masor o data cand se trezeste sa vedem si la cm cum stam. maine trebuie sa ne vina si pediatra la vizita.

pupam gasca

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

multumim mult de urari si aprecieri

kat e superba pitica

si Maia a pus falcute

nastasie suzetele noastre sunt de la avent - cele din poze. mai are una de la tomee tipee cu care se intelege bine dar tot aventurile is the best. si sor-sa tot de astea a folosit si mie imi plac bebelusii cu suzeta si de asta i-am si luat piticului. Alexandra a terminat cu suzeta la 2 ani da' cred ca mai greu am renuntat eu. parca o data cu terminarea suzetei am constientizat ca nu mai e bebe mic

am cantarit piticul si oficial a luat 1600 g. azi dimineata avea 5235 g iesit din spital cu 3640. incerc sa il mai masor o data cand se trezeste sa vedem si la cm cum stam. maine trebuie sa ne vina si pediatra la vizita.

pupam gasca

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Wow, 1600g!!!! La mai mare!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput