Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
veronicach spune:
Carla aici, pe dc, se fac licitatii in contul mai multor copilasi
nu ar putea fi inregistrat si david, baiatul prietenei tale?
am putea dona fiecare cate o hainuita, jucarie, carte si fondurile obtinute , in urma vanzarii, sa ajunga la el
ce spui?
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
cris_09 spune:
LA MULTE LUNITE bebelusilor din 19!!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
r_ocsy spune:
LA MULTI ANI ILINCA CU OCAZIA ANIVERSARII CELOR 6 LUNITE !!!
Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si fericita alaturi de mami, tati si fratiorul Mircea
maribell spune:
'neatza...... tuturor
ploua.....asa ca in barlog suntem
de ieri nu sa mai oprit ploaia......dar merg pe premiza:lasa sa ploua acum, iar sambata sa rasara soarele
la noi muzica duduie de la 9 dimi....iar scarbela si cumnatica ''cea tanara'' sunt cu aranjatul meselor.........iar eu le ajut fooooooooarte mult...stau pe forum
a reusit si lumina ochilor mei sa raceasca....deocamdata doar muci la greu, fara febra.....doamne ajuta sa-i treaca si sa nu se agraveze...
am aspirat-o de cateva ori(cu multe tipete ) i-am dat un preparat din spania pe baza de paracetamol si acum doarme
TATYANA inca o data CASA DE PIATRA!!!!
vazut pozici....SUNTETI SUPERBI!!!!
BILICA MERCI DE URARI !!!!!
MARY MERCI MULT !!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
r_ocsy spune:
Si cu intarzierea :
Nana
Gabitza
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
taty_ana spune:
'neatza si de la noi
ce vreeeemeee si astazi trebuie sa iesim sa facem vaccinul
madamar,maribell multumesc
vero da eram schimbata tare in spital chiar vorbeam ieri cu sotiorul daca sa mai facem un bebe insa mi-e tare frica sa nu stau iar in spital ca n-as putea s-o las pe Emma singura atata timp fara mami
aaaa apropo de ce ati scris mai devreme,da daca primul copil a fost cuminte sa inteleg ca al doilea imi va scoate peri albi?
taty_ana spune:
imi dati si mie ultima parola de la mail ca s-a tot schimbat si n-am fost pe faza
multumesc
marylenac spune:
salutare, salutare,
Eu am fost ieri la dr. cu Tudor si Slava Domnului ca mi-am facut damblaua si acum sunt linistita. Deci, copilul nu are absolut nimic la picioruse, am facut radiografie pentru a fi 100% siguri si faptul ca la externare din maternitate avea varus bilateral s-a mai ameliorat din masaj pe care il vom face in continuare. Sunt happy pentru puiutul meu dar am plecat de la spital ingrozita de cati copii erau acolo cu probleme. Acum rasuflu usurata.
Vaaaai, Tatyana, absolut superbe fetele din familia voastra. Si mami si fetita.
Sorana, merci pt pontul cu Teora, eu ma pregatesc deja pt sarbatorile de iarna, mai ales ca vin la noi multi copii in vizita si cred ca alaturi de o jucarie potrivita varstei va fi un cadou reusit (de la Mos Craciun , bineinteles).
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
marylenac spune:
La multi ani !!!!!
floricelelor:
Tudor Mateo de Madamar
Ioana de Virgi17
Ana Sofia de r_ocsy
Alexandru Matei de moni_or
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
nikolett2445 spune:
http://www.romanianvoice.com/poezii/poeti/arghezi.php
poate va foloseste mai tarziu sau eventual pt mamicile cu copii mari
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)