Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana pompa pe care o folosesti e intradevar foarte buna,dar e si foarte scumpa.Eu am folosit marca aceea si pompa manuala dar si electrica...e super

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

Da,e buna ca goleste sanul! Am si pompa electrica de la Primii pasi dar e vax!Nu e buna de nimic,iti rupe practic sfarcurile!
In maternitate,aveau pompa electrica identica cu cea pe care o folosesc eu,doar ca a mea e manuala! E nemteasca si e de calitate.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Anuta ce firma e? Ca nu vaz daca scrie ceva sau nu...

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Chichi pompa e marca Medela.http://www.mytoys.de /catalog/search?query=medela&submit.x=0&submit.y=0&productsPerPage=20

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

Multumiiiiiiiiiiiiim! ma duc sa cercetez!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Pana sa-ti raspund eu...

LOREDANA

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fetele cu bebelusi - Miruna are nasucul plin de mucisori, fornaie ceva de groaza. Ii pun ser si tragem cu batista bebelusului si ies mucisori de aia zdraveni, dar, colecteaza imediat altii. Voi ce le=ati facut? Tot ser si aspirat? Sau se mai poate face ceva?

multumesc

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

buna dimineata si de la noi! la noi bebe are acelasi program: cumintel ziua, dar in brate si treaz noaptea de la 20-03 si tot in brate. noroc ca ma ajuta cineva cu curatenia, calcatul si mai nou cu toate cumparaturile. am zile cand nici la baie nu apuc sa ma duc.

noi ne-am intors aseara de la bunici, caci miercuri mi s-a pus piticul pe caciula ca vreau sa plec la mama la curte, cum sotul imi era de garda si venea abia dupa 2 zile.
l-am pus in landou, l-am pus in masina, l-am prins bine in centuri si am plecat 200 km, la slatina. bietul nu a zis nimic acolo in spate, a dormit pana acasa. imi era teama sa nu ceara mancare ca nu puteam ori pe autostrada sa-l hranesc.
a fost minunat acasa ca a stat bunica mea cu el in casa la caldurica, biata e oarba de 15 ani, insa se simte utila daca ii pui un copil in brate ca are cui sa-i vorbeasca si cui sa-i cante.
eu am profitat si am bananait cu sora-mea tot orasul, ca de 9 ani nu am mai stat atat de multe zile acasa.
mama era ocupata cu nepotica, fiica sora-mii, care a fost tare geloasa pe tudor. printesa a fost intotdeauna minunea minunilor, iar acum toti roiam in jurul pasusii care nu vorbeste, nu se joaca, mananca de la matusa din san, il privea ea cam pe sub ochi si il apuca putin violent de pantofiori, dar nu am crezut ca ii poate face rau.
intr-o clipa de neatentie de-a mea, desi eram cu tudor in brate si sora-mea langa mine, dariuta noastra s-a facut ca se uita la pitic, s-a apropiat sa-l priveasca mai bine si pocc, i-a tras o palma in cap bietului copil de a tresarit cu tot tzatza in gura.
vaiii si da-i si plangi, eu plangeam, daria plangea, sora-mea plangea, numai tudor isi vedea in continuare de tzatza lui acolo. urmatoarele zile am sta cu ea in alta camera de frica sa nu-i faca si altceva.
asta a fost prima cafteala a puiului meu.si nici macar nu i-am administrat-o eu.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

am norocul ca ai mei nu fumeaza, insa noi cei 3 plozi nu le-am urmat exemplul, dar nu fumam in casa, fie vara fie iarna ne ducem in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

2ingerasi , eu am citit ce ai scris si imi place f tare !
cred ca si celelalte fete sunt de acord.
insa as avea o sugestie, sa stergi mesajul si sa il trimiti pe mail-ul comun. altfel nu va mai fi o supriza pt fetele de la nov-dec. sigur se mai uita ce scriem.

sorana 38+ cu Tudor

sorana, ti-am trimis PM cu mesajul respectiv..poti sa il pui tu pe mailul comun? Antonia plange si nu ma mai descurc cu ea...Merci tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Legat de muci --- si Mihai al meu are la fel nasul plin de muci, acum o saptamana erau mai lichizi , acum se usuca si trebuie sa pun ser de vreo 2 ori ca sa reusesc sa scot cu batista bebelusului. Am sunat medicul si mi-a spus ca sa-i scot mucii cat mai des si cam atat. Tot ma gandesc sa il bag la un aerosol dar sper sa-i treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Chichi, nu sotul meu fumeaza in camera ci taica-meu la el la sat. Si cum noi mergem destul de des pe acolo, acum ca e mai frig ne cazam in camera unde se poate face caldura. Iar al meu tata nu are respect pentru lucrurile din jurul lui si le umple cu miros de tutun!!!si puteeee rau de tot

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

uff... Eu ziceam de sot ca intelesesem ca nu prea se trezeste sa-l linisteasca pe bebe ca sa te mai odihnesti si tu! E un maraton...recunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Fetelor, imi pare rau ca intru asa rar, dar efectiv nu am timp.

Bebe suge aproape non-stop, m-a zapacit...incerc sa dorm cand pot cand doarme bebe,seara stau cat mai mult cu fata sa nu se simta neglijata! Am avut si noi cateva episoade de gelozie, au trecut, am revin la intesitate mai mica.

Vreau si eu, daca se poate adresa de la mailul comun si parola pe PM!
Acolo se pot pune si poze, sau cum?

paa!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pupici si de la noi.
N-am mai intrat de o vesnicie insa stam prost la capitolul timp liber. De azi sotul meu s-a intors la serviciu si incerc sa ma obisnuiesc sa stau singura cu Matei; am mare noroc cu mama care e cam toata ziua pe la mine, asa mai apuc si eu sa dorm cate putin.
Bebelinul este bine, a luat in greutate, s-a si lungit; a facut un icter fiziologic si din ce am inteles n-am ce-i face decat sa astept.. Papa la 3 ore si ziua si noaptea, sanii mei sunt cam ferfenita de la rani..insa rezist cu stoicism.
Mi-e ciuda ca nu prind vreme buna sa iesim la plimbare mai mult, ne rezumam in continuare la 10-15 minute in jurul casei. Cred ca si lui i-ar face bine o ora doua prin parc..
Cam atat despre noi..eu am ceva depresie postnatala..care se manifesta in diferite moduri..ciudate...sper sa treaca si perioada asta..

Felicitari din suflet noilor mamici, bun venit bebelusilor..mai sunt asa putine fete gravidute, acusica trebuie predata stafeta..am vazut ce a scris 2 ingerasi..foarte frumos.

Va pup cu drag si astept cu nerabdare sa pot intra mai des

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

2ingerasi , eu am citit ce ai scris si imi place f tare !
cred ca si celelalte fete sunt de acord.
insa as avea o sugestie, sa stergi mesajul si sa il trimiti pe mail-ul comun. altfel nu va mai fi o supriza pt fetele de la nov-dec. sigur se mai uita ce scriem.

sorana 38+ cu Tudor

sorana, ti-am trimis PM cu mesajul respectiv..poti sa il pui tu pe mailul comun? Antonia plange si nu ma mai descurc cu ea...Merci tare mult!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si de Antonia Maria (23.09.2010)

2ingerasi a scris un mesaj de predare a stafetei. il gasiti pe mail-ul comun. daca nu mai stiti parola va rog sa-mi spuneti si v-o trimit. e cea veche de la primul album de poze de pe picassa. asteptam comentarii, sugestii, completari, etc

sorana 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Fetelor, imi pare rau ca intru asa rar, dar efectiv nu am timp.

Bebe suge aproape non-stop, m-a zapacit...incerc sa dorm cand pot cand doarme bebe,seara stau cat mai mult cu fata sa nu se simta neglijata! Am avut si noi cateva episoade de gelozie, au trecut, am revin la intesitate mai mica.

Vreau si eu, daca se poate adresa de la mailul comun si parola pe PM!
Acolo se pot pune si poze, sau cum?

paa!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

ti-am trimis PM

sorana 38+ cu Tudor

Mergi la inceput