Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hello,
tot eu

fetele care ati inceput diversificarea am si eu o nelamurire....am citit ca se incepe cu masa 2 de la ora 10....pai la noi uneori asta e prima masa ca astazi de ex,aseara a papat la 12.30 si s-a trezit la 9.30 dim,a doua masa la noi e ora 13-14
poate ma intrebati de ce mananca asa tarziu,pai daca papa la ora 20 automat ca-i mai dau o masa si la 12 noaptea iar daca cumva se intampla sa manance la ora 22 seara se trezeste dim pe la 7 sa pape,sta o ora si vorbeste dupa care doarme pana pe la 12 pranz,deci la 10 ea doarme cum sa-i dau masa de fructe sau legume?

noi inca n-am inceput div da imi pun tot felul de intrebari

bebeii vostri au ore fixe de masa?noi mancam la 4 ore dar nu respecta un program anume,depinde la ce ora se culca seara si se trezeste dimineata

sper sa ma fi facut inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

am si eu un mini stres legat de mobilitatea lui Matei
nu vrea sa stea pe burta...si cand il pun innoata un pic, cum spunea Ruxi apoi pune capul jos si e dezarmat sau plange ca sa-l salvez
mai e vreun bebe care la 5 luni sa nu se intoarca de pe burta pe spate
el intorsul pe o parte l-a facut de mult, la fel a ajuns si pe burta dar invers nu vad nici un viitor roz
Ruxi ce exercitii ai facut cu pruncii pt asta? si au dat rezultate?
multumesc
evident cele 8 kg nu sunt un avantaj

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

noua nu ne-a dat sa facem exercitii pt intors pe burta sau pe spate ci doar pt stat corect pe burta, scos mana de sub ei cand sunt pe burta, intarirea diversilor muschi.
Ai mei cand am fost la kineto aveau 4 luni, dar de fapt 3 luni dupa DPN deci nu era cazul de exercitii pt intors dar daca o sa mergem la 6 luni iar cred ca ne va da alte exercitii.
Si ai mei plangeau la inceput cand ii puneam pe burta, dar tot punandu-l cat de des ai sa vezi ca se obisnuieste.
La ai mei chiar le place acuma si rad cand reusesc sa ajunga pe burta intorcandu-se singuri de pe spate si au rabdare sa stea mult timp asa.
De pe burta pe spate nu se prea intorc (ii mai ajut eu uneori putin), dar invers le place f mult si toata ziua asta fac.
Eu una nu ma mai stresez ca asa cum ziceau si fetele au fiecare ritmul lor si atata timp cat vad progrese in dezvoltarea motorie de la o luna la alta nu trebuie sa ne impacientam.
Dar eu cred ca baietii sunt putin mai lenesi , no offence mame de baieti, e doar parerea mea, cel putin vad la ai mei cate chestii face ea fata de el si cand ii pun pe patul din dormitor impreuna el o urmareste pe ea si incearca sa o copieze dar daca nu o vede pe ea facand ceva se multumeste doar sa stea
PS daca te bate gandul sa te duci la kineto sa imi spui sa iti dau datele de contact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

hello,
tot eu

fetele care ati inceput diversificarea am si eu o nelamurire....am citit ca se incepe cu masa 2 de la ora 10....pai la noi uneori asta e prima masa ca astazi de ex,aseara a papat la 12.30 si s-a trezit la 9.30 dim,a doua masa la noi e ora 13-14
poate ma intrebati de ce mananca asa tarziu,pai daca papa la ora 20 automat ca-i mai dau o masa si la 12 noaptea iar daca cumva se intampla sa manance la ora 22 seara se trezeste dim pe la 7 sa pape,sta o ora si vorbeste dupa care doarme pana pe la 12 pranz,deci la 10 ea doarme cum sa-i dau masa de fructe sau legume?

noi inca n-am inceput div da imi pun tot felul de intrebari

bebeii vostri au ore fixe de masa?noi mancam la 4 ore dar nu respecta un program anume,depinde la ce ora se culca seara si se trezeste dimineata

sper sa ma fi facut inteleasa

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

Si noi am avut aceeasi problema inainte sa incep.
Dr de fam s-a uitat la mine ca la urs cand i-am zis ca ai mei nu se scoala la 7 sa ia prima masa de lapte ci la 9-10.
Asa ca am facut cum am crezut eu ca e bine pt noi.
Orele nu cred ca sunt asa importante ci ordinea meselor si intervalul dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Despr intors,stat pe burta etc,Sebi bebi nu a suportat niciodata sa stea linstit,iar acum deja se intorce sg rapid pe burtica,isi ridica funduletul bine si da-i inainte;dar nu va imaginati ca merge corect,se impinge cumva in cap,care il tine jos,zici ca e un taurasE tare caraghios
Despre diversificare,cum la alaptat/biberon nu am avut ore fixe,nu o sa avem nici acum;dar incerc ca masa de legume sa fie intre 11-14 iar cea de fructe intre 16-18.Deocamdata suntem pe suculete(o lingurita,2),dar asa am in plan
Cu raceala,aseara mi se parea mai bine dar de dimi e mai rau ca la inceput.Imi ies fire albe

Taty_ana ai fost o miresica superba,iar locatia de basm...

Sabina toate te adiram ca faci fata cu 3 copii,mai si muncesti,sunteti si plimbareti.Imi pare rau de pasa proasta cu consortuldar te stim puternica si sunt sigura ca f repede ne vei scrie un mesaj pe un ton mai optimist.

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Ruxi[b] voi merge la dr vasilescu si apoi vedem daca e cazul de intervenit
el sta in fund fara sprijin, astazi s-a aplecat in fata,dupa paturica, si a revenit, apoi in lateral si a revenit in pozitie
si eu cred ca e lenes, dar si eu am fost...ai mei ma poreclisera molica
ne-am intors de la dr..inca nu apare nimic la plamani sau in gatutz
am vb putin de diversificare, mi-a spus sa incep cu legumele si dupa ce introduc morcov, patrunjel, dovlecel sa ma gandesc la fructe si cereale
5-7 zile pauza intre legume

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

taty ana : CASA DE PIATRA !
SUPERBE POZELE !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cris, marylenac : multumim !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fete dragi!

La multi ani (ca de-acum ai juma de an deja) Ilincuta de Laurita, sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa!

Tatyana, superbe poze, fete frumu rau!

Pe mine ma apuca depresia daca mai citesc pe-aici (incep si eu ca Vero cand era gravi), ma apuca toate panicile cand vad ca baiatul meu nu face mai nik, nu sta in fundulet, daca-l pun eu cade in toate partile, de ridicat singur nici nu se pune problema
Nu se intoarce inca in niciun fel, ma apuca panica Eu stiu ca fiecare e cu ritmul lui si ca le va face pana la urma, dar nu poti sa nu-ti faci o mie de ganduri cand citesti ca TOTI bebeii de pe-aici mai mici ca el fac muuuult mai multe..Offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare fete dragi!

La multi ani (ca de-acum ai juma de an deja) Ilincuta de Laurita, sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa!

Tatyana, superbe poze, fete frumu rau!

Pe mine ma apuca depresia daca mai citesc pe-aici (incep si eu ca Vero cand era gravi), ma apuca toate panicile cand vad ca baiatul meu nu face mai nik, nu sta in fundulet, daca-l pun eu cade in toate partile, de ridicat singur nici nu se pune problema
Nu se intoarce inca in niciun fel, ma apuca panica Eu stiu ca fiecare e cu ritmul lui si ca le va face pana la urma, dar nu poti sa nu-ti faci o mie de ganduri cand citesti ca TOTI bebeii de pe-aici mai mici ca el fac muuuult mai multe..Offf...

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Haide mai Sorana, nu te ingrijora , Tudor e mai maricel si deci mai greoi, dar de ce nu te duci la un kinetoterapeut sa vezi ce-ti zice si sa te linistesti? Cei la care mergeati la inot ce ti-au spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Sorana falcutele si burtica vin cu un pret
unt sigura ca acestea ii trag pe baieteii nostrii in jos, spre pozitia culcat:)

10.05.2010

Mergi la inceput