Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna fetelor! Ne laudam si noi cu 5.300 kg si primele gangureli!

Aveti idee daca vaccinurile de 2 luni se pot face ceva mai repede? sau sunt date stricte?

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

noi asteptam sa le ia dr de familie.ca cica sunt probleme cu ele, adica s-ar putea sa nu se mai dea si sa le cumparam.eu tre sa sun azi sa vad daca le-a gasit dr de fam.am inteles ca ar fi in jur de 3 mil.
mai3, mari, merci de raspuns.ma duc sa iau si eu azi.sunt la set de 2?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Noi le facem la privat, banuiesc ca acolo nu sunt probleme!dar vom vorbi cu pediatra daca se pot face cu o saptamana mai repede!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Felicitari Bebecris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna mamici si burtici,
mi-am facut timp sa arunc o privire prin forum, am mai citit si sapt. trecuta un pic dar n-am mai stat sa raspund. Am avut musafiri, acum au plecat si am ramas singuri, adica doar noi patru....ne acomodam la noua formula. Copilului mare ii place bebele dar a fost un pic soc pt. el, cateva zile a fost agitat, plangacios, a facut numai prostii incercand sa ne atraga atentia. Bebele e destul de cuminte, nu-i prea place sa doarma in pat, l-a invatat mama mea in brate, dar acum am descoperit ca doarme foarte bine in scaunelul auto (scoica).
O sa pun si eu cateva poze.
Despre mine..am nascut cu cezariana..experienta urata, nu mai doresc sa o repet, nu mi-a placut deloc pt. ca recuperarea a fost mai lunga si mai dureroasa decat la prima nastere; dar a fost mai bine pt. copil.
Felicitari tuturor celor care au nascut, ma bucur ca toata lumea este bine si mai ales bebelusii.

Ramona 39+si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Sugestie pentru fetele care stiu sa "opereze" in prima pagina: bebecris si tanamera au ramas in listuta cu gravidute. daca puteti sa le treceti si pe ele la mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Felicitari proaspetelor mamici Oramona, Tanamera! Sa va traiasca minunile!

La multi ani Eveline, Cori_mic!!!

Chichi, ma bucur sa te "vad". Sper sa treaca repede colicile, constipatia si depresia!

Am si eu un of dar refuz sa ma deprim. Acum un an am slabit destul de multisor, cca 18kg. Slaba nu am fost niciodata dar eram si eu cat de cat intr-o forma mai buna. Evident pe perioada sarcinii nu am tinut cont de calorii iar acum sunt cam in situatia in care eram inainte sa slabesc . Ma simt de parca as fi pierdut la un joc si trebuie sa repet un nivel foarte dificil, doar ca acum nu mai pot numara calorii!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Ru la greutate nu ma mai gandesc deloc. Am slabit cele 10kg si acum stagnez, ba chiar mai iau un kil doua dupa ce halesc lactatele alea grasane!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

La Multi Ani pentru EVELINE si CORI_MIC. Sa va bucurati mult de copilasii vostri.
Tanamera, felicitari. Refacere rapida si laptic din belsug.
Eu am dat jos in 10 zile 16 kg. Mai am in plus 9 kg ca sa ajung la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata.
Va pup pe toate.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

Da' tu ce mananci soro? Zi-ne si noua! Ca vaz ca laptic ai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Acum sa trecem la cele bune:
FELICITARI TANAMERA!!!
[floFELICITARI ORAMONA!!!
Sa fie bebicii sanatosi si mancaciosi!
Anna-Ivan si KAT am vazut toate pozele voastre din picasa!
Chichi ai incercat cu supozitor macar 2-3 zile? La noi merge o zi cu supozitor, 2 fara.
LA MULTI ANI EVELINE!!!
LA MULTI ANI CORI-MIC!!!
Luanashana gazele sunt si la noi o problema mare, de nu le elimina e jale mare

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Am incercat cu supozitor si functioneaza, dar ma feresc. Gataaa oficial de azi am schimbat formula, la sfatul pediatrei am trecut la Novalac IT si AC ( intensificare tranzit si anticolici) plus Milchzucker de la Humana! Doamne ajuta sa fie mai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana pompa pe care o folosesti e intradevar foarte buna,dar e si foarte scumpa.Eu am folosit marca aceea si pompa manuala dar si electrica...e super

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

Da,e buna ca goleste sanul! Am si pompa electrica de la Primii pasi dar e vax!Nu e buna de nimic,iti rupe practic sfarcurile!
In maternitate,aveau pompa electrica identica cu cea pe care o folosesc eu,doar ca a mea e manuala! E nemteasca si e de calitate.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Anuta ce firma e? Ca nu vaz daca scrie ceva sau nu...

Chichi pompa e marca Medela.http://www.mytoys.de /catalog/search?query=medela&submit.x=0&submit.y=0&productsPerPage=20

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

Multumiiiiiiiiiiiiim! ma duc sa cercetez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

2ingerasi , eu am citit ce ai scris si imi place f tare !
cred ca si celelalte fete sunt de acord.
insa as avea o sugestie, sa stergi mesajul si sa il trimiti pe mail-ul comun. altfel nu va mai fi o supriza pt fetele de la nov-dec. sigur se mai uita ce scriem.

sorana 38+ cu Tudor

Mergi la inceput