Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

si sa va dau si una rece asa de pranz
am auzit de dim la tv, mai exact pe antena 3, ca sapt viit cand vor venii iar cei de la FMI se vor discuta despre indemnizatiile mamicilor si nu ca sa le mareasca ci ca sa mai scada

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Of ALe, si eu am auzit inca de saptamina trecuta, de cind iesisera finantistii pe ... hol.
Am sperat sa nu fie adevarat - insa imi confirmi acum.
S-a scapat" unul cu info asta atunci!
Fir-ar mama lor a dracu' de idioti, in tara lui Base' si -a lui Boc ... nu e loc! De nimic!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

si sa va dau si una rece asa de pranz
am auzit de dim la tv, mai exact pe antena 3, ca sapt viit cand vor venii iar cei de la FMI se vor discuta despre indemnizatiile mamicilor si nu ca sa le mareasca ci ca sa mai scada

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

of, si eu care vroiam sa fac si pe bb3 in ideea de a sta acasa ca o putoare si de a manca banii statului .

Traiesc in Orasul Alandala

Si eu indrazneam la ideea de fratior/surioara... dar nu ma lasa sistemul!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Acum ca Dragos doarme, iar Claudia nu e acasa am si eu timp de bantuit pe net.
Artu, esti o comoara la casa omului, daca nu imi spuneai ca tre instalat nu stiu ce la webshots, zau daca ii dadeam de cap.Poate si la tine Mary sa fie aceeasi problema?
Vad ca mai multe dintre voi aveti copilasii maraiti, Dragos al meu este asa cam de sambata, de Claudia nu mai vorbesc ca a fost plecata vreo 2 zile la mama si cand a venit nu a vrut sa o iau in brate, mi-a spus ca nu ma mai iubeste, plange fara motiv, azi noape s-a trezit de cateva ori plangand in hohote, nu stiu ce poate visa de a speriat-o in halul asta.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Eu instalasem flash playerul 10, la ideea Corinei.
M-a ajutat insa Vero care a constatat ca din cauza browserului nu se deschide, in cazul meu: intru cu mozila firefox acum si e ok.
Miine va vizionez si pun pozici!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Nana nu stiu ce sa zic de poftele copiilor. Si eu am vazut ca se uita la mine foarte atenta cand mananc si isi linge buzele. Si intr-o zi cand eram la mama ea a insistat sa ii dau si fetitei o frimitura sa guste. Bineinteles ca a pus limba, s-a strambat si a scuipat instantaneu. Eu cred ca partial este si curiozitatea lor, sunt foarte curiosi fata de lucrurile carora noi le dam multa atentie. In rest, ref. varsta de diversificare, nu cred ca este un capat de tara daca o incepi mai devreme. Parintii nostrii au inceput cu noi la patru luni sau chiar mai devreme. Si suntem bine sanatosi. Si acum multa lume incepe la patru luni. Am mai vorbit cu mamici in parc ai caror copii aveau varsta Evei si mancau deja de toate (fruce, legume, supa, branza etc.). Eu insa nu ma grabesc cu diversificarea. M-am decis sa incep la 6 luni. Oricum o sa fie suficienta bataie de cap atunci. Sa mai profitam cateva saptamani cand lucrurile sunt ceva mai simple. Eva nu agreeaza de loc medicamentele. Urla cand primeste calciu, se stramba la Vigantol si scuipa si abia acum s-a obisnuit cu sab simplex (mie mi se pare foarte bun la gust).

Legat de statul in fund al copiilor voua ce v-a recomandat pediatrul? Mie mi-a spus ca pana la 6 luni sa nu o asez in fund nici sprijinita cu mana pt. ca ii afecteaza coloana. Problema e ca ea tot timpul se trage si este innebunita sa stea in fund. Deocamdata o mai tin prin scaunul de masina, dar si din asta se trage si vrea sa stea mai dreapta (se tine de catarama dintre picioare sau de laterale si se trage). Bineinteles ca nu poate sta dreapta si trebuie sa o imping la loc pe spate tot timpul. Mi-ar placea sa o mai tin pe picior in fundulet. Este voie? Ea are 5 luni acum. Am vazut ca alte mamici pe aici pe forum ii mai tin pe copii in fundulet.

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

Hop si eu!:)

Noua ortopedul ne-a spus ca atunci cind constatam ca micutul este pregatit sa si ridice in fund sa ii oferim ocazia sa stea asa... el acum se intoarce cumva pe o parte si sa straduieste sa se ridice, dupa ce aunge sa stea in cot!
Clar: e pregatit!
il tin asa cum intrebi Diana, pe picior, sustinut de subbrat.
In scoica auto nu mai sta decit daca e in mersul masinii: altfel isi ridica bazinul si miriie, semn ca vrea ridicat. Face un fel de pod!

Doamne...ce ora m=a prins:)!
Voi dati deependenta fetelor!!!

Artu - ce piine ai oferit fetei? Facuta in casa?
Eu as vrea sa ii dau aparatului sa lucreze o piine in proportii mari de faina integrala si cerreale cumparate la vrac, de la Kaufland....dar nu prea cunosc proportiile.

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

am si eu un mini stres legat de mobilitatea lui Matei
nu vrea sa stea pe burta...si cand il pun innoata un pic, cum spunea Ruxi apoi pune capul jos si e dezarmat sau plange ca sa-l salvez
mai e vreun bebe care la 5 luni sa nu se intoarca de pe burta pe spate
el intorsul pe o parte l-a facut de mult, la fel a ajuns si pe burta dar invers nu vad nici un viitor roz
Ruxi ce exercitii ai facut cu pruncii pt asta? si au dat rezultate?
multumesc
evident cele 8 kg nu sunt un avantaj

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Pus pe burta, Mateo trage mult de trunchi, ca si cum s-ar ridica, insa foarte rar, si accindetal ajunge pe spate.
Sunt convinsa ca nu e cazul sa te ingrijorezi! CUnosc situatii cu copii care abia spre 7 luni au facut aceste intoarceri si desi au inregistrat o intirziere in dezvoltarea neuro-motorie, acum sunt super ok, adica nu a tradat nici o suferinta faptul ca au executat mai tirziu unele miscari.

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Buna seara mamici,

N-am apucat sa citesc ultimul capitol, pentru ca azi m-am ocupat exclusiv de problema unei bune prietene a mele... despre care voiam sa va scriu si voua aici.

Prietena mea are nevoie de sprijin financiar pentru a-si opera baietelul in varsta de 2 ani si jumatate. Am povestit pe blog despre situatia ei, nu dau copy-paste pentru ca am folosit diacritice si pe forum nu se va mai intelege nimic.

Ajutor pentru David

Dar va rog frumos sa cititi si, daca il puteti ajuta pe David, nu ezitati sa o faceti... Oricat de putin ii e de folos!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Intimplator am intrat in seara asta pe blogul tau Carla si la coments-uri am spus ca vreau sa il ajut si eu. Astept datele contului.sanatate si rabdare mamicii Mihaela!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Ahaaaa...Mi-am amintit: am baut cafea azi, de asta fluier pe aici in rondul de seara.... si nu ma prinde somnul cu nici un chip!

Of, ce ciuda mi-i!
De nu mi-as deochia mindretea de pui, doarme de aprox 5 ore si eu frec timpul pe=aici!

Bioritmul meu e mai vraiste ca al lui Mateo!!!

Salut Bilica!
Ma bucur sa aud ca scapi si tu cu ceva mai mult timp liber!
Ocazie buna de pus pe bb2!!!
Cind revii acasa, in dec?

Acum am plecat! Ma bag in pat, doar-doar m-o prinde somnul!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

MARY.....si eu ma bucur mult ,chiar ma intrebam se unde umbli....;imi place mult cum postezi tu mesajele pt fiecare in parte.....Da cred ca vom reveni in decembrie,sper sa ne vedem mai des.

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

T-ioana sa ma tai de pe lista cu comenzi
am o matusa in italy si imi comand de pe e-bay si ea mi-l aduce de acolo
ca direct in romania,Mary, vanzatorul pretinde 30 de euro pe transport...oricum economia e mica in jur de 50 de lei

10.05.2010

Practic dubla pretul produsului...
Tu il iei pe acelasi? Sau pe cel despre care ne vorbeste Ioana, adica de la Chicco?

Fericita, puiul

nu, nu e cel de la chico, care cred ca este un pic mai performant
30 de euroi era doar transportul plus 17 aparatul
ma bucur ca te-am putut ajuta
ufff...Matei tusea de numa cand s-a trezit, clar de la muci
m-am chinuit cu dragonul mucos si am aspirat un pic. acum nu mai tuseste
ma credeti ca nu am nervi sa ma plang?!
revin intr-o pasa mai buna

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

buna dimineata
Tatiana ati fost superbe...dar te nominalizez pe tine in mod special
si ce mare diferenta intre imaginea aceasta si cea din spital
desi, sincer, si acolo imi pareai foarte frumoasa...dar parca sunteti 2 pers diferite
stiai tu ce spuneai ca nu te recunosti in vremurile respective

10.05.2010

Mergi la inceput