Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

GABY, zau ca as chema ajutoare, dar n-am pe cine...
Mami e ocupata cu culesul din gradini, ce mai e(sunt 2), frate-meu e plecat la Bucuresti pentru examenele de plecat in Kosovo, pe prietena-sa n-o place Briana, plange la ea in brate (o fi stiind e a ceva), socrela de cand a plecat Zoli n-a fost niciodata la mine, m-a sunat de 2 ori si atat, cica e racita si de-aia...pai de o luna? Si pe altcineva nu am pe cine. Asta e, las ca trece cumva si perioada asta, zau daca nu m-am obisnuit
Imi pare rau ca si Joy te chinuie, stie ea ce stie, tot langa mami e mai bineSper sa scapati repede de mucisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROXANA tu ai cont pe facebook de casas madera?
Ca am primit invitatie de la user-ul asta.
Dar eu nu am cont pe facebook si nu prea ma trage inima sa-mi fac.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimi!

ERINA daca mergeti la Bucuresti si aveti drum prin Brasov, te astept la o cafea, sunt chiar pe traseu!

Meniul de azi:
- cereale cu lapte
- piure de legume diverse+carnita pui
- mere+branzica+galbenus ou.

Revin, plange Albert, trebuie sa-l adorm.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child ala cu casas de madera, case de lemn e leo, sotul meu :)))
stiam eu ca.i plac blondele:))))) pe bune daca stiu ce.a facut acolo, el nu se pricepe la facebook dar ieri a stat toata ziua si a zapacit tot acolo

gaby ah cu aerosolii sa.ti spun de ce am zis eu din experienta ca nu i.au afcut bine lui ivan: el a avut muci, cand a luat vreun virus in fiecare an, niciodata nu a tusit in schimb, de data asta, cand a avut muci eu i.am pus aparattul ala cu ser fiziologic, bronhiile s.au deshichis cum spune miria, si toti mucii acolo s.au dus, a tusit, din cauza mucilor coborati pe caile respiratorii joase, nu are nimic la plamani , nici bronsita, in schimb o gramada de flegme si muci! avea o tuse seaca si rupea rar, ei bine acum chiar ca.i e bun aparatul ca acum tre sa elimine mucii aia de acolo, avadn in vedere ca tuseste cand se trezeste, se ridica din pat, cand schimba pozitia, alea sunt flegme care irita caile respiratorii, acum nebulizatorul il ajuta , inmoaie chestiile alea si le rupe sa le poata elimina, sper ca ai inteles ceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata,

honey am vazut filmuletul cu Maya vorbareata. Sa stii ca Petru vorbeste asa doar de vreo cateva zile.

irene26 santate multa si de la noi!

Petru inca mananca mult lm, mai ales in zilele in care nu se simte bine (raceala) refuza mancarea si ar manca numai lm. ma ajut cu galafor si multe lichide pentru ca somnul e ceva asa de rar si de putin...

Ramy77 si noi avem program la fel.. trezirile multe si dese cheia marilor succese de crestere! asta este parerea pediatrei care considera ca la ce ritm de crestere are trebuie sa si manance corespunzator. incerc sa mai fur ziua cate o ora de somn cu el, ca nici ziua nu doarme mai mult de o ora in cel mai fericit caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child acum m.am prins, yahoo mess pe care stau eu, e al lui, dar el foloseste doar emailul cu adresa aia, si a dat invite la cei din yahoo mail si automat v.a trimis si voua, ignorati si scuzati de deranj

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

DENISA multumesc mult. Daria de mica era foarte dulce si simpatica pe cind David e si mai frumos. Si unul si altul sunt sufletul meu.
O sa vezi, cum discutam la grupul Dariei cu mamicile de al doilea bebelus, ca cel din urma este mult mai “savurat”.

Inainte de a se naste David imi era teama ca nu o sa il iubesc indeajuns. Mi se parea ca nu e posibil sa il iubesc la fel de mult ca pe Daria… dar, fie pentru ca stiu ca va fi ultimul bebelus, fie ca realizez ca ei cresc foarte repede cu David sunt mai jucausa, ma bucur mai mult de bebelusia lui.
As vrea sa opresc timpul sa ramina amindoi asa: Daria la trei ani atit de fermecatoare si sensibila si David cu mirosul lui dulce si ochii zimbitori.

Am gasit un filmulet cu Daria prima data in premergator la 9 luni. http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/DavidDeErina?locked=true#5529292289829117762

GABY, eu sunt mare fan aerosoli pentru ca de fiecare data efectele benefice au fost imediate. ACC-ul e solutie injectabila si le pun cite 1 ml. Oricum e bines a il primesti pe prescriptie. Eu mai medichez singura copiii (dar dupa schema care a, primit-o primisem in prealabil de la pediatru) doar cu Clenil, e o forma mult mai buna de Dexametazona si cu Brevia- salbutamol.

Pediatra noastra a fost in strainatate si am mare incredere in ea. Imi amintesc ca Dariei i-am facut o data aerosoli cu gentamicina, avea niste muci care nu mai treceau, exudatele ieseau bine dar era clar ca ceva ii intretinea.

Serul in nasuc e foarte bun. S-a scris pe aici ca cea mai buna metoda de a-l pune: Seringa de 5 ml, copilul in decubit dorsal. Se pune in forta serul pe nara de deasupra, va iesi cu tot cu secretii pe nara cealalta.

Pupici si sanatate lui Joy. Felicitari pentru organizare!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!

Nu am mai citit nimic dar am intrat sa va salut si sa va urez o zi cat mai frumoasa!

Eu acum l-am adormit pe pici si ar cam trebui sa merg la treburi casnice dar am zis sa citesc si eu un pic.

Sper sa revin.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

CHILD, multumesc mult pentru invitatie. Deobicei traseul e prin Urziceni dar cu prima ocazie cind venim in Brasov ne intilnim.

Ca mi-am amintit de excursii. Eu caut ceva de Revelion. Anul trecut am fost in Bucovina la Hotel Sofia dar parca as schimba zona. Problema e ca oferta la noi e foarteee scumpa si saraca. Sa ma orientez pe la unguri pe undeva... Austria e departe desi as avea curaj chiar cu David asa de mic...nu stiu vom vedea...

Daca aveti ceva idei de impartasit v-as fi recunoscatoare!

Despre DAVID: s-a prins ca poate din pozitia echer (sprijin pe palme si virfurile picioarelor, sa treaca picioarele in fata ,aproape sta in fundulet-e mai greu cu un piciorus care ramine in urma...

Fug la treburi, o zi frumoasa!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Neata,
Poftiti la cafea! Eu sunt la a doua, prima am baut-o in pat cu fii-mea, a doua cu voi aici,daca am cu cine...Clar, fii-mea are ceas desteptator ascuns undeva, in ultimele zile se trezeste cam la aceleasi ore si dimineata cel tarziu la 6.30...Chiar incep sa ma obisnuiesc, parca nu ma mai simt asa obosita

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Asa si eu dar acum ma gandesc ca in 2 saptamani se da ora inapoi si atunci ce ma fac?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput