Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
oanaiacovita spune:
Neata la amiaza.
Sunt cheauna rau. Iar m-am trezit sa ii dau papa si nu am mai avut somn, dar azi m-a acompaniat si sotul. La 5 dimineata statea amandoi pe net. Ne uitam la aspiratoare, ca m-ati innebunit.
Baietul meu a facut cunostinta cu parchetul cazand din pat. Off offf ce jale si pe mine si pe el, plangeam cu el aseara. Mi-a stat inima cand l-am vazut jos. El ziua dormea la noi in pat si cum e mare catarator, atat i-a fost ieri. Zidul de perne a fost inutil. Acu doarme frumos la el in pat.
Meniu ieri/azi:
- dimineata: piersica+mar+para+cereale (tare bun a fost)/ para+banana+sucul de la jumatate de portocala(nu a vrut, ii era somn, a primit LP)
- pranz ficatel in sos de rosii si legume(succes total)/ la fel si azi ca mi-a iesit mult(mai adaug ceva sa fiu sigura ca ii ajunge)
- aseara: iaurt pe caremi l-a refuza a doua oara in doua zile. A primit LP./ azi incerc sa fac budinca de gris
LML iepuricilor 18: Alessia Stefania (de crissintibun), Sara (de Happyjoy)
Am citit tot, am vazut poze si filmulete, dar nu ma mai tine neuronul(ca le-am vazut azi noapte).
Oanka hai pe la noi sau tot cu musafiri? Mi-e dor de noruca mea draga.
Mno, v-am tzucat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
miria_cristina spune:
Da' chiar, IOANACT n-a ajuns acasa, ca a trecut de cateva zile Sf. Paraschieva? Sau o mai veni vreo sarbatoare? Ce plimbarete sunteti!
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara fetelor si eu stiam ca laptele e de baza pana la 1 an si dupa chiar, trebuie sa fie nelipsit, acum la 2 mese diversificate, cam la cat lapte ajungeti? mie mi.ar conveni sincer, cum a diversificat annya, adica raducu bea 250 ml dimineata si seara restul + peste noapte dar nu ne iese :)) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Roxi,Maria bea 120ml dimineata la 8, la ora 16 si la ora 19 cam 150 apoi pe la 21-21.30 cam 300ml.Mai bea si noaptea in jur de 120ml.Deci,bea laptic cam 850 in 24 de ore +2 mese diversificate.
dayanara spune:
andra, cori
am avzut poze frumoase cu petala! s.a ridicat si ea , tare haioasa cu jucaria in cap :)))
si adela s.a jucat pana a cazut lata
niki maria bea lapte bine, perfect! silvana nu baga atat, are zile de cand cu diversificarea cand abia ajunge la 600 ml
dar incet incet il ajungem pe ivan :)) am pus poze
si cu casca
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5529321873312901202
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ioanaa28 spune:
hai mai Roxy nu mai necaji copilutza...da jos chestia aia, lasa-i pletele in vant ca-i dulce rau
ioanaa28 spune:
meniu ieri
1.mango + para + cereale
2.brocoli + putin din morcov, cartof,patrunjel + carnita pui + putin iaurt
3.cereale
meniu azi
1.mar + para + 2 biscuiti (cu gluten cu tot ca am ramas fara cereale)
2.dovlecel + putin cartof, telina, ceapa, gogosar + jumatate galbenus ou + deja celebrul iaurt ( e a treia oara cand papam galbenus, am inceput cu un sfert)
3. iaurt + branzica calcica + putina banana si afine
carmickey spune:
scuze.....la multe lunite bebiilor de azi...
oanaiacovita...ooo mititelul...imi pare rau ca a cazut,pupa mami lui si ii trece...
ioanaa28...multumi mult de tot...
dayanara..este o scumpete dar fara casca...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
oanaiacovita spune:
Bey, e o scumpa Silvana va fi extrem de finuta si cu figura aia de om bun va rupe inimi multe.
Child,Irina multumesc de raspunsul cu, covorasul. Child cat ai dat la Metro sa stiu de unde e mai convenabil?
Vazut poze cu Petala, e o scumpa si o ambitioasa.
Adelina a gustat tortul?
Miria
Ello unde esti?????
Ma Andra nu pot sa cred ca Ianisu face maine 9 luni...
Ai deadline sa pui poze pana maine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
iliraluca spune:
Buna ziua fete dragi,
Noi nu mai apucam sa facem nimic, sunt obosita tare. Suntem in faza in care credem ca mami si tati ma parasesc cand pleaca o secunda de langa mine si ne punem pe un plans total.
Si noaptea la fel, Gabi, si patul nostru are ace. Al lui tati si mami este moooaaleee si tare bun. Cred ca este o perioada din viata ei asa ca raspundem nevoilor.
Ieri am fost la Bucuresti, a avut sotul meu ceva treaba prin magazine, cauta ceva haine pentru niste angajate asa ca mami a mai agatat cate o hainuta si pentri Kira. Adica nu multe, i-am luat niste cizme maxime, asa de zici ca sunt tractoare ;)))), cu blana multa, roz. Mie mi-au placut si pentru la iarna cu zapada si mocirla sunt vis. Am luat si doua costumase de flis, eu i le voi da pe dedesupt la iarna. Adica astea si cosmonaut si gata. Noi avem experienta lucrurilor din flis de la ski. Asa sunt costumele de underwear la ski si sunt cea mai calduroasa solutie.
Am mai luat babetele si cam atat, am zis ca nu multe.
Am schimbat si pempersii, luat unii babylove de la DM sunt foarte incantata de ei, servetele bio, crema de fundulet de la Weleda si cam atat.
Meniu; ieri, dimineta - pepene galben, avocado, mar, cereale
pranz - borcan humana bio pui cu morcov si cartof, a mancat dar fara entuziasm, l-am gustat si eu, oribil
seare - cereale
In rest lapte, bea cam 480 de lapte ziua.
Cam atat despre noi. Ah, am uitat cautam ghiciti ce? Aspirator. Ne-a setat Vladi pe toate vad.
Oana am primit doat sapte kg de carne
dayanara spune:
fetelor multumim, intra.devar cum zicea atb, o enerveaza casca :))
azi dimineata,
mango+mar+banana+cereale
la pranz borcan cred
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE