Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)
Raspunsuri - Pagina 10
ral_eli spune:
dupa nasterea corinei in direct m-am culcat asa linistita. multumim inca o data ca ati impartasit cu noi aceasta experienta unica, pe mine m-a calmat si privesc altfel acum lucrurile.
pupici multi lu' bebica patrick
dar tu spui ca doare la expulzie? chiar si cu epidurala?
si eu am plans azi, in vreo 3 reprize,m-a suparat sotul cu un comentariu aiurea. in mod normal as fi sarit imediat la lupta dar acum m-am descarcat de toata tristetea din suflet.
33+
crisuletzul spune:
ral_eli, eu am auzit ca marea majoritatea a cazurilor se simte expulzia fatului....acum nush
eu am sa nasc fara peridurala....natural!:)
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul ral_eli, eu am auzit ca marea majoritatea a cazurilor se simte expulzia fatului....acum nush eu am sa nasc fara peridurala....natural!:) Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! eu intrebasem mai demult pe forum dc doare f rau expulzia, ca de asta mi-e cel mai frica, si mi-au raspuns cateva fete si mi-au zis ca nici nu se compara cu durerile contractiilor si ca esti ca intr-o transa nu prea realizezi; e normal ca simti dar ca si intensitate a durerii era dilema mea |
33+
MSymo spune:
Corina, maine vin la consultatia preanestezica si am sa ma gandesc la tine! Totul e in regula acolo, nu? Avem voie cu pijama sau camasa de noapte, ca s-au anuntat tot felul de vizitatori pe la mine.
Astazi mi-am facut "siesta", ultima in doi: masa de pranz, plimbare in noul Cocor (o mare porcarie, in afara de faptul ca am luat un aspirator de mucisori de la Beaba si o suzeta de nounascut fff haioasa), apoi mall Vitan pt alte cumparaturi, o vizita la un bebe de aproape un an si iata-ma si pe mine online. Doamne, cat am mai umblat in toata sarcina!!!
Ana, maine pleci spre Timisoara?
Sugubina, JoAnn, rezistenta maxima!
Symo 38+ Diana Nicole
AMR 3 ZILE
ALEXA1985 spune:
Maine mai aflu de la doctora, daca a mai luat in greutate si poate imi spune si mie ceva.
Citat: |
citat din mesajul lui ana_vio87 alexa ce mai face deea mica? a mai luat in greutate? cand o aduci acasa? de mosulika si lidia_p mai stim ceva? mai tine cineva legatura cu ele? pupici pe burtici :*:*:* 30+ |
Mami de ANDREEA LAVINIA - 17 zile
douradoudou spune:
am un feeling ca nu mai am nici eu prea mult pana la nastere ...cand se impinge cu capul in col simt ca nu mai pot sa respir...plus ca m-a apucat curatenia "aia"..am scos toate hainele din dulapuri si le-am aranjat...am spalat de 2 ori pe jos..imi venea sa spal si peretii...maine trimit la spalat draperiile ca alea nu se pot baga la masina mea...doar una cred ca are vreo 5-6 kg uscata..si am 6 ..perdelele le bag la spalat maine...cred ca maine ma duc si sa cumpar mobila...
corina inca o data :FELICITARI
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
crisuletzul spune:
doura, stai cuminte!!!
adevarul e ca daca te-a apucat curatenia "aia" ma cam pui pe ganduri!stai intinsa....nu fa prostii...macar 2 saptamani
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
beatrice75 spune:
PT BEBEII NOSTRI
http://www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=qC_hF31z130&a=4oVf-d_DwKB22AK92lXtYF8w4l4EXtU0&list=ML&playnext=1
http://www.youtube.com/watch?v=MelU1oDmho4&feature=related
36+
37 ecografic
ana_o spune:
Buna seara!
Beatrice, link-ul trimis de Andreea include toate "partile" din cartea lui Arsenie Boca, care se refera la subiectul respectiv. In carte se mai detaliaza, dar ala e esentialul.
Corina, esti o mamica fericita si implinita!
Eu declar finalizat bagajul de spital, trebuie doar sa le pun in genti. Insa cum o sa plec u jumatate de casa dupa mine, asta o sa fie o reala problema. In fine, am gasit si faimosii "moartea pasiunii", am luat 6 bucati, mi-am mai gasit o pijama draguta si am zis s-o iau ca nu strica... plus vata cu tifonul ala de care tot ati vb voi. Imi voi confectiona si eu minunatele absorbante, sper sa reusesc, daca nu, am mail-ul Allexxiei. Si trebuie sa incep "ungerea" cu Garmastan, cica din luna a 8-a trebuia inceput procedeul, asa scrie pe prospect... Voi ati mai zis, dar eu nu eram cu gandul acolo. Oricum, mare lucru ca am bifat tot, dar absolut tot de pe lista, inclusiv ser fiziologic in recipiente mici, de plastic, scutece de la Happy cu protectie pentru buricut etc, nu mai stiu, ca am cumparat tot magazinul. Of, Doamne-ajuta!
Symo, nu plec maine la Timisoara, ca nu am reusit sa ma spovedesc. Nu nasc nespovedita si neimpartasita, clar. E singura de pe lista nebifata. Si nu plec pana nu ajung la preot.
Cand ma gandesc ca tu mai ai 3 zile... ma ia plansul, de emotie. Imi imaginez cum esti tu!
Am reusit sa ma mai calmez, cat de cat, am facut sedinta foto cu burtica, voi pune poze maine seara. Sunt foarte dragute pozele, ma bucur ca am reusit si "treaba" asta. Sper sa ajung la spital linistita, sa ma ajute Dumnezeu cu taina spovedaniei si a impartasaniei si atunci nu voi mai indrazni sa plang decat de fericire, cand imi voi tine copilul in brate. Are dreptate Corina, asta e unicul gand care ar trebui sa ne copleseasca... fericirea ca vom da nastere unei fiinte. Si ce minune de fiinta, din sangele nostru, care a crescut in noi, zi de zi...
Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...