Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello!
inapoi pe meleaguri bucurestene.
Lung drumul pana la Iasi, dar iesirea asta de we a fost ca un balsam pt suflet si nu numai!
Petala saraca a dus-o mai rau, dar ma revansez de azi, o las sa joace tzontzoroiu pe mine si pe unde mai vrea. Va dati seama legata in centuri 6 ore dus 6 ore intors, poate cu o mica pauza de 20 min. Plus ca mancarea la borcanel a fost cam cah-cah.

Intalnirea cu IoanaCt si familia a fost f draguta, desi cu peripetii din cauza ca eu nu am vazut bine la ce Mall ma aflu...ei ne asteptau la Iulius Mall si noi umblam teleleu la Moldova Mall. Da bine bre', mi s-a zis ca 1 Mall ii la Iesi.. (asta ca sa nu recunosc ca eram si obosita si cascata). Oricum, au 2 fete ca 2 flori, Justina numai cu zambetul pe buze, Ioana delicata si finuta, tati-om de comitet si f indemanatic cu copiii, iar mami sufletul fetelor, amandoua o priveau ca pe un soare.

Am vazut poze delicioase si cu comentarii super haioase de la Ellanik, pe care o pup fiindca m-a binedispus! Geo e un frumos cu privire romantica, care seamana cu mami leit.

Silvana- moooama ce gecutza mistooo! Roxi, ai gusturi bune, nu te joci!
Babyangel, multam ca ai scris ce v-a zis pediatra de branzica!
Am vazut si pozele cu Codrinul scump...ce sa zic, voi aveti reteta de facut baieti frumosi, clar!

Cam atat am putut recupera, sa avem o saptamana buuuna! ma duc al mucna casei acum...

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

La munca casei, pardon

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claretta

Salut,

Sunt o mamica de fetitza scumpa Maria Clara si vrem sa facem parte din gashca voastra pentru schimb de experienta!
Ne primiti?

Mamica de Maria Clara (30.04.2010)

Bine ai venit!
Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

neata si de la noi,

Diana sanatate multa, ma bucur ca te simti mai bine. Printesa cum se mai simte?
Kossir sanatate multa pt Mihai, sper sa nu fie nimic serios
Am vazut-o si pe iubita Maya ce "ocupata" e ea. Ii trimitem multi pupici. Denisa subscriu la ceea ce a spus Vladi, esti un model pentru mine.
Vladi ma bucur sa te citesc. Si eu aveam impresia ca Robin e prea "putin" diversificat, cu doar 2 mese - una de legume si una de fructe. inca mai am ceva lapte si profit desi sotul imi tot spune sa il intarc (inca are reflux mai ales dupa sān).
Acomodare usoara la birou si mult spor!

De azi noapte Robinio e oficial la el in camera. Nu i-a placut deloc si a plans pe reprize pana pe la 1 cand l-am alaptat si in final a adormit saracutul. Sa vedem la noapte ce mai e.
va pup pe toate si o zi cat mai buna

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor si eu stiam ca laptele e de baza pana la 1 an si dupa chiar, trebuie sa fie nelipsit, acum la 2 mese diversificate, cam la cat lapte ajungeti?

mie mi.ar conveni sincer, cum a diversificat annya, adica raducu bea 250 ml dimineata si seara restul + peste noapte
dar nu ne iese :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

am asa multe de scris si pt asa multe dintre voi ca ar trebui sa scriu jumatate din noapte

nu va suparati - fetele carora s-ar cuveni sa le raspund si altele care nici nu banuiesc ca le-am vorbit in gind - dar pe mine ma inspaiminta gindul ca mereu uit pe cineva caruia vreau musai sa-i scriu si atunci nu mai scriu deloc, nimanui...

cu diversificarea asta: mie pediatra mi-a zis ca abia pe la 8 luni trebuia sa aiba Floricica 3 mese diversificate. noi ne-am grabit tot la sfatul ei sa inlocuim 3 alaptaturi pt ca lua cam prea lent in greutate. si ea zice, ca si multe fete de aici, ca pina la 1 an LAPTELE E BAZA. Asta inseamna ca trebuie sa bea destul lapte, sub forma de LP in biiberon sau LM cine-si mai permite, sau sub forma de iaurt sau brinza.

am simtit sa repet asta in primul rind pt mine, care sint tentata sa-i fac meniuri mai consistente si cit mai variate, cu legume si fructe, ca la adulti , si uite asa au mai ramas 2 alaptaturi, unul dimineata si unul seara, plus cite un pic de gust nopatea (cind ma cere ca sa se alinte, nu maninca propriu-zis). Si 2 mese de lapte e putin rau!

si am mai zis si pt unele din voi care gresesc la fel ca mine, se arunca pe meniuri cam prea diversificate :))

in concluzie, eu de azi am schimbat meniul lui pt 7 luni cit are astfel:

6-7 dimineata: LM

ora 9-10: LP cu cereale (orez, roscove, porumb, tapioca - combin 2 cutii intre ele) - practic a doua masa cu mult lapte

ora 13: piure moale din radacini si legime diverse cu un pic de carne de vita si, o data la 2 zile, un sfert de galbenus. Plus ulei de masline destul de mult, ca al meu are pielea uscata si ajuta...
(sa nu uit: pt cmbaterea constipatiei de la morcovul fiert, eu mai arunc in supa ceva para si pruna, sa stiti ca da bine si la gust :))

ora 17: brinzica calcica din 200 ml LP cu piure de fructe

ora 20: LM
Daca nu vrea sa manince bine la sin, la prima trezire - pe la 22-23, mai dau niste LP prin somn.

Noaptea inca un alaptat, dar e de alint, nu prea inghite...

Scuze daca v-am plictisit :)

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Ma bucur ca ai scris pentru ca vreau,nu vreau incep sa ma stresez daca nu manaca la o masa.E bine ca pot completa cu lapte.
Bun pont-ul cu para sau pruna in supica.

Masa de la 9, LP cu cereale, i-o dai in biberon?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata si de la noi o cafea

noi am petrecut de implinirea celor sase lunite ale adelinei la munte,am fost cu mai multi prieteni, si a fost fetita mea foarte comunicativa cu toata lumea mergea din brate in brate, a mancat a dormit,nu a plans deloc....cand ne-am intors spre bucuresti am fost la cineva la tara si ma asteptam sa planga in casa straina,dar a fost asa cuminte, si prietenoasa cu acele persoane de parca ii cunostea de cand lumea.....
a fost o vreme frumoasa si ne-am bucurat ca nu a plouat deloc

azi-noapte a dormit mai bine,s-a trezit doar o singura data a papat LP si a adormit imediat...azi comandam si noi premergatorul...

irene26 insanatosire grabnica...multa sanatate

honeybaby..o scumpete o dulceata mica,ce frumos se joaca in cadita...si noi la sase lunite avem 7900 grame si 68.5 cm...deci suntem in grafice normale cu printesele noastre...o scumpete si cum vorbeste ea...

oanaiacovita am vazut filmuletul...ce frumos se joaca el...
User-ul OanaI a primit: 6 litri vin, 20 bucati paine, 23 bucati ou

dayanara..si eu am momente cand ma enervez pe musafiri,mai ales de cand am fetita, cand ii vad ca uita sa mai plece, si de obicei vin seara cand noi vrem sa facem baita, masaj...ritualul de seara,te inteleg perfect...

Clarette...bine ai venit la noi...:) asteptam sa te cunoastem pe tine si fetita ta...

vladimirescu...asa este trec toate si plansetele..multumim de incurajari...

va urez o zi buna si cu mult spor la treburi,shopinguri,etc :))

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

dragi mamici si bebici, cum zicea si vladi, si mie mi-e greu sa ma apuc de scris fiindca nu reusesc sa scriu tuturor ceea ce as vrea si n-as vrea sa para ca pe unele din voi va ignor...E drep, mie mi-s tar la suflet unele dintre voi, in special cele carora le-am impartasit atat de multe in timpul sarcinii, dar mare drag am prins si de noi venite pe aici,pe imas.. Doar ca sunteti multe si timpul asata vesnic insuficient...
Mare dreptate are vladi, toate trec, ...dar pe mine ma ia cu tristete si nostalgie, ca prea frumoasa perioada e.. farmecul la bebei si copii mici e ca sunt in continua transformare si schimbare, inclusiv de program, dar noi asa percepem, daca fac ceva rau va dura toata viata, daca fac ceva bun...schimba repede..
Asa si Oviletzu drag, face de toate, si bune si "rele", dar eu tot nu ma satur de el...Erina, m-am regasit in ceea ce scriai..referitor la dragostea pt ei, cat si la faptul ca as vrea sa opresc timpul in loc.. Sunt convinsa ca ii vom iubi fara limite pentru totdeauna si vor fi minunati in orice etapa a vietii, dar, dragalasenia si farmecul de acum sunt greu de regasit...

Legat de diversificare, noua ne merge tare bine, am facut totul mai mult intuitiv, am inceput sa inlocuim mesele la interval de o sapt una de alta si nu dupa inlocuirea completa a uneia...papa de toate uneori mai mult alteori mai putin, uneori completam cu LM, alteori dupa vreao ora doua, mai ales la culcuseala, e garantat adormitul cu tzitzi in gura...Asa ca LM dimineata si seara exclusiv, de catava ori peste zi si noaptea bineinteles...pe la 2, 3, respectiv 5,6...si somn pana la 8. seara ne culcusim la 9. Eu tare as vrea sa renunte la masa aia de 2,3 noaptea dar nu prea vad cum...Sunt cam obo din cauza asta ca eu dorm Cu Alex si dau ture la Ovi, iar dimineata dupa supt la 5, 6 il iau cu noi in pat...ma tot gandesc cum sa fac sa dorm cu amandoi...

meniul nostru nu e tare complicat...dimi, in jur de 9, toate combinatiile de fructe cu putine cereale sau branzica, la amiaz , pe la 13,fiertura de legume plus carnuita vita, pui sau ou, o data pe sapt doar legume fara proteine. De ceva timp am inceput sa nu mai pun din toate legumele cate putin, ci sa maresc cantitatea dintr-o anumita leguma ca sa obtinem diverse gusturi. Dupa masa, pe la 17, 18, cereale simple, sau cu iaurt, iaurt cu branzica si putin fruct, alternat... Baza la noi e inca, din fericire,LM , destul de mult zic eu, mai ales ca in ultimele 2 sapt a pus cam 400 de gr, are acum 9.400 si-mi cam rupe spatele..noroc ca nu cere prea mult in brate.

Progresul motric la noi inca e lent, nu face intoarceri sta doar in fundulet fara sprijin...

O chestie draguta...cand aude vocea lui Alex trepideaza de bucurie, aseara ii spuneam sa-l strige, imi urmarea mie buzele si se schimonosea si el doar ca nu iesea nici un sunet, cam asa cu canta Robin de Ina

m-a luat iar valul...hai ca trimit...pup pe toata lumea, mai ales pe bebici, atre frumu sunt, asa m-am obojnuit cu mutritele lor parca-i stiu de-o viata...si am impresia ca fiecare are bebele perfect, bebele care trebuia sa fie, cel care completeaza perfect mama si familia... hai ca v-am zapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

stanucel, ma bucur sa aud ca printesica e comunicativa si v-ati simtit bine cat despre vina ta, in cazul anumitor comportamente ale copiilor, zau nu e cazul..asta dovedeste doar ca-ti pasa si esti o mamica minunata...iar rectia celor din jur mi-e atat de cunoscuta din pacate, in loc sa ajute, te invinovatesc pe tine...
irene, sanatate multa !!! eu am ramas cu sechele de cand a facut Alex enterocolita in vara...bine ca a scapat Diana usor.ai mare grija de tine, e nevoie de ceva timp sa-ti revii, mai ales ca tu esti slabuta...sa mananci de toate, cate putin si des ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare fete dragi, ma bag rapid la recuperat, ca ieri nu am avut net.

Despre noi nika nou, maraieli si cateodata tipete noaptea, dupa ora 1, cand e somnul mai dulce

Meniul de ieri:

- avocado+branzica+iaurt
- supa "adunarea regimentului" (cartof, ardei, gogosar, dovlecel, rosie, conopida, telina, pastarnac, patrunjel, frunze salata, morcov, si la sfarsit putin patrunjel frunze si marar - tocate f marunt sau unele le-am dat prin razatoarea mica) cu carne de vita
- iaurt+branzica
- cereale

User-ul OanaI a primit: 23 bucati ou, 8 kilograme carne
Votat si Justina

Oana ti-am vazut artistul asa hopa-mitica face si Ianisu'

Silvana f frumosi shoshonii lui Silvana, iar in poza asta e o dulce: http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana6Luni#5528659192746149394, imi plac f mult cizmulitele si hainuta

ma bag la recuperat

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput