Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CRISTINA ....MERCI MULT!!!!
aici mai este o traditie...sau ma rog, ce-o fi.....adica:pe iubi si pe sora-sa o sa-i lege in lanturi pt ca sunt nascuti in aceeasi luna, asa o sa treaca iubi pragull casei legat.pacat ca eu nu o sa fiu aici ca sa mor de ras
iar eu de abia astept sa-l calc pe picior in biserica

cred ca toate deja......
asa ca............
somnik usor si vise placute!!!


MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Maria te mariti? Sau despre ce obiceiuri povestesti? Zi-ne mai pe larg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna seara fete dragi,

am lipsit da' cu motiv,am avut botezul si nunta saptamana trecuta si am fost prinsa in multe treburi....acum ne-am mai linistit,o sa pun si poze mai tarziu cu printesa si mamica ei mireasa
vad ca pe aici s-a inceput cu diversificarea,noi desi suntem pe formula inca nu am inceput,asteptam sa facem 6 lunite
...nu stiu ce sa-i mai fac sa nu-si mai bage degetele in gura si sa le suga,tare mi-e frica sa nu-i iasa dintii strambi de la atata supt de degete...suzeta o tine un pic dupa care trage de ea si o scoate...si noaptea o aud cum suge degetul
mai nou nu mai vrem sa facem nani seara si plangem cu foc daca mami ne pune in brate sa ne legene pt somn....acuma de ex este langa mine in pat sta cuminte si se uita la ce fac eu...daca cumva o iau in brate s-o adorm urla de zici c-o tai
va pup si revin cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

DA IUBITA....MA MARIT SAMBATA VIITOARE.......SI AVEM SI BOTEZUL PRINTESEI

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Taty_ Ana Felcitari si CASA DE PIATRA !!!!!! Sa va traiasca micuta crestina !!!!!

Maribell ce frumos povestesti tu acolo, cred ca esti foarte emotionata..mie mi-au placut intotdeauna nuntile traditionale si-mi aduc aminte cu drag cand eram mica si mergeam cu ai mei la astfel de nunti..

YOYOYO si mie prima data mi-au intrat mai putini banuti decat erau pe decizie dar...am sunat normal sa ma lamureasca..avand in vedere ca eu am intrat in CIC pe 6 iulie, indemnizatia se calculeaza de la inceputul fiecarei luni..mi-au venit banutii minus cele 6 zile..

Theo felicitari cumantei tale !!!!!!! ai motive sa fii emotionata !!!

T_Ioana DA si noi am trecut prin asa ceva cu fetita..am mai scris in postarile trecute..ffff greu am facut-o sa accepte ceva, la fel isi strangea buzitele si nu era chip sa intre ceva in gurita ei, cu baiatul insa nu am probleme deocamdata papa cam orice ii dau eu..sunt f diferiti, nici un copil nu e la fel ca celalalt..iti doresc multa multa rabdare..o sa ai nevoie..

Alessico din ce descrii tu pare o forma usoara de DA..na' nu sunt specialist, poate vorbesc prostii si va doresc din suflet sa nu aveti dar seamana f mult cu ce are si baitul meu...citisem mai de mult ca va merge bine cu TRIXERA..incearca si ADERMA EXOMEGA ...o tine doar in frau..nu face minuni nici una pana la urma urmei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

A jucat Dinamo - Steaua..nimic nou, poate ca stiati..sotul meu normal ca s-a inchis intr-o camera, inchis toate usile dupa el si eu m-am dat cu capul de toti peretii...sa va povestesc...baiatul astazi a fost ffffffffff marait si plangacios ca niciodata..nimic nu i-a convenit, a mancat bine dar la somn a fost f agitat..se freca la ochisori, primul lui semn de nani dar cand il puneam in patut urla ca din gura de sarpe..si asta mai toata ziua..am zis ca inebunesc..pe seara acum la fel..il spal, il creia o pauzasc ca de fiecare data, il alaptez si sting becul..il pun incetisor in patut si incep sa-l legan...bang bang trosc poc poc..bufff...usa la perete trantita cu toata forta si Eva cu magarul cu copite din plastic tarandu-l dupa ea, cu galeata cu lopetici in cealalta canta LALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAA...am zis ca inebunesc..am sarit si eu si baiatul in acelasi timp...normal ca i-a sarit si picul ala de somn care il avea..o iau pe Eva o pup, o mangai..ii explic uite bebe e obosit, mama incearca sa-l culce, vrea sa faca si el nanita..hai te roaga mama frumos ia-l pe NA-NA-NA (magarusul) si duce-ti-va la desene..imediat vin si eu..normal ca nu a vrut..in sec unu topaia in pat cu tot cu cipicei si stie ca nu are voie in pat incaltata cu ei..radea si canta in acelsi timp..in intuneric si tot topaind normal ca a alunecat si a cazut din pat..urlete si urlete cred ca am speriat vecinii..am luat-o in brate, am calmat-o..mers cu ea afara din camera..plimbat in toata casa..intre timp incepe si baiatul si plange si el...o las pe ea jos la desene, fug la el incetisor..incep iar sa-l legan in patut...da sa adoarma si iar poc poc buf pac pac..usa la perete Eva cu o galeata de data asta mare din plastic isi plimba catelul si pisica si le mai si canta !!!!!!! am zis ca ma sinucid..in situatii de genul asta, repetandu-se cateva zile, chiar si mai multe la rand, orice om normal o ia pe aratura..am inceput sa tremur si mi-au aparut niste pete maronii pe corp..mama zice ca pot fi de la ficat in situatii de oboseala si stres pot aparea...pana la urma l-am lasat pe baiat semi adormit mormaind cu doudou-ul la gurita si am inchis usa..l-am mai auzit de cateva ori chitaind si a adormit..acum imi fac curaj sa intru sa-l invelesc ca l-am lasat asa..dar Eva tot fuge cu doua sticle de plastic in mana si tare mi-e frica, ca va veni val vartlej dupa mine... oare copilul asta nu oboseste niciodata..e fetita !!!! sotul imi zice: uita-te la ea zici ca-i baiat...pun pariu ca la 10 ani se urca in copaci si sare garduri...

voi ce parere aveti ? ce se poate fi intamplat cu puiul meu cuminte si drag unde-l puneam acolo statea, adormea singurel in patut...stingeam lumina seara si se culca linistit, ziua doar trag draperiile..sa fie un nou inceput ? altfel ? sau sa fie puseul de la 6 luni si apoi isi revine ? apropos am uitat sa va zic ca are deja doi dintisori jos..deci nu cred ca de la dinti sa fi reactionat asa..slabe sanse sa-i dea si cei de sus la distanta asa mica unii de altii..voi ce ziceti ? hai incurajati-ma..daca va incepe si el..atunci chiar ca am incurcat-o..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Buna seara tuturor fetelor de pe forum si bebeilor! Eu nu am mai intrat de mult pe aici pe forum si imi amintesc de perioada sarcinii (chair daca nu a fost tocmai perioada mea preferata) cand aveam timp sa citesc cam tot ce se scria (desi nici atunci nu prea scriam). Oricum, ma bucur sa vad ca ati ramas la fel de active si preocupate de tot felul de chestii interesante referitoare la bebei (si nu numai)! Am citit pe blogul Mazarichilor niste materiale f interesante despre Gluten si Auto-diversificare. O sa mai studiez si eu subiectul asta cu auto-diversificarea (mai am o luna la dispozitie pana incepem si noi). Ba chiar o sa intreb si pediatra. Carla pentru informatiile interesante.

Despre noi, totul bine. Suntem sanatoase si Eva creste. Are 5 luni. Am pus si cateva poze cu noi pe facebook. As fi pus pe contul comun, dar inteleg din discutii ca s-a schimbat parola si, tot ca urmare a discutiilor, nu indraznesc sa o cer.

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001394541748

Ioana, m-ar interesa si pe mine sa achizitionez un aparat de aerosoli. Spune-mi, te rog, cum as putea face. Vad ca tu esti din Bistrita. Daca nu e prea complicat, da-mi un PM sa imi spui cum sa fac.

Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Tatiana felicitari si casa de piatra! Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti o mie de ani!
Nici noi nu am inceput diversificarea desi Sisi a mea tot pe LP este.
Maribel asa se intampla in zona aia in saptamana dinaintea nuntii. Saptamana nuntii ii zice si vin rude, prieteni, vecini etc la o prajiturica si un pahar de...ceva. Si nu vin cu mana goala. Unde faci nunta? (eu am facut la Doi colonei acum...4 ani! He he ce-a mai trecut timpul)
Monica tare m-ai facut sa rad. Stiu ca nu e de ras, dar ai fost tare haioasa
Tudor a fost un copil tare tare cuminte la capitolul somn. Pus in patut si adormit singurel fara nici o problema. De la 4 luni dormit 12 ore. Pana pe la 1 an jumate, a mai avut perioade (il tineau cam 1...2 saptamani maxim) in care se trezea noaptea plangand si vroia in brate. Asa ca ma trezeam noaptea, ma duceam la el, il luam in brate si il plimbam prin camera pana adormea. Dupa care revenea la bunele lui obiceiuri. Este normal ca pana mai creste un pic sa aiba schimbari de ritm. Poate este suprasolicitat ziua. Poate este intr-o perioada in care acumuleaza foarte mult si asta il oboseste si solicita prea mult.
Diana bine ai revenit

Fug si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Neataaaa !
Ce frumos e afaraaaa !!!!
Azi sunt cu ambii michiduti acasa, pe fii-mea n-am mai lasat-o la gradi, ca in weekend a facut asa : kk moale de 3x, febra si durere de gat. De ieri nu mai are nimic, decat niste nervi care-mi pun mie parul pe bigudiuri ..dar frica pazeste pepenii. Azi sta acasa.

Tatiana, CASA DE PIATRA ! multa fericire si noroc..si sa va iubiti muuuuuult
Sa va traiasca crestina !
Maribell succes si tie cu ultimele pregatiri.
Monyca eu am incercat si inca incerc sa-l las pe cel mic sa doarma in toate conditiile, desi la A cum auzeam musca in casa...faceam taraboi si nu a fost bine, dar pt ca era rea de somn...cand dormea mi se parea o adevarata binecuvantare. Eram in stare sa merg si in firul de par numai sa doarma cat mai muuuuult.
Acum, daca-l invat si pe M asa, am pus-o . Asa ca il las saracu' sa se invete cu greul
Sorana ati fost la circ ? Unde ? La circul mare ?
Ale, sfatul meu e sa nu te feresti deocamdata de produsele recomandate de medic. In doza mica si la un nr de aplicari in limita normalului nu are ce sa i se intample rau. Daca este dermatita atopica o sa apara probleme mai mari, mai ales cu frigul de afara..si cum vara e departe..trebuie protejata pielea. Din punctul meu de vedere tratamentul e ok precum si ce au spus fetele ca si creme de intretinere.
Trixera, Exomega.


-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata...v-as invita la coffe dar eu deja am terminat-o
uf..nu incep bineeu sunt aproape bine dar ceva ceva a luat si Matei
asa ca domnisorul meu are muci si cred ca tuseste de la faptul ca se inneaca cu ei
singura nu reusesc sa ii scot...ca e un scandal, mama, mama
e subfebril are 37,3 in curulet dar e mai cald ca de obicei
o sa-l tin in casa la caldura si lapte cu anticorpi, din nou
i-as da ceva remediu homeopat dar sincer nu ma prind ce fel de tuse are
continui insa cu oscilo
si acum ca m-am plans destul...
Monica esti o sotie eroina...eu cred ca scoteam sigurantele din panoul electric
Maria eu fac parte din categoria femeilor plicticoase nu suport multe obiceiuri traditionale
eram la o nunta, la tara, si canta starostele cu patima despre curatia miresei, ca e neatinsa...blaa bla si ea era gravidutza prin 7 luni
sigur ca nu mi-am pus nici o basma, batic, la sfarsitul nuntii, nu am dansat pe masa, nu am facut striptease...dar spuneam eu sunt plicticoasa
Mary sa te trag de urechi???! din august nu ai mai pus nici o poza cu Mateo... oare nu ai parola?sau nici acum nu ai reusit sa intri pe webshots?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput