Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
asa Gabriela...de paltonasele de la ETIC ziceam si eu, dar nu imi aduceam aminte cum se numea magazinu.
asteptam poze cu patutu 
ce bine de voi ca aveti decat seara..eu am in permanenta.
a facut socrela o ciorba de perisoare acra, ma ustura de mor. 

si as fi mancat 10 portii...dar..asta e..

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt Multumesc fetele! loutzy, am spus ca sotul meu ii are verzi iar parintii lui verzi cu albastri...Mi-ar placea sa aiba ochii albastri sau verzi, exista vreo sansa? Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 21+ ![]() |
Genetic vb sunt multe sanse.

Laura
27+ cu
loutzy spune:
Eu tocmai am mancat o portie de fasole batute si ma ustura pe gat

. Am luat un rennie per sa ma lase.
Bebycryce mamica scumpa esti.

Laura
27+ cu
BebyCry spune:
Multumesc

si voi sunteti minunate, eu am patutul luat,ceva hainute ptimite si cosuletul de dormit, luna viitoare incep toate cumparaturile,eu fac cumparaturi de pe kiddicare sunt super faine sa va uitati macar de idee
Cu ajutorul lui Dumnezeu
26+ Cea mai de pret Comoara
BebyCry spune:
Babyleeks tu nude exact stai in uk? eu sunt din Corsham
Cu ajutorul lui Dumnezeu
26+ Cea mai de pret Comoara
Shines spune:
Buna seara la fete
unde ati disparut ?
Eu sunt la infrumusetare, am vopsea in cap si in sprancene, de cand tot zic ca ma vopsesc si nu am mai reusit, zici ca eram muma padurii cu radacinile blonde de cativa cm si restul negru
Azi am umblat la cumparaturi..prin ploaie, a fost frumos, nu prea frig, aer curat, apoi am dormit cateva ore bune ca busteanu. Nema papa azi..nema curatenie...maine recuperez.

Simo
28 cu Eduard Matei
djlaura01 spune:
eu sunt pe aici ma plictisesc nu prea merge nici cablu ,pe net m-am plictisit asa ca.......
bebelu86 spune:
si eu sunt p aici ..
am temrinat de lipit p pereti..
atasez acu poze ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 eu sunt pe aici ma plictisesc nu prea merge nici cablu ,pe net m-am plictisit asa ca....... ![]() |
eu n-am timp sa ma plictisesc zilele astea..mereu trece week. de zici ca nici n-a fost

aaa..nu trebe sa mai zic ca dupa ce ma laudasem si imi pusesem speranta ca de luni intru in concediu..s-a dovedit ca nu pot face asta ??? numai mie mi se putea intampla asta

si acu trec si mai greu astea 2 sapt ramaseSimo
28 cu Eduard Matei