Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
djlaura01 spune:
bebelu ai vazut patutul safari la oferta 3mil si pe ub alt site l-am gasit cu 7 si ceva
ma bucur ca tiam dat de treaba
cum ti se par preturile??
bebelu86 spune:
acu analizez fiecare produs in parte ![]()
![]()
![]()
mi se par super ok k pret.
ai comandat vreodata de pe site asta?
Babyleeks eu nu ma pricep la asa ceva. cel mai bine iti zice medicu ce si cum.
teoretic dc ar fi vreo probl, scrie in josu paginii la observatii. sau recomandari.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
babyleeks spune:
am intrat in panica ...eu am facut analizele astea in ro si doct atunci a zis k sunt ok...si acum am dat peste foaie si am zis sa verific si pe net imi apar bazaconii multe de am inima cat un puricel....in special ca aici am refuzat sa mai repet aceste analize...am zis sa nu mai umble pe la fofo asa profund daca doct a zis k e ok
..dar vineri cand ma duc la doctor o sa cer sa le repet si aici...pana atunci o iau razna

24 +
Claudiu
djlaura01 spune:
nu dar ma bate gandul sa comand patutul safari desi imi da cumnata patut ca al tau.nu stiu ce sa fac
djlaura01 spune:
babyleeks daca dr a zis cas ok nu te mai uita pe site-uri aiurea sa iti faci rau tie si lui bebe

bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks am intrat in panica ...eu am facut analizele astea in ro si doct atunci a zis k sunt ok...si acum am dat peste foaie si am zis sa verific si pe net imi apar bazaconii multe de am inima cat un puricel....in special ca aici am refuzat sa mai repet aceste analize...am zis sa nu mai umble pe la fofo asa profund daca doct a zis k e ok ..dar vineri cand ma duc la doctor o sa cer sa le repet si aici...pana atunci o iau razna![]() ![]() ![]() 24 + Claudiu |
stai linistita. calmeaza-te..nu mai cauta p net k gasesti toata bazaconiile posibile si imposibile.
si eu la inceput verificam cu ce gaseam p net si am intrat in priza, pana mi-a facut medicu super morala.
in primu rand iti faci rau singura, il afecteaza si p bb si nu rez nimic.
de obicei nu se ia analiza motamo. in functie si de alte valori si ce a iesit la altele, iti dai seama dc e ok sau nu.
asa k stai linistita, nu te mai gandi la prostii, iar vineri cand mergi la medic, vb cu el si zi-i de ele.
poate analizele sunt super bune si nu trebuie repetate

Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
28+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
Laura dc ar fii dupa mine...as lua multe ![]()
![]()
![]()
![]()
dar incerc sa iau doar ce am nevoie.
bine..nici nu am loc unde sa le pun p toate. asa k trebuie sa ma gandesc si la asta inainte sa iau ceva.
oare are loc si asta sau nu??? 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
28+ cu
Natalia Maria
djlaura01 spune:
bebelu eu m-am indragostit de patutul ala dar ma gandesc
ca daca imi da cumnata pe ala gratis ,dc sa mai dau bani pe altu.
bebelu86 spune:
si mie imi place. mai ales tot setu 
dc nu ai nevoie urgenta de el, il iei mai incolo k sigur vei mai gasi sau poate gasesti altceva mai frumos.
voi stiti cel mai bine care e si sit financiara si tot.
eu una, raman doar cu privitu si placutu.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
28+ cu
Natalia Maria