Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neata pe la pranz
aportez si eu emotii mari ieri. Toata ziua am stat in pat pt ca in rmom in care ma ridicam simteam o durere ascutita jos inauntru si tare frica mi'era sa nu vina titiri odatta cu patrik. Nu mai zic ca a fost suuper miscacioasa si dupa ce am zis ca ma bag in sf la somn mi'a impins, parca, tot stomacul in gat. Acum par sa fiu ok.
Va doresc o duminica placuta si linistita

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez un bebe Patrick f cuminte. Inca nu a plans deloc. Doarme ca un ingeras M-am chinuit cu el sa-l alaptez, ca el doarme pe el. Cd i s-a facut foame, a cautat sanul putin di se culca la loc dc nu-i dadeam A papat si acum doarme.
Arianna a reactionat neasteptat de bine. S-a bucurat, l-a mangaiat si cd i-am dat tzitzi, a cerut sa-i dau si ei iaurt cu lingurita. Nu vroia de la altcineva Am zis ca o sa planga la plecare, dar a plecat fericita cu tati.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bravo Corina!

Sa dea Dumnezeu ca Patrick sa fie sanatos si necolicios!

Ma bucur ca fetita ta a fost asa de incantata.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

adipapazi, multumesc de incurajari.

Tot ceea ce imi doresc e sa fie bb bine, dr meu nu parea deloc ingrijorat la telefon si el e precaut de obicei mai ales ca stie prin ce am trecut pentru acest copil.acum, cu Dumnezeu inainte!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

asa e, andreeacc, cand stie drul ca e sarcina obtinuta prin FIV parca e si mai atent. dar sa stai linistita, multe femei au acest streptococ B si medicii stiu sa-i dea de furca.

corina, sunteti foarte frumosi!

Adi +32 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

m-am dus la biserica sa vb cu preotul pt sfestania casei si acum m-am pus pe plans. De ce?nu stiu, n-am motiv, dar mie imi vine sa plang. Mai am contractii, dar suportabile, prin urmare ma duc sa ma destresez spaland vasele

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna ziua la toata lumea!
Corina, super felicitari!!!!!! Multa sanatate si tie si lui bebe!

Noi avem 35 de sapt implinite azi si speram sa stam cuminiti in burtica pana la 37 macar.

Tot am crampe usoare in partea de jos a uterului, trec cu mult cald la spate si burtica. Sper sa nu iasa bebe mai devreme, nu-i gata nici bagajul de maternitate si nici patutul:) Voi aveti crampe (sau dureri ca atunci cand asteptam menstruatia)?

De maine abia suntem si noi in concediu prenatal - yupiii!!! ca ma saturasem de mers la birou.

Dorm si eu greu tare, abia astept sa pot dormi pe spate, cum eram obisnuita!

Va pup si va doresc multa sanatate!

Felicitari inca o data, Corina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Corina, felicitari pentru asa bebe cumintel! Si ce bine ca Arianna a reactionat bine!

Noi am schimbat semnatura, oferim struguri albi, castane fierte si prajitura cu bezea... pentru pofticioase, Pepsi, pentru restul burticilor, apa plata!

Sugubina, multi pupici de incurajare! Sper sa reusesti sa te odihnesti si Puficele sa mai astepte putin...
Andreea, pacatosul ala de virus tocmai acum iti da batai de cap?? Nu putea el sa ramana prin alte parti?? Bine ca ai timp sa tratezi infectia. Multa sanatate!
Mai, fetelor, daca ati citi ce scrie Arsenie Boca despre [sexinpat] in timpul sarcinii, nu v-ar mai trebui... mai ales daca sunteti si credincioase. Eu m-am socat cum poate descrie un preot calugar toata treaba asta.. si cat de autentic. Am stiut de la inceputul sarcinii(nu stiu unde citisem) ca nu e bine sa ejaculeze barbatul inside, dar citind explicatia parintelui... pffff, m-a luat cu friguri. M-am bucurat ca s-a conformat domnul iubi de fiecare data cand am avut parte de actiune si a stiut sa nu lase nicio urma prin mine, dar imi pare rau ca am facut prostioare toate perioada asta... nu de multe ori, dar oricum au fost cateva.
Pentru burticile care au fost cuminti toata perioada, va spun ca nu aveti idee ce realizare maxima, dpdv divin, aveti!

Va pup si va multumesc pentru incurajari, ma pregatesc sa merg la preot. Sa aveti o duminica frumoasa!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu am plans toata noaptea, dc gaseam altceva de facut, poate ma opream din plans... Pup sa sece toate lacrimile!

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

m-am dus la biserica sa vb cu preotul pt sfestania casei si acum m-am pus pe plans. De ce?nu stiu, n-am motiv, dar mie imi vine sa plang. Mai am contractii, dar suportabile, prin urmare ma duc sa ma destresez spaland vasele

36+
37 ecografic

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

crisuletzul puate e mai bine sa faceti o pauzica de purcelizme..ca esti cam devreme de naxcut acuma..

Adi asa era frumos sa ma fi uitat pe forum..decat sa o ard la bae din ora in ora si sa ma dezbalenizez paici.

Ana - Puficele asteapta ele ..dar mie imi e din ce in ce mai greu. Ma ia si cu depresia ca o ard aicisea mult timp..ca sunt nedormita. In fine il astept acu pe Pufescu sa vie cu papa si chestii de acasa, imi aduce si mp3-ul sa mai ascult cateceva, si schimburi..

In curand ma vor duce iar la monitorizare fetala-sunt f curioasa daca am contractii..

I kiss you si nu o sa mai va scriu ca imi ia laptopu..si asa am pozitie pruasta pe el. De citit o sa va mai citesc de pe tel, da cu scrisu mai prost, doar cand am vesti.

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput