Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Si am uitat sa intreb : aceasta receala nu-l afecteaza pe bebe? M-a luat frica Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan |
ai putin grija cu tusea!!!!Ca la placent apraevia, nu prea e de bine sa tusesti!
36+
37 ecografic
ralucaspm spune:
WAW, CORINA, CE TARE ESTI !!!
Le incurajezi mult pe fetele de aici. I-am spus sotului ca ne transmiti nasterea in direct si stau lipita de calculator.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 32+
BraveGirl spune:
Je s-a plictisit. Nu pot sa dorm, evident am avut cateva contractii care mi-au sters zambetul d ep efata. Tot am secretii abundente...cica curge dopul? Da ce dop am frate?
Vreau sa nasc ...aud bebei care plang si asa imi dau lacrimile, nu ma pot abtine. De abia astept sa-l tin in brate
E full aici, dc mai stateam acasa, nu mai gaseam loc pe sectie, imi dadeau rezerva la alt etaj, departe de bebe. bine ca am venit devreme
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ralucaspm spune:
Syl, daca faci si febra sa iei paracetamol, sa nu se incalzeasca bebe. Insanatosire grabnica !
Raluca cu Ioanna , Georgios si 32+
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Amelia, cum miere cu lamaie? Le amestec in bol si iau cu lingurita? Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan |
Eu am taiat felii lamaia si am pus cateva lingurite de miere peste. Si am mancat cu lingurita, incet-incet.
30+
ralucaspm spune:
Corina, nu-ti pierde curajul si rabdarea. Hai ca mai e putin. Suntem toate alaturi de tine.
Ce dilatatie mai ai acum, tot 1 ?
letzy81 spune:
Nu Beatrice,eu stiu ca esti pacienta dr Haiduc.Ma insel?
Eu sunt la dr Turculet!
Ai putea sa-mi dai PM cu scorurile pt nastere?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
adipapazi spune:
oh my god, quelle agitation ici!
sugubina, maiculita, sa fiti bine va urez!rabdarica multa si poate te intorci acasica.
corina, esti megameseriasa. sa nasti usor!
syl, pt raceala: stoarce lamai cate 2-3 si combini cu miere si bei, iei 2-3 oscilococcinum/zi, ai voie si paracetamol (simpu, nu sinus), vitamina C.
lore, yarrina, am ramas singurele cu gemeni care suntem acasa?
Adi +32 cu si
mirunam spune:
Sunset, pe unde ai umblat?
Simona m-am patucinizat de cand am venit . Cum am stat cuminte m-au luat contractiile dureroase... mie imi priesete miscarea, ma inscriu la maraton
Sugubina, eu sper sa mai tin saptamana viitoare, astept rezultatele de la Streptococ, suntem inca in Balanta si eu il vreau Scorpion... probleme serioase. Dar daca nu iti dau drumul repede, cum am crezut si sperat, ne vedem! Eu sunt la Badea, nasterile erau la 5 parca... acum 7 ani
Vasari . Am uitat sa ii urez sanatate Mariei!
Syl pentru raceala remediile sunt urmatoarele:
*infectie in gat/amigale infectate/inflamate - gargara cu apa/ceai si sare
*stare febrila/slabiciune/febra pana in 38/tuse - miere cu lamaie
*tuse - sirop Plantusin (eu una nu as recomanda Stodal, la mine e apa de ploaie dar se poate folosi) sau/si sirop de ridiche neagra si miere
*febra mai mare sau aproape de 38 - Paracetamol simplu (NU SINUS!) obligatoriu.
Bebe nu pateste nimic. Febra peste 38 poate fi o problema pentru bebe motiv pentru care e obligatoriu sa iei paracetamolul.
Corina pe la ce dilatatie ai ajuns? Daca ai tot 1, ai toate sansele sa nasti pe 20
Ma intorc la canapea, contractiile au pus stapanire pe mine . Daca o mai tin si maine asa luni sun dr sa imi dea ceva mai puternic ca no-spaul nu merge decat in doza dubla...
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
sugubina spune:
Miru asa e - nasterile is la 5. Probabil vei sta in salon de 3 Paturi. E cam plin de nasteri se pare si nu sunt paturi. Puate e bine sa suni la Badea..cine stie oi avea si colu deschis si lucrurile vor merge mai repede decat te astepti
sugubina 32+ cu Puficele