Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

astept PM `uri cu numerele voastre de telefon

Apropo, imi puteti spune de ce a nascut moshulik la 34 sapt?.....nu am fost atunci pe forum!

fetelor, aveti grija.....nu va ganditi asa repede la nastere! si starea psihica conteaza ff mult si daca la fiecare intepatura sa junghi in burtica ne speriem, riscam sa nastem pe bune!
acum starea psihica conteaza fff mult

haideti sa fim ZEN!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Nr noastre de telefon le gasesti in contul comun, nu stiu sigur daca pe gmail sau yahoo.

Moshulik a nascut asa devreme pt ca avea placenta praevia(iti dai seama ce ne-am panicat noi cele aflate in situatia ei (eu si Syl), a inceput sa sangereze rau, a stat in spital o luna (poate si mai mult)....

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

beatrice, uite ce am gasit intre 2 sedinte de calcat apropos de ce zicea Ana_o....

http://forum.romedic.ro/prod/Pr._Arsenie_Boca_despre_rela%C5%A3iile_sexuale_%C3%AEn_timpul_sarcinii_026698.html

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Am citit si eu ca eram foarte curioasa ce parere avea renumitul preot despre in timpul sarcinii.
La Manastirea Techirghiol traieste un preot foarte batran, Arsenie Papacioc al carui mentor a fost chiar Parintele Arsenie Boca. Am fost la el o data inainte sa plec in Ungaria pentru al treilea FIV, se intra foarte greu la el si se spune ca iti face foarte bine sa vorbesti cu el, sa te spovedeasca, sa se roage cu tine.
Eu am plecat plangand de acolo dupa ce mi-a spus ca FIV-ul e cel mai mare pacat pe care il pot face, ca fortez mana lui Dumnezeu, ca ma pun contra voii Lui, si alte lucruri de genu'.
De atunci singurul preot cu care am mai stat de vorba a fost duhovnicul meu, un preot deosebit, de acord cu toate progresele medicale facute pentru a ajunge parinte.
A fost unul dintre putinii preoti de acord sa faca o slujba de inmormantare pentru un bebelus care nu a apucat sa fie botezat.

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

beatrice Doamne ajuta sa fie totul bine!....nu toate numerele sunt pe e-mail....de asta am zis ca ar prinde bine un PM....asa trimit si eu sms inapoi cu numarul meu

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Buna burticutze si mamici ,
eu am iesit putin si acum sunt in pat pt ca il simt pe bebe foarte jos. Cred ca in curand adopt pozitia pe coate ca mi s-a cam facut frica. Nu stiu ce s-a intamplat pt ca am fost plecata foarte putin.
Corina, ce scump si cuminte e Patrick! Sa va traiasca amandoi zanicii!
Amelia, ai PM cu linkul catre pozele cu videomonitorul. Sper sa-ti fie de folos .
Va pup

29+

Multumesc mult de ajutor Sorina . E foarte de folos.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai fetelor ce-i cu voi? Fiti vesele! Va asteapta clipe minunate!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mai fetelor ce-i cu voi? Fiti vesele! Va asteapta clipe minunate!

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

multumim de incurajari Corina! Tu ai scapat de nascut, ce-ti pasa ..pupam bebita mic si pe mamica lui .

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Corina, ce mai face Patrick? cand veniti acasa?

Crisis81 si eu am vorbit inainte de FIV cu 2 preoti, unul era total impotriva procedurii din aceleasi considerente amintite de tine, cel de al doilea spunea ca este un pacat doar omorarea celorlalti embrioni....pana la urma doar Cel de Sus are raspunsul, restul sunt interpretari!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am trimis mesajul precedent inainte sa termin, ca chitaia soricelul.
Andreea, marti plecam acasa. Patrick e cuminte, mai maraie putin cd are gaze/face kk, sau dc regurgiteaza, se agita inainte. Ne cam luptam cu tzitzi, ca nu stie sa apuce. De fapt nu deschide gurita vrea sa suga, dar isi tuguie buzele, in loc sa deschida gura.
A...eu am vedere la stadionul Dinamo va dati seama ce galagie.

Asa, sa revin la ce vroiam sa spun. La Arianna am fost ingrijorata, am lasat gandurile rele sa ma supere, si nu m-am bucurat la maxim de nastere, care a fost muuult mai usoara ca a lui Patrick. Eram cuprinsa d epanica, si acum, dupa experienta minunata de ieri, regret ca nu m-am gandit si atunci ca cel mai important lucru era fiinta aia mica careia ii dadeam viata. Aseara am simtit efectiv cum tasneste viata din mine. Am inteles ce inseamna durerea expulziei si sentimentul maret de reusita pe care il ai. Puteam sa zbor cd a tasnit si mi l-a pus pe piept.
Ma simt implinita ca femeie, ca mama, ca iubita...din toate punctele de vedere. E un sentiment atat de ciudat. Azi cd a venit Arianna si mi-am vazut puiutii impreuna am simtit ca Dumnezeu imi mangaie sufletul. Va doresc la toate sa simtiti ceea ce simt eu acum.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ce frumos ai scris Corina ! La asa experienta, sa tot nasti!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Corina, imi vine sa plang!!!!

Deci pana la urma nu aveai o pernuta ascunsa sub rochita aceea, tu chiar il aveai pe Patrick acolo
(glumeam cu Corina ca mi se parea asa de slaba si o necajeam spunandu-i ca ea ne pacaleste, are bagata o pernita acolo)

36+
37 ecografic

Mergi la inceput