Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Scuzati ca dau buzna insa trebuie sa o felicit si eu pe Corina

Felicitari dragutzo!!!Bun venit pe lume bebe Patrick,sa cresti mare,sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!!!!

Felicitari mamicilor si nasteri usoare gravidutzelor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, pai scrie-ne cand poti ce spune parintele Arsenie Boca vis a vis de acel lucru, pls!Eu is tare curioasa!

Si mie mi-e frica de cine stie ce streptococi, mai ales ca la mine nefiind permis controlul vaginal, Pap si culturile de col le-am efectuat doar in trim 1 de sarcina, ca toata lumea. Acum mi-a zis ca marti, cand practic sunt in sapt 37 mai verifica. Pai cand mai am eu timp sa tratez daca apare ceva? Ca poate pana primesc rezultatul eu poate am si nascut. Syl, tie ti-a mai recoltat culturi col acum de cand s-a observat ca placenta nu se mai ridica?

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Felicitari Corinaaaaa!!!!!!!!!

Ma bucur ca au inceput si nasterile la termen. De acum vom fi bombardate numai de vesti bune. ( Sper).

Mami de ANDREEA LAVINIA - 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Deci nu pot sa cred nu am intrat in wk pe forum si hopa naste Corina.Ce pierdere, nu am trait si eu nasterea ei in direct.

Deci Felicitari Corina, sa-ti traiasca baietelul si tie refacere rapida si sa fugi repede acasica la Arianna.

Fetelor sper sa iesiti repede din butoiul de depresie si sa profitati la maxim de momentele astea de dinaintea nasterii, caci dupa aia vi se va schimba viata la maxim. Eu asa am simtit dupa nasterea Lorenei. A trebuit sa ma acomodez asa cu noua situatie.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna ziua, barlog!

dupa o noapte in care am visat nasterea lui bb Patrick, m-am trezit cam cu un pic de stres.

Ieri am fost sa-mi ridic rezultatul ultimelor analize din secretia de col si am aflat ca am o usoara infectie cu streptococ B...cum naiba o fi aparut, ca inainte de FIV n-am avut si niciodata in viata mea.Asa ca acum sunt sub tratament cu antibiotice si niste ovule, tratament recomandat de dr gineco prin telefon.A fost de treaba saracul tinand cont ca l-am sunat sambata dimineata.Cand ma voi mai duce la el o sa intreb si care sunt riscurile, dat fiind ca eu nasc prin cezariana.

Trebuia sa ma stresez si eu un pic in sarcina asta!

Ma duc sa pregatesc micul dejun.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Si eu tot cu streptococul asta B m-am necajit Bine, am tratamentul pe terminate si trag speranta ca s-a dus. Si nu l-am mai avut niciodata.... deci nu stiu cum a aparut asa in ultimul trimestru. Pote are de-a face cu imunitatea...

La nasterile prin cezariana nu cred ca e asa periculos, riscul mare de transmitere e la nasterile naturale. Si daca ajunge la bebe...e rau de tot. Eu voi repeta vineri cred cultura de col sa vad daca am scapat de el. Am terminat tratamentul de 7 zile cu antibiotic oral (augumentin) si mai am 3 ovule din 10 (preparate dupa reteta, tot cu augumentin). Tu ce iei?

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Felicitari Bravegirl!!!! Mama cat de curajoasa ai putut sa fii si cu cat sange rece..Am povestit la tot familionul despre tine! Bun venit PAtrick! Sa fii sanatos si norocos!

Deci....eu azi noapte am crezut ca nasc. Ce am facut: am mancat un porumb si o salata uriasa de varza pe seara si pe la 21 sa te tii dureri de burta. Fusesem si la un mic shopping dupa amiaza, imi zic, asta e. Ei, de fapt tarziu pe la 2 noaptea cand mi-a trecut am realizat ca fusesera de fapt gaze care ma faceau sa ma doara burta. Deci am scapat.......
In rest, tot deprimata si eu, ma misc din ce in ce mai greu, nu pot sa fac tot ce as vrea, parca ma simt depasita asa, desi ma ajuta sotul o gramada, dar ma simt eu asa imensa si incapabila si hidoasa. Eu zic ca sunt hormonii de vina, sper sa imi treaca, dar cand? Fi-mea e racita de 2 saptamani, si de 5 zile se scoala dimineata infundata si tuseste apoi e toata ziu aperfect. Nu stiu ce o fi, dar ma macina si asta.
Madanic, nu m-am suparat pe Bogdan, m-au indispus primele 2 mailuri, dar in ultimul mi-a scris foarte frumos asa ca a dres busuiocul complet:-) Oricum, avea si el nitica dreptate, adevarul e ca ma concentrez foarte greu, si nu de acum, de cateva luni, adica ce faceam inainte in 2 ore acum fac in 8, nu stiu de ce...Dar asta nu e o scuza pe care sa o inteleaga un barbat, stiu:-) Oricum pupici ca mi-ai pus o vorba buna:-)

34+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
[La nasterile prin cezariana nu cred ca e asa periculos, riscul mare de transmitere e la nasterile naturale. Si daca ajunge la bebe...e rau de tot. Eu voi repeta vineri cred cultura de col sa vad daca am scapat de el. Am terminat tratamentul de 7 zile cu antibiotic oral (augumentin) si mai am 3 ovule din 10 (preparate dupa reteta, tot cu augumentin). Tu ce iei?

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Joy, eu iau ampicilina 500 cate 1 comprimat la 8 ore timp de 7 zile si mi-a dat si 2 ovule de lomexin 600 care se introduc la 3 zile diferenta.

trebuie sa scapam de crocobaurul asta!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

uffff....nu vreau ca toate ca erau programate in noiembrie sa nasca in octombrie si toate care suntem in decembrie sa nastem in noiembrie!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Buna burticutze si mamici ,
eu am iesit putin si acum sunt in pat pt ca il simt pe bebe foarte jos. Cred ca in curand adopt pozitia pe coate ca mi s-a cam facut frica. Nu stiu ce s-a intamplat pt ca am fost plecata foarte putin.
Corina, ce scump si cuminte e Patrick! Sa va traiasca amandoi zanicii!
Amelia, ai PM cu linkul catre pozele cu videomonitorul. Sper sa-ti fie de folos .
Va pup

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Buna burticutze si mamici ,
eu am iesit putin si acum sunt in pat pt ca il simt pe bebe foarte jos. Cred ca in curand adopt pozitia pe coate ca mi s-a cam facut frica. Nu stiu ce s-a intamplat pt ca am fost plecata foarte putin.
Corina, ce scump si cuminte e Patrick! Sa va traiasca amandoi zanicii!
Amelia, ai PM cu linkul catre pozele cu videomonitorul. Sper sa-ti fie de folos .
Va pup

29+

asa eram si eu ieri... o simteam jos rau de tot si se misca mult si mai aveam i durerea aia ascutita jos, plus emotiile de la corina. ma lipisem de pat. azi vad ca e mai bine numai ca am impreia ca acum mi s'a urcat stomacul in gat... si am un chef de plimbare... ...

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput