Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

situatia financiara nui chiar roz ,mai ales ca nu iau bani pe prenatal ca nu ma incadrez,abia ma angajasem cand am ramas gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ms
...uff si eu tb sa iau patut.......si carucior...si...si..si.....momentan am 2 perechi de adidasi pt bebe si 3 perechi de manusite...si..o mare lista de cumparaturi

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

si eu am o lista .......dar a zis a mea mama sa nu ma agit ca se ocupa ea,am incredere in gusturile ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tunde acum amcitit si eu de [roblema ta si mi pare foarte rau dar eu stiu ca se mai intampla aceasta problema dar ca se trateaza, sper sa nu vb prostii dar eu asa stiu. Ai increderein DD

Bebelu eu am o usturime in gat de nu stiu cand si nu imi trece deloc, noapte ma ustura, ziua nu am nimic, si imi curge nasul siroaie

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Salutare Burticute si Buburuze mari,nu am mai intrat de fffffffffff mult timp dar acum voi recupera sunt in concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gata cu munca.Vesti nici nu stiu de unde sa incep o sa va povestesc pe parcurs,darrrrrrrr ma bucutr ca voi sunte-ti bine si totul e ok sa aiba DOAMNE DOAMNE grija de noi si sa fim sanatoase si sa avem bebita la termen va pup si de acum nu mai dispar pupici la buburuze

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici am reaparut in peisaj. Am terminat de facut curatenie in dormitor la noi si al meu a mai varuit in bucatarie(nu avem hota si sare tot uleiul pe perete)
Monika felicitari pt bebelina. Sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen. Legat de culoarea ochilor depinde si de sotul tau ce culoare au ochii lui si ai parintilor.
va pupacesc.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Am pus si eu ceva poze cu burtica si o sa mai fac si o sa mai pun apropo aveti niste burtici minunate

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Multumesc fetele!
loutzy, am spus ca sotul meu ii are verzi iar parintii lui verzi cu albastri...Mi-ar placea sa aiba ochii albastri sau verzi, exista vreo sansa?

bebelusi, asa usturime am avut si eu vreo 3 zile....nopti mai bine spus. Mie mi-a trecut cu Voseptol, pastile de supt cu propolis. Eu am supt 4 pe zi, uktima seara inainte de culcare.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

bebycry ce burtica...

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Salutare dragi burticutze!
Acum am ajuns acasa, am fost la cumparaturi, dar nu am luat mare lucru!
Am fost in Carrefour, si am vazut un patut la oferta de la DHS la 2,2 mil, dar nu aveau pe albastru decat cel expus. Apropo zicea cineva de oferta din Cora la 2,6 mil, e acelasi dar in Carrefour e mai ieftin.In schimb i-am luat lui bebe din Kiabi niste body, si mie " mama denaturata" un paltonas, care zic eu merge de graviduta dar purtat si dupa, nu mai stiu exact de unde Etic parca , undeva in Carrefour.
In rest nimic, nu m-am hot nici la saltea de pat, cadita, lenjerie... Sper ca data viitoare sa fiu mai hotarata!

Va pup, merg sa vad dansez pt tine in reluare, ca aseara nu am vazut!

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput