Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa Gabriela...de paltonasele de la ETIC ziceam si eu, dar nu imi aduceam aminte cum se numea magazinu.

asteptam poze cu patutu

ce bine de voi ca aveti decat seara..eu am in permanenta.
a facut socrela o ciorba de perisoare acra, ma ustura de mor.
si as fi mancat 10 portii...dar..asta e..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Multumesc fetele!
loutzy, am spus ca sotul meu ii are verzi iar parintii lui verzi cu albastri...Mi-ar placea sa aiba ochii albastri sau verzi, exista vreo sansa?

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 21+

Genetic vb sunt multe sanse.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu tocmai am mancat o portie de fasole batute si ma ustura pe gat. Am luat un rennie per sa ma lase.

Bebycryce mamica scumpa esti.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Multumescsi voi sunteti minunate, eu am patutul luat,ceva hainute ptimite si cosuletul de dormit, luna viitoare incep toate cumparaturile,eu fac cumparaturi de pe kiddicare sunt super faine sa va uitati macar de idee

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Babyleeks tu nude exact stai in uk? eu sunt din Corsham

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara la fete

unde ati disparut ?

Eu sunt la infrumusetare, am vopsea in cap si in sprancene, de cand tot zic ca ma vopsesc si nu am mai reusit, zici ca eram muma padurii cu radacinile blonde de cativa cm si restul negru
Azi am umblat la cumparaturi..prin ploaie, a fost frumos, nu prea frig, aer curat, apoi am dormit cateva ore bune ca busteanu. Nema papa azi..nema curatenie...maine recuperez.

Simo 28 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu sunt pe aici ma plictisesc nu prea merge nici cablu ,pe net m-am plictisit asa ca.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu sunt p aici ..
am temrinat de lipit p pereti..
atasez acu poze

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

eu sunt pe aici ma plictisesc nu prea merge nici cablu ,pe net m-am plictisit asa ca.......

eu n-am timp sa ma plictisesc zilele astea..mereu trece week. de zici ca nici n-a fost
aaa..nu trebe sa mai zic ca dupa ce ma laudasem si imi pusesem speranta ca de luni intru in concediu..s-a dovedit ca nu pot face asta ??? numai mie mi se putea intampla asta si acu trec si mai greu astea 2 sapt ramase

Simo 28 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

hai cu poze bebelu

Mergi la inceput