Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_o spune:
Acum sa scriu si-un mic "raport"... cu toate ca sunt atat de emotionata...
In primul rand, ca bebe David e super agitat, de cand cu lacrimile mele. Ba urca, ba coboara, ba se intinde, ba se intoarce, un adevarat haos in burtica lui mami. Sper sa nu am surprize maine dimineata.
Allexxia, multumesc pentru telefon, dar am plecat asa in graba, ca n-am mai avut timp sa va scriu, am si alunecat pe parchet in agitatia aia, ca uitasem sa iau batic pentru pus pe cap, in manastire. A fost prima cazatura, sa-i zic asa, dar fara alte complicatii, o mica vanataie pe genunchi.
Eram in drum spre Hateg, cand am primit mesajul Corinei. Am inceput sa sun burticile, panica maxima cand am vazut ca niciuna nu raspundea! Urmau Lore, Miruna, Beatrice...dar au inceput sa sune burticile si in sfarsit, am dat vestea, sa incepem galeria. I-am zis Corinei sa ne tina la curent, sa nastem si noi alaturi de ea, macar telepatic... imi pare rau ca n-am prins toata "actiunea", dar am avut o aniversare de sarbatorit si abia la 12 am ajuns acasa. Ce frumos a decurs totul, o nastere de vis...
Eva, recitind postarea, am zambit si eu, cu toate ca plangeam de numa in momentul ala. Imi propusesem de cateva luni bune sa ajung la mormantul lui Arsenie Boca si tare mult m-am bucurat cand am ajuns acolo... a fost divin si extraordinar de linistitor pentru sufletul meu. Daca reusesc sa ma si spovedesc dupa liturghie, dimineata, voi fi cu adevarat pregatita pentru nasterea lui David.
Inca nu-mi revin din emotia asta cu nasterea Corinei. Atat de nepregatita ma simt, atat am plans azi de toate gandurile care ma incearca. Cu toate ca ar trebui sa simt altceva, eu sunt atat de trista, ca nu pot descrie. Cred despre mine ca sunt o fire puternica si curajoasa, dar de data asta ma declar invinsa de temeri si frica. Si mai am un gand care ma obsedeaza si ma face sa fiu de 10 ori mai trista si mai deprimata... si nu numai... plang, doar cand "vad" imaginea aia. Probabil sunt emotii normale, de femeie insarcinata in luna a 9-a, dar daca asta simt, ce pot face?!
Of, ca numai sa va incarc cu tampeniile mele, nu vreau. Ma opresc aici. Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa fie bine si de acum inainte, pentru toate burticile noastre! Somn usor si vise placute, ne "vdm" la cafeaua de dimineata!
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
letzy81 spune:
FELICITARI CORINA!
BINE AI VENIT BEBE PATRICK!
Offf ce emotionant
Iar n-am somn
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
Vasari spune:
Corina, felicitari si refacere rapida! Patrick e superb, sa fie sanatos si norocos, sa va bucurati de el!
A fost chiar de incurajare nasterea lui Patrick.:)
Ana, ai grija de tine. Mai e atat de putin si te vei linisti cand ajungi la Timisoara. Totul va fi bine, e normal sa-ti faci griji. Nu vreau sa-ti spun ce obsedata am fost si eu inainte de prima nastere sau ce scenarii aveam in cap dupa. E perfect normal. Dar cel mai mult ajuta sa fii optimista!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
mirunam spune:
Felicitari Corina!!! Bine ai venit bebe Patrik!
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici!
Corina, Bogdan, Patrick, inca o data felicitari si pentru operatiune si pentru tinerea la curent . Ce frumusel e bebe Patrick cand papa !!!
Ana, mai e putin si o sa-ti tii si tu puiutul in brate. Asta e tot ce conteaza. O sa fie bine, o sa vezi. Cu toate relele pe care le vezi acum, o sa fie bine, pentru ca tu esti o mamica speciala. Linisteste-te si daca te ajuta, vorbeste cu noi, ca de-aia suntem aici .
Am schimbat si noi semnatura, am mai crescut putin.
31+
sugubina spune:
Uau ce tare ati aVut nastere live aznuapte..felicitari CORINA!!!!!
Si acu sa ma vait putiiin si eu..
Eu va mai cit si revin. Am dormit super oribil; aici e f cald, mi se usuca gura, patu e inalt si parca trage pe stanga; am reusit sa dorm din ora in ora ca iepurii; am mers la bae des..si dormeam doar pe dreapta.
M-au ciuruit cu injectii pe ambele parti ale fundului si coapselor si parca simt ca si din cauza asta ma doare spatele. Burta de cand stau la pat e si mai mare, si cand ma intorc de pe o parte pe alta nu pot respira de la efort. Au crescut Puficileeee!
sugubina 32+ cu Puficele
beatrice75 spune:
sugubina, cand iti dau drumul acasa?
Felicitari Corina!!! Bine ai venit bebe Patrik!
36+
37 ecografic
beatrice75 spune:
So, who's next?
Daca totul decurge fara neprevazuturi, se pare ca urmeaza Symo si apoi eu....Si mai am o groaza de facut!
Ieri mi-am luat rezultatul analizelor de sange, totul este bine, mai am de ridicat rezultatul la toxoplasma, azi merg la biserica sa discut pt sfestania casei care as vrea sa se faca spre sfarsitul saptamanii dupa ce imi vine femeia la curatenie generala si pregatesc patutul pt bebe, fac poze si pun pe picassa. Luni merg la eco la Medlife si marti la Medical City pt a stabili cu exactitate data nasterii. Ma duc sa ma si epilez cat se poate. Si apoi trimit sotul la medicul de familie, cam asta as mai avea de facut acum pe ultima suta de metri.
36+
37 ecografic
beatrice75 spune:
A!si ca sa fac haz de necaz, in cazul meu, dr pregateste si pungutele cu sange, iar cand voi veni din spital, imi schimb name-ul din "beatrice" in "Bloody Alice".
36+
37 ecografic
geniusamb spune:
Felicitari Corina si Bogdan!!!
O nastere LIVE 100% Multumim ca ne ati impartasit unul din momentele cele mai importante din viata voastra, felicitari pentru curajul de care ati dat dovada si pentru sufletzelul care tocmai a venit pe lume! E minunat!!!!!!!
Ana, 36+, mami de Matei
AMR 3 s