Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

adipapazi pt raceala am luat si eu pastile de supt homeogene.

Vasari merci de sfaturile pt tahicardie...asa voi face daca se mai intampla. Numa ca data trecuta in aug NU trecea cu nimic..daca au fost nevoiti sa ma defibrileze.

Uaau acu am vazut pozele cu bebele cel proaspat..Ce frumusel e si dolofan aasa..Mi-au dat lacrimile! Felicitari draga Corina!!!

Of daca stiam ce bine va distrati cu bb Patrick si Corina nu mai dormeam aseara..macar nu dormeam si va tineam pumnii aici si cand ma culcam aveam si eu sentimentu ca am facut ceva bun!

beatrice75 nu stu cand imi da drumu, sa vedem sa vie dr mea luni sa ma vada. Eu nu prea trag sperante..

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Preparati-va pentru octombrie, care are 5 zile de vineri,5 zile de sambata si 5 zile de duminica. Este un caz unic ; conform clendarului babilonian, se inampla odata la 555ani. Se numeste ,,a zecea fericire'' pentru ca octombrie este a10 a luna, care are 5 sfarsituri de saptamana. Si deasemeni in octombrie este anul 10-10-10

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Vai Sugubina,tare greu trebuie sa-ti fie!
Pt mine nu-i pedeapsa mai mare decat sa nu pot sa dorm in patul meu.Sufar tare si cand merg la tara dar pe un pat de spital?!
Hai ca nu mai e mult si iti vei tine Puficele in brate.

Beatrice eu incerc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau.Si la mine exista riscul sa sangerez masiv si sa am nevoie de transfuzii.Dar gandesc pozitiv,nu voi ajunge pana acolo.Si din pacate pt mine acesta nu e singurul risc.Nici n-are rost sa ma gandesc la ele...

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Neata! Am citit si eu ce mai aveam din urma si imediat cum am vazut ca vine si bebe de Corina m-au cuprins emotiile!
FELICITARI CORINA! SA VA BUCURATI DE MINUNEA VOASTRA SI VA DORESC NUMAI FERICIRE SI IMPLINIRI!!!

34+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Eu presimt ca mai am mai putin de 2 saptamani si nasca ca parca a inceput burtica sa coboare si ma cam doare jos...Acum fie ce-o vrea DD!!

34+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eiiiiiii dar ce-mi vad ochiiiii!
O nastere in direct si ce frumos!!!!!

Corina felicitari si bine ai venit bebe PAtrick! Asa da nastere! Cu cat optimism si bucurie a fost relatata! Nu am sesizat nici o urma de durere sau oboseala ( desi sunt convinsa ca au fost). Corina care e secretul?

Refacere rapida si mult laptic pe bebe iti doresc!

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ana, imi sui te rog unde este mormantul lui ARsenie Boca! de cate ori ii vad poza ma trec fiorii!!!

Va rog sa imi dati un PM cu numerele voastre de telefon(care doriti bineinteles)!

va poop!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza!

Abia asteptam sa deschid sa vad cum se simte proaspata mamica si puiutul. Sper ca inca dorm.

Ah ce-as vrea si eu sa presimt ca nasc..... numai ca eu presimt ca ajung la declansare ca nu da bebe nici un semn cu tot , ceai de zmeur si efortul pe care-l fac eu.

Ma duc sa fac o salata de beauf. Revin....

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna ziua, barlog!

dupa o noapte in care am visat nasterea lui bb Patrick, m-am trezit cam cu un pic de stres.

Ieri am fost sa-mi ridic rezultatul ultimelor analize din secretia de col si am aflat ca am o usoara infectie cu streptococ B...cum naiba o fi aparut, ca inainte de FIV n-am avut si niciodata in viata mea.Asa ca acum sunt sub tratament cu antibiotice si niste ovule, tratament recomandat de dr gineco prin telefon.A fost de treaba saracul tinand cont ca l-am sunat sambata dimineata.Cand ma voi mai duce la el o sa intreb si care sunt riscurile, dat fiind ca eu nasc prin cezariana.

Trebuia sa ma stresez si eu un pic in sarcina asta!

Ma duc sa pregatesc micul dejun.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 11 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

crisis.....eu nu prea mai pot sa pentru ca obosesc.....defapt orgasmul imi creaza palpitatii la inima
bravo tie!!!

Barbatului meu ii este frica sa se mai culce cu mine ca nu vrea sa raman fara aer langa el:).....plus ca am facut eu o prostie o data......dupa o partida de amor mi-a spus ca a simtit ceva acolo ce nu a simtit niciodata....iar replica mea a fost "probabil te-a prins Eva".....hihihihihihi.......de atunci este tare figura cand e vorba sa puna mana pe mine!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput