Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)
Raspunsuri - Pagina 5
adipapazi spune:
neatza, fetele!
new entry bb patrick, ce fac mami si tati? sa nu fii de deochi, ca tare dragalas esti. imi place poza aia cu talpa sifonata. of, ce de lacrimi se scursera pe forum la miezu noptii!
sugubina, pai ma gandeam ca urmaresti cu tot etaju 4 de la municipal nasterea. hai ca maine o sa fii mai bine si te lasa home. tin pumnii.
andreeacc, streptococu B e nemernic mai ales la nasterile naturale, ca e risc mai mare sa se transmita la fat. chiar si asa, daca nu dispare pana la nastere, se pune preventiv antibiotic in perfuzie in timpul nasterii. dar poate trece si nu mai ai nevoie.
va pupez
Adi +32 cu si
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 So, who's next? Daca totul decurge fara neprevazuturi, se pare ca urmeaza Symo si apoi eu.... 36+ 37 ecografic |
Miercuri, pe 20 oct, sunt eu la pranz si Mairis, mami de gemenasi, programata dimineata.
Symo 38+ Diana Nicole
AMR 4 ZILE
MSymo spune:
Fetelor aseara am avut burta beton-beton, am zis ca merg dupa Corina....dar cu 2 no-spa am rezolvat situatia.
Ma durea si spatele chiar in mijloc, coloana, jos de tot si m-a apucat o panicaaaa, dar azi sunt ok.
Corina, bebe Patrick este un exemplu demn de urmat, iar de mami si tati nici nu mai vorbim....ati fost o echipa in toata puterea cuvantului.
Symo 38+ Diana Nicole
AMR 3 ZILE
lore76 spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Ana, imi sui te rog unde este mormantul lui ARsenie Boca! de cate ori ii vad poza ma trec fiorii!!! Va rog sa imi dati un PM cu numerele voastre de telefon(care doriti bineinteles)! va poop!!! Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
Lore 31 + &
crisuletzul spune:
lore, ti-am dat un sms!!!
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
lore76 spune:
citat din mesajul lui crisuletzul lore, ti-am dat un sms!!! Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
Lore 31 + &
Relusha spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Ana, imi sui te rog unde este mormantul lui ARsenie Boca! de cate ori ii vad poza ma trec fiorii!!! Va rog sa imi dati un PM cu numerele voastre de telefon(care doriti bineinteles)! va poop!!! Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
la Prislop, in judetul Hunedoara, cam la 30-40 km de la Deva
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
28+
crisuletzul spune:
multumesc Relusha!
cred ca ma intind putin ca m-a luat o mica durere de burta! probabil de la statul pe scaun
Kitty
33+
crisis81 spune:
citat din mesajul lui crisuletzul crisis.....eu nu prea mai pot sa pentru ca obosesc.....defapt orgasmul imi creaza palpitatii la inima bravo tie!!! Barbatului meu ii este frica sa se mai culce cu mine ca nu vrea sa raman fara aer langa el:).....plus ca am facut eu o prostie o data......dupa o partida de amor mi-a spus ca a simtit ceva acolo ce nu a simtit niciodata....iar replica mea a fost "probabil te-a prins Eva".....hihihihihihi.......de atunci este tare figura cand e vorba sa puna mana pe mine! Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
Ai avut ceva cu el de l-ai speriat in halul asta, saracul. Eu l-am asigurat pe al meu ca nu are cum sa deranjeze bebele in nici un fel, altfel sunt sigura ca ar fi avut ceva retineri. Si eu obosesc foarte repede, dar se ocupa el mai mult de treburi....
Sugubina rezista acolo pe baricade. E greu... dar ce satiscatii
vor fi cand vei naste si iti vei vedea minunile in brate. Bucuria va fi dubla, la fel si dragostea.
Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisuletzul spune:
Symo, stai cuminte...mai ai 3 zile!!!...nu ne da inca emotii!!!
Kitty
33+