Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 7
sugubina spune:
Da Joy stau in relaxare..chiar maxima. Am un pat cu o saltea mare asa..e cam inalt si tre sa fiu atenta sa nu cad din el.E groaznic cu intorsu de pe o parte pe alta, ca deh e pat de o persoana..
CORI sa ne dai poze con el bebe.Ce dilatatie mai ai?
Miru saraca de tine, deci vii la internare da? Cand ? Dc ai 36 s te va mai tine cred pe antispastice..Am una in salon care are 37s si dr ei Anca nu o lasa sa nasca..ca e prea devreme. Sa ma anunt cand vii, ai nr meu si dc ma simt in stare adic sa nu ma tina burta viu in vizita. Tu la Badea esti? ca uitai.
Da Cris ma odihnesc..cat pot.Ca ma tine burta pt ca e cea mai mare din salon.,.In rest sincer dorm mai bine ziua decat noaptea..
mairis merci pt gandurile bune. Ce putin mai aaaai! faci cezariana?
Vasari au aplicat pt tahicardie presiune pe carotida,am scapat de defibrilare..URA
sugubina 32+ cu Puficele
syl spune:
Brave, tinem pumnii. Felicitari mamica frumoasa, sa-ti vezi in curand puiutul. Hai Brave, hai Patrick. Nastere usoara.
Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan
syl spune:
Fetelor ajutati-ma zu sfaturi. Sunt racita cobza, am reusit s-o fac de oaie. Nas infundat, tusesc de mi se rup plamanii. Nu am luat decat oscilo si un siropel de tuse de la Ati care merge si la mine. Super lesinata ma simt, ma dor si ochii in cap. Ce sa mai iau?
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Fetelor ajutati-ma zu sfaturi. Sunt racita cobza, am reusit s-o fac de oaie. Nas infundat, tusesc de mi se rup plamanii. Nu am luat decat oscilo si un siropel de tuse de la Ati care merge si la mine. Super lesinata ma simt, ma dor si ochii in cap. Ce sa mai iau? Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan |
Gargara cu apa cu sare, miere cu lamaie cat cuprinde si ceaiuri multe (vezi sa nu fie clocotite). Plus paragrippe daca mai poti.
30+
syl spune:
Allexia, eu sunt mamica de copil special. Ati s-a nascut cu o problema dar la iesirea din inima, mai exact pe aorta, deci operatia nu a fost asa complicata. Problemele care le avem sunt ca nu a recuperat tot deficitul ponderal si in continuare este foarte sclifosita la mancare si nu asimileaza si nu reusesc sa-i dau de cap aici cu greutatea. In rest tinem sub observatie problema de la inimioara. Cu drag o sa fac schimb de sfaturi cu sora ta, scrie-mi cum iau legatura cu ea.
syl spune:
Amelia, cum miere cu lamaie? Le amestec in bol si iau cu lingurita?
syl spune:
Si am uitat sa intreb : aceasta receala nu-l afecteaza pe bebe? M-a luat frica
misticgirl spune:
Hai, Corina!!! Nastere usoara si odihna placuta inainte de marele eveniment!!
Mananca si fa nani, ai nevoie de forte proaspete pt nastere. Probabil ca bebe Patrick e noctorun, cu siguranta va veni pe lume la noapte
Fetelor, am umblat si eu astazi (sper sa nu o urmez pe Corina ). Am fost la IKEA, am cumparat niste sertare, pantofar, cuier etc...chestii pt finisaje . Am umblat vreo 2 ore pe acolo, apoi am fost in Careffour, am papat si am intentionat sa intram la shopping, insa cand am vazut aglomeratia de la case, am facut cale intoarsa Am un frigider "sexy", dar ne descurcam noi diseara si maine dimineata cu ceva de papa. Maine ma duc la Auchan, e mai liber duminica decat azi. De la Careffour am fost la o colega de-a sotului, sa o ajute cu montarea unei lustre si apoi acasa. Pe drumul spre casa m-au apucat contractiile (nu m-au lasat tot drumul, adica vreo 20 min si dupa inca vreo 15 min ). Am luat inca un NO-SPA si un magne B6 si vad ca s-au rarit. Acum stau in pat de o ora si ceva si astept vesti de la Corina.
Stiu ca pt raceala poti lua Paracetamol, dar nu sunt sigura daca in trim 3.Cauta un prospect pe net sau da un search pe google, dar stiu ca paracetamolul e ok in sarcina. In rest, multe ceaiuri, lamaie si odihna.
Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)
beatrice75 spune:
[quote]citat din mesajul lui letzy81
Mairis,sigur ca vor veni sanatoase fetitele tale!
Si eu am cezariana programata dar pe 27.Acum vom vedea daca nu vrea sa iasa mai devreme micuta mea.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
[/quote
Pe 27?Cred ca atunci ma va programa si pe mine. Suntem la acelasi dr????????
36+
37 ecografic