Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Dragele mele,am revenit si noi pe aici.. Antonia are colici, mananca din 2 in 2 ore,plange mult si nu prea am timp sa mai scriu... In schimb, va mai citesc din cand in cand...
Felicitari noilor mamici si curaj celor care urmeaza...
E adevarat..nu mai avem mult si predam stafeta... Intreba cineva zilele trecute despre cine scrie mesajul de predare a stafetei...
Eu am "compus" ceva...il pun aici la odisee sa il vedeti si voi si mai aduceti/modificari/completari daca va place. E o sugestie....
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

maitreyi, ce copii frumosi ai . Sa-ti traiasca sarbatoritii, sa creasca mari, sanatosi si sa te bucuri de ei !
Frumoase pozele cu Girofar , chiar seamana intre ei

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Felicitari mamicutzelor si curaj burticutzelor!
Am si eu o minunatie de bebelusha de 11 zile, am nascut prin cezariana de urgenta pe 7 oct. bebelusha Sara Maria, de 4440 grame si 56 cm, cand am iesit de la reanimare si m-au transferat la salon am intalnit-o si pe bebecris pe care dna doctor mi-a dat-o drept un exemplu de curaj, era bine nascuse cred ca inainte cu 1 zi tot cezariana dupa 12 ore de travaliu, mai multe nu va pot spune pentru ca eu eram inca sub efectul anestezicului si totul parca imi aduc aminte dintr-un vis.
Trebuie sa imi conduc soacra acum c-a fost in vizita scriu mai tarziu.
Va pupacesc pe toate!
Sa fiti sanatoase si voi si bebelushii vostrii!

37+ Sara Maria

felicitari pentru bebelusa . sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii

Andreea, fericita de Diana Elena (28.iulie.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Felicitari fetelor care au nascut!

nastasie, a mea doarme in carut, afara si in masina, n-are probleme. Nu stiu reteta, pur si simplu doarme. Noi iesim la plimbare imediat dupa ce mananca. Ma uit acum pe geam ca ploua si mi-e asa o ciudaaa!!!

oramona, acolo am stat si noi pana anul trecut in oct., la H17. Poate ca 'or sa mai fie zile frumoase si ne vedem la vreo plimbare, daca nu, in primavara. Noi iesim oricum, doar sa nu bata tare vantul si sa nu ploua.

Fetelor, eu nu-i mai dau nimic pentru colici gen Infacol. Am observat ca plange mai tare canmd ii dau, de parca ala i-ar starni durerile, nu le-ar ameliora. Cine mai zicea ca a observat asta? Neuronul meu n-a retinut... De aseara nu i-am mai dat nimic si vad ca nu a avut deloc dureri de burtica. Mai vedem pana diseara cum o fi.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Luy, pozitia preferata de Vlad pentru somn nu e doar una, important e sa fie cineva langa el de foarte multe ori. Pe burta noastra nu ii mai place atat de mult sa doarma deoarece a mai crescut si se loveste de oasele noastre, noi fiind doi oameni slabi si ososi, dar sta linistit daca il punem asa, eventual se agata de tricou/camasa/maieu si se trage mai sus, si impinge cu piciorusele pana ajunge la gat, de acolo nu mai are unde se catara si incepe sa scanceasca si sa se foiasca pana il dam jos de pe noi.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!

nastasie, a mea doarme in carut, afara si in masina, n-are probleme. Nu stiu reteta, pur si simplu doarme. Noi iesim la plimbare imediat dupa ce mananca. Ma uit acum pe geam ca ploua si mi-e asa o ciudaaa!!!

oramona, acolo am stat si noi pana anul trecut in oct., la H17. Poate ca 'or sa mai fie zile frumoase si ne vedem la vreo plimbare, daca nu, in primavara. Noi iesim oricum, doar sa nu bata tare vantul si sa nu ploua.

Fetelor, eu nu-i mai dau nimic pentru colici gen Infacol. Am observat ca plange mai tare canmd ii dau, de parca ala i-ar starni durerile, nu le-ar ameliora. Cine mai zicea ca a observat asta? Neuronul meu n-a retinut... De aseara nu i-am mai dat nimic si vad ca nu a avut deloc dureri de burtica. Mai vedem pana diseara cum o fi.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

eu am zis si inca cateva fete.eu nu-i mai dau de 1 luna si e bine merci.
de vaccin inseamna ca daca nu il iei pe cel din schema si il iei pe celalat costa 3 mil.intelesesem eu aiurea.eu le fac pe cele din schema.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

felicitari raluca si bebecris! sa va traiasca sanatoase comorile!

office multumim la fel!

nastasie is la set de doua suzetelele, da

eu m-am apucat de impartit invitatiile la botez

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!

eu am zis si inca cateva fete.eu nu-i mai dau de 1 luna si e bine merci.
de vaccin inseamna ca daca nu il iei pe cel din schema si il iei pe celalat costa 3 mil.intelesesem eu aiurea.eu le fac pe cele din schema.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Deci am avut dreptate cand m-am gandit ca astea mai mult strica decat fac bine...probabil ca sa le dai si mai mult, gandindu-te ca nu-i trece... Ma tot gandeam la asta de cateva zile, insa abia ieri am pus in practica. Tot e bun si instinctul asta la ceva.
La vaccinuri ma gandeam si eu, ca le fac pe cele din schema. Dar daca nu exista la medicii de familie, exista astea in farmacii oare? O s-o sun azi pe dr. s-o intreb, chiar.

Mergi la inceput

2ingerasi, f. frumos!

mai3, spor la impartit invitatii si felicitari!

oare ce-o mai face ariciu? Nu mai stie nimeni, nimic, de ea?!

vai, fug sa-i asez hainutele in sifonier, ca-i jale, acusi se trezeste si nu mai pot face nimic. Si am si de pus o friptura la cuptor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Felicitari mamicutzelor si curaj burticutzelor!
Am si eu o minunatie de bebelusha de 11 zile, am nascut prin cezariana de urgenta pe 7 oct. bebelusha Sara Maria, de 4440 grame si 56 cm, cand am iesit de la reanimare si m-au transferat la salon am intalnit-o si pe bebecris pe care dna doctor mi-a dat-o drept un exemplu de curaj, era bine nascuse cred ca inainte cu 1 zi tot cezariana dupa 12 ore de travaliu, mai multe nu va pot spune pentru ca eu eram inca sub efectul anestezicului si totul parca imi aduc aminte dintr-un vis.
Trebuie sa imi conduc soacra acum c-a fost in vizita scriu mai tarziu.
Va pupacesc pe toate!
Sa fiti sanatoase si voi si bebelushii vostrii!

37+ Sara Maria

Felicitari!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput