Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Andreea,si eu sunt/am fost fericita posesoare de streptococ. M-am tratat in luna a 5-a si acum refac analiza. Atata timp cat nasti prin cezariana streptococul nu iti va crea probleme. E bine oricum sa il tratezi dar nu pune bebele in pericol. Chiar daca il descopereai mai devreme, tratamentul e recomandat in ultima luna, altfel poate sa reapara cu usurinta.
La nasterea naturala, in tarile ceva mai civilizate, se practica perfuzia cu antibiotic insa, la noi, am auzit ca nu este o practica comuna. In caz de transmitere la copil cazurile acelea urate sunt foarte rare.
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
andreeacc spune:
beatrice, uite ce am gasit intre 2 sedinte de calcat apropos de ce zicea Ana_o....
http://forum.romedic.ro/prod/Pr._Arsenie_Boca_despre_rela%C5%A3iile_sexuale_%C3%AEn_timpul_sarcinii_026698.html
Andreea, mami de baiat si 37+ cu
AMR 11 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sorinaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_vio87 asa eram si eu ieri... o simteam jos rau de tot si se misca mult si mai aveam i durerea aia ascutita jos, plus emotiile de la corina. ma lipisem de pat. azi vad ca e mai bine numai ca am impreia ca acum mi s'a urcat stomacul in gat... si am un chef de plimbare... ... pupici pe burtici :*:*:* 30+ |
Offf, e cam devreme pentru noi sa riscam cu starile astea. Eu zic sa stai cuminte sau cel mult sa iesi asa jumatate de ora sa te aerisesti.
29+
andreeacc spune:
citat din mesajul lui mirunam Andreea,si eu sunt/am fost fericita posesoare de streptococ. M-am tratat in luna a 5-a si acum refac analiza. Atata timp cat nasti prin cezariana streptococul nu iti va crea probleme. E bine oricum sa il tratezi dar nu pune bebele in pericol. Chiar daca il descopereai mai devreme, tratamentul e recomandat in ultima luna, altfel poate sa reapara cu usurinta. La nasterea naturala, in tarile ceva mai civilizate, se practica perfuzia cu antibiotic insa, la noi, am auzit ca nu este o practica comuna. In caz de transmitere la copil cazurile acelea urate sunt foarte rare. AMR 4 SAPTAMANI... MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 + |
Saru'mana, esti o draguta ca de obicei si ai asa, un efect calmant asupra mea...am intors internetu' pe toate partile si in toate limbile, am citit , am facut lista de intrebari ptr dr, dar parca sunt mai linistita, iti dai seama, chiar am avut chef sa calc.
si fug , ca mai am cateva din lucrurile lui sebastian....nu exista emoticon cu calcat?
Andreea, mami de baiat si 37+ cu
AMR 11 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ana_vio87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinaalex
Offf, e cam devreme pentru noi sa riscam cu starile astea. Eu zic sa stai cuminte sau cel mult sa iesi asa jumatate de ora sa te aerisesti. 29+ |
stiu ca e mult prea devreme. dar am o agitatie in mine de zici ca am titiruz in fund...si eu si fimea... suntem intr'o agitatie maxima... si doctora spune de fiecare data sa am grija cu colul meu scurt nu am voi sa umblu, doar sa faca ceva de mancare... si eu...... offff
pupici pe burtici :*:*:* 30+
Dosita spune:
FELICITARI CORINA! BINE AI VENIT PE LUME PATRIK!
Nu am scris, dar am fost alaturi de voi toata seara (o seara minunata, plina de emotii, datorita voua), sunteti o familie extraordinara! Acum am vazut pozele si mi-au dat lacrimile. Parca nu am mai vazut ceva mai frumos niciodata....
Avand in vedere ca eu intru mai rar, trebuie sa le felicit si pe celelalte fete care au nascut: Moshulik, Alexa1985 si Lidia_P . Va doresc sa aveti parte numai de momente minunate alaturi de bebelusii vostrii!
Iar celorlalte burici le doresc o nastere la fel de frumoasa si lina, ca cea a Corinei!
Fug sa recuperez ce s-a mai scris aztazi....
36+
ana_vio87 spune:
alexa ce mai face deea mica? a mai luat in greutate? cand o aduci acasa?
de mosulika si lidia_p mai stim ceva? mai tine cineva legatura cu ele?
pupici pe burtici :*:*:* 30+
crisuletzul spune:
astept PM `uri cu numerele voastre de telefon
Apropo, imi puteti spune de ce a nascut moshulik la 34 sapt?.....nu am fost atunci pe forum!
fetelor, aveti grija.....nu va ganditi asa repede la nastere! si starea psihica conteaza ff mult si daca la fiecare intepatura sa junghi in burtica ne speriem, riscam sa nastem pe bune!
acum starea psihica conteaza fff mult
haideti sa fim ZEN!!!
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
Joy21 spune:
citat din mesajul lui mirunam Andreea,si eu sunt/am fost fericita posesoare de streptococ. M-am tratat in luna a 5-a si acum refac analiza. Atata timp cat nasti prin cezariana streptococul nu iti va crea probleme. E bine oricum sa il tratezi dar nu pune bebele in pericol. Chiar daca il descopereai mai devreme, tratamentul e recomandat in ultima luna, altfel poate sa reapara cu usurinta. La nasterea naturala, in tarile ceva mai civilizate, se practica perfuzia cu antibiotic insa, la noi, am auzit ca nu este o practica comuna. In caz de transmitere la copil cazurile acelea urate sunt foarte rare. AMR 4 SAPTAMANI... MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 + |
Da, la cezariana se pare ca nu creaza probleme.
Insa te contrazic, daca se transmite la copil cazurile urate sunt frecvente, iar mortalitatea e de aprox. 10%. Deci e f important sa fie tatat sau sa se administreze perfuzie cu antibiotic in travaliu. Riscurile de infectie a copilului cresc in anumite circumstante, gasesti multe articole pe tema aceasta.
Deci nu vreau sa te panichez, mai ales ca sunt in aceeasi situatie, insa e bine sa fim informate.
Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara
David Lloyd George
Siuta spune:
Bine ai venit bebe Patrick! Sa fii sanatos si papacios !
Felicitari Corina si refacere rapida !
Vmadelain, mersic de info . Am reusit sa-mi trec si eu nr de tel in listuta.
Adipazi, eu mi-am luat sutien de la Astratex si are interior din bumbac. Eu am cautat si fara sarme, pt ca nu le suport.
Andreeac, imi pare tare rau de aparitia acestui streptococ, dar daca dr S nu parea ingrijorat, atunci chiar nu trebuie sa iti faci probleme.Stai linistita si nu stresa bebelina cu fel si fel de ganduri. Multumesc de informatiile despre analizele pe care urmeaza sa le fac ...asa nu-mi place sa tot fac analize .
Eu inca nu am facut ctr cu celule stem, ar trebui sa rezolv acest aspect saptamana asta.
si o dupa-amiaza linistita si fara contractii
Andreea, mamica de Anastasia si bb2