Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Tatyana, superbe pozele, ca si fetele!

Bilica, vad ca si medicii la care ai fost tu ti-au dat niste recomandari care se bat cap in cap, off, numai aiuristi Vad ca ai schimbat cam de multe ori laptele, stiu ca se face progresiv orice schimbare, se renunta in cateva zile la vechiul lapte in timp ce il introduci pe cel nou, altfel poti sa ii dai sist digestiv peste cap. Sper sa ajungeti pe o formula care sa ii priasca. Despre program, parca ai povestit despre fiica-mea, si ea tot cam asa doarme ziua, iepureste, noaptea are o repriza un pic mai lunga, 5-6 ore, dupa care la fel, la 1-2-3 ore...

Corina ce faceti, ati fost la homeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vero, hmmm, si ce falcute Stiu ca asa e, dar totusi..nu pot sa nu fiu macar un pic ingrijorata..

Crissy, la kineto am fost si i-a dat deadline pana implineste 6 luni, 6 luni si o saptamana max, si daca tot asa static e, ne apucam si de gimnastica.Eu oricum fac cu el zilnic rostogoliri si ridicari in sezut, doar doar.. mami si fetita dragalasa; nu stiu ce sa zic de pb voastra, va merge bine cu nan ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Hai mai Sorana lasa grijile deoparte,le va face el pe toate,vb Sabinei,sau nu stiu cine zicea ca nu a vazut bebelus nediversificat.Asa si la voi...o sa progreseze el la momentul lui potrivit,intelege-l ca e un voincel si e mai greu.

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello mamici si pitici!

Ilinca, Alexandru Matei, Tudor Mateo, Ioana si Ana Sofia!!!

Cristina, mergem maine la homeopat. Apoi povestim

Tatyana, chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faceti, cum mai papa fetita. Felicitari pentru evenimentele importante! Pozele sunt frumoase foc! Tu ti-ai schimbat coafura?

Maribell, bafta multa sambata, dar si pana atunci! Va tinem pumnii sa aveti parte de vreme frumoasa si sa se faca bine papusica ta cat mai repede!

Carla, mai da un semn aici cand adaugi info financiare la cazul lui David. A zis bine Vero, se poate deschide caz umanitar aici pe DC, pentru donatii de lucrusoare pentru vanzare.

Mary, am impresia ca m-ai intrebat ceva zilele trecute si nu-mi amintesc ce
Daca era important, mai zi o data te rog

Sorana, ca sa iti tin companie, nici Mariuta mea inca nu s-a intors niciodata pe burta. Stiu ca e mai mica, dar poate te consoleaza cumva
Si eu abia astept sa se rostogoleasca prima oara, sa rada cu hohote (acuma doar zambeste cu gura pana la urechi) si altele asemenea. Azi dimineata cand o schimbam si-a descoperit un picior: l-a privit luuung, apoi a inceput sa se traga de degete
Ah, daca mai e valabila oferta, as primi eu cu placere cutiile de ceai, ca sunt consumatoare de 2 cani pe zi. Poate reusim sa ne vedem intr-o zi mai putin ploiasa si le iau

Am scos si noi nasul afara jumatate de ora, daca tot s-a oprit ploaia. Nu e tare frig, insa e umiditatea mare si bate vantul.
Au cazut frunzele, sunt inca foarte colorate, daca ar iesi soarele, ar fi chiar frumos...

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Sorana, si masajul stiu ca ajuta la dezvotarea musculaturii bebelusului, noi facem in fiecare seara dupa baita, am o carticica si am invatat de acolo ce si cum sa fac, da' nu-i mare scofala oricum.

Cu NAN HA ne merge bine deocamdata, dar tot stau cu teama sa nu fie totusi alergie la lapte, ma uit dupa urticarii, evaluez fiecare scutec , mai ales ca am citit ca sunt copii la care se manifesta si mai grav, cu dificultati respiratorii sau chiar soc anafilactic, asa ca's cu inima cat un purice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ziua buna, dragelor!

www.mediu-curat.ro/wp-content/uploads/wp-post-thumbnail/flori-de-mar_JUGRS.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Ilinca de Reallaura
Alexandru Matei de moni_or
Tudor Mateo de Madamar
Ioana de Virgi17
Ana Sofia de r_ocsy

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate cumnatei mele, i le-am transmis, de altfel, ea va "cunoaste"pe toate inca de la odisee, tot i-am povestit eu de voi.

Taty_ana, casa de piatra si felicitari pentru micuta crestina, am vazut pozele sunteti niste frumosi toti 3 si ce mare s-a facut Emma. La mail-ul comun de pe yahoo parola este aceeasi de la inceput, la webshots s-a schimbat, iti daua cum un PM cu noua parola.

Maribell, petrecere frumoasa sa aveti si de-abia astept sa ne povestesti cum a fost.

Dienutza, bine ai revenit, o sa-ti dau un PM cu noua parola, daca nu ti-a dat-o altcineva intre timp. Eu n-am reusit sa vad pozele cu voi de pe FB.

Mira, bine ati revenit si voi din concediu, ma bucur ca v-a placut si v-ati plimbat asa mult, felicitari pentru dintisorii Maiei, ce fetita mare ai tu!

Sorana, nu mi-ai dat mailul tau sa-ti trimit regimul.

Corina, ti-am trimis un PM, cand poti tu si ai timp poate ma mai luminezi si pe mine un pic.

A, vroiam sa tot va zic si am tot uitat , poate va intreseaza. Aici, suzeta asta a fost retrasa de pe piata. Autoritatea Elena Alimentara a cerut companiei retragerea de pe piata a loturilor fabricate din 2009 incoace si de asemenea parintilor sa nu mai foloseasca aceste suzete deoarece s-a constat o depasire a nitritilor si nitratilor din componenta suzetei care cica ar afecta sistemul imunitar si ficatul in cazul ultilizarii regulate a suzetei. Produsul este fabricat de compania italiana Artsana SpA, nu aici in Grecia, ma gandesc ca si acolo tot asa o fi.

Asa, atat mi-am amintit din ce-am tot citit, va pup si va doresc o zi buna.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

A, mi-am mai amintit ceva important.

Carla, poate prietena ta are si vreun cont de paypal, pe mine m-ar ajuta mult si poate si pe altii, platile paypal sunt f usor de facut de oriunde in lume, poate cand isi face contul la banca, sa-si faca si card si pe baza cardului isi poate face un cont paypal, e o alta idee si asta de a mari aria de strangere a fondurilor necesare pentru micutul ei.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

helauuu!!!

printre discursurile fiicei mele am reusit si eu sa intru
Onana, stai linistita k nici Karina nu este o"capreoara", se ridica in fund ajutata de mine, si dak ii dau drumul la manute sta km 1 min sa zic singurik dar asta nu de fiecare data, pe burta nici sa nu auda de asa ceva, sta 2 min fara sa tipe si cu capul sus si pe urma pac ii cade capul in pat.... nu se intoarce pe nici o parte si cu toate astea imi consider copilul un copil normal!!!in rest rade in hohote (cu vorbe cum zic eu)si vocalize si "spiciuri"la greu

e greoaie si de asta nu le poate face, in rest topaie cu picioarele in pat de cred k nu mai are calcaie
o sa le faca cand va vrea ea, asa si cu piciul tau uite osi lasa grijilie

astazi i am ras mar si i am pus biscuiti si ce o fi fost la gura ei....mamaaa...mamaaa....nu mai avea rabdare pana la urmatoarea lingurita

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Uff, scuze, am uitat sa felicit bebeii de 19 (mai), ma uitasem doar la aprilie, la Ilincuta care face 6 luni..

Deci: La multe lunite si ani fericiti pentru: Ioana, Ana Sofia, Alexandru Matei, Tudor Mateo! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Corina, cu drag ne intalnim si-ti dau ceaiul, ma bucur daca va foloseste! cand vreti voi, putem da o fuga in tineretului, numai sa se indrepte vremea un pic..

Theo, uff, am uitat, iti trimit acum pm. Si mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Suzeta aia o are Adelina de Nana. :-(
Sper ca vede cuscra mea mesajul

Fug k a strigat mama in plans,dar f clar.SERIOS VORBESC

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput