Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna seara.
Am aparut si noi pe aici. Trebuie sa ma plang si eu: a fost un weekend de cosmar!!!Am fost la ai mei la sat si nu a fost bine deloc! Bebe se speria din orice, nu i-a placut casa si nici aerul din ea si asta din cauza ca maica-mea a facut foc la soba si s-a uscat atat de tare aerul incat nu am reusit sa remediez situatia. Plus ca in camera respectiva e tv-ul si acolo sta domnul taica-meu si fumeaza cate un pachet de tigari pe seara, si degeaba a aerisit vineri toata ziua ca tot putea ca naiba, si nu aveam alta camera mai calduroasa la dispozitie si era deja destul de tarziu cand am ajuns sa pot aranja ceva.
Bebe a plans, dar cat am stat langa el a fost cat de cat ok, doar ca, iar problema: de fiecare data cand am iesit din camera, maica-mea nu a facut decat sa il ia in brate, nu conta ca dormea sau nu si nu pot sa inteleg de ce naiba a facut asta!!!ea zicea ca stam prea putin si vrea sa stea si ea cu el, dar asa??? Azi am fost si pe la soacra-mea care la fel l-a tinut doar in brate si acum dati-va seama ce am patit eu, nu mai pot, sunt lesinata de oboseala, al meu sot doarme de rupe si mai are si pretentia sa calmez copilul ca el nu stie ce sa-i faca. De 10 minute a adormit, sper sa doarma macar o ora, sa isi revina, ca de oboseala micutul parca mai rau face...plus ca ne supara si colicii...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mari imi pare rau ca Vladut e agitat.Se va linisti el cu singuranta.Asa e cu bunicii,sunt sufocanti nu ineleg ca nepotelul are nevoie de liniste.E primul nepotel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Loredana, nu e primul, mai au unul de 2 ani jumate, dar acela a fost un pic mai ,,traumatizat''sa zic asa, ca sora-mea l-a lasat unde a apucat si cu cine a apucat doar ca sa stea ea mai lejer, si saracul copil nu a stiut mare lucru legat de ce e mama sau tata. Al meu e invatat cu un singur loc, pentru ca l-am protejat, fiind mai mic si mai firav la inceput, si sincera sa fiu, nu prea vreau sa sara toata lumea pe el cu pupatul si luatul in brate, in primul rand ca nu e igienic (si aici ii includ si pe ai mei care nu prea stiu ce inseamna spalatul pe maini mai des, sa nu mai spun de spalat pe dinti), apoi nu mi se pare frumos si nici sanatos ca bebelusul sa fie zgaltait de diverse persoane, ca asta stiu sa faca majoritatea: sa il ia in brate si sa il zgaltaie! cica ala e leganat Eu nu ii fac asa, il tin in brate si atat, ii vorbesc si il mangai pe manute, pe frunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Poze cu Tessa aranjata de duminica
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/MyLittlePumpkinOctoberTess

Felicitari Tanamera!
Bun venit Albert Ciprian!

La multi ani Eveline!
La multi ani Cori!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

La Multi Ani pentru EVELINE si CORI_MIC. Sa va bucurati mult de copilasii vostri.
Tanamera, felicitari. Refacere rapida si laptic din belsug.
Eu am dat jos in 10 zile 16 kg. Mai am in plus 9 kg ca sa ajung la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata.
Va pup pe toate.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

felicitari pentru kg pierdute...lasa ca o sa se duca si restul jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana pompa pe care o folosesti e intradevar foarte buna,dar e si foarte scumpa.Eu am folosit marca aceea si pompa manuala dar si electrica...e super

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

Da,e buna ca goleste sanul! Am si pompa electrica de la Primii pasi dar e vax!Nu e buna de nimic,iti rupe practic sfarcurile!
In maternitate,aveau pompa electrica identica cu cea pe care o folosesc eu,doar ca a mea e manuala! E nemteasca si e de calitate.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Anuta ce firma e? Ca nu vaz daca scrie ceva sau nu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana pompa pe care o folosesti e intradevar foarte buna,dar e si foarte scumpa.Eu am folosit marca aceea si pompa manuala dar si electrica...e super

Da,e buna ca goleste sanul! Am si pompa electrica de la Primii pasi dar e vax!Nu e buna de nimic,iti rupe practic sfarcurile!
In maternitate,aveau pompa electrica identica cu cea pe care o folosesc eu,doar ca a mea e manuala! E nemteasca si e de calitate.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Anuta ce firma e? Ca nu vaz daca scrie ceva sau nu...

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Chichi pompa e marca Medela.http://www.mytoys.de /catalog/search?query=medela&submit.x=0&submit.y=0&productsPerPage=20

Mergi la inceput

Mari te inteleg perfect.pentru ai mei Eric a fost primul nepotel.S-a nascut tot prematur ca si Vladut al vostru dar a avut si probleme de sanatate grave (la inima).NU ii placea in brate, plangea cand era tinut in brate, vroia sa fie lasat in pace iar parintii mei cand veneau in vizita nu faceau altceva decat sa-l "streseze" , se tot invarteau üpe langa el.Cand mergeam in tara o certam pe bunica-mea sa nu lase alte persoane (vecini, rude etc) sa-l pupe sau sa-l ia in brate. Ei spun ca eu sunt intr-o dunga ca n-are copilul nimic insa mie nu-mi place.
Nu odata m-am crizat din cauza asta insa pana la urma au inteles.Eu ii pun sa se spele pe maini inainte sa il ia in brate .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Poze cu Tessa aranjata de duminica
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/MyLittlePumpkinOctoberTess

Felicitari Tanamera!
Bun venit Albert Ciprian!

La multi ani Eveline!
La multi ani Cori!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

KAT am vazut pozele cu Tess, e foarte cocheta, e o dulcica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor,va citesc si para sunt pe alta lume.
la mine soacra-mea nu si-a manifestat dorinta sa il vada si e primul nepotel.
tata la vazut 30de sec in 2 luni jumate, iar mama ma intreaba zilnic ce fac..e si se uita la el de la cca o jumatate de metru,cca 2-3 min.stam in aceeasi curte................
de ajutor?nici vb.
noroc ca mi-a dat Dumnezeu un sot super.nu ii dau s apape singura.el fie il schimba de pampers fie il ajuta sa scoata aerul.si asta chiar daca e 2 noaptea si el se scoala dim pt job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nike, sa fii tu sanatoasa ca uneori e mai bine sa faci totul doar tu cu sotul tau, pentru ca asa stiti cel mai bine ce ii place sau nu copilului si el se obisnuieste cu ritmul vostru si veti fi ,,in armonie'' mai tarziu. Eu sunt foarte multumita de faptul ca stau doar cu sotul si copilul si nu ma streseaza nimeni (desi e greu in anumite zile, as dormi si eu de multe ori si as lasa pe cineva sa aiba grija de bebe macar 2 ore si sa stiu ca e pe maini bune, dar inca nu am apelat la ajutoare).
Sambata va fi prima data cand il voi lasa pe Vlad cu soacra-mea deoarece noi trebuie sa mergem la o nunta, dar nu imi fac griji deoarece e experta in a avea grija de copii.

Mergi la inceput