Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 6
crisis81 spune:
Corina esti fantastica! Cand am vazut ca ai pus poze ma asteptam la urme de suferinta pe fatza ta, dar tu.... sedinta foto in toata regula. Tine-o tot asa!
Sugubina stai cumintica acolo si vorba fetelor.... relax. Ca pe urma... daca fetele nu se sincronizeaza cu somnul (si daca alaptezi nu se sincronizeaza) o sa mai vezi odihna in poze. Asa ca gandestete ca esti in concediu si ca nu trebuie decat sa te relaxezi.
Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
letzy81 spune:
Felicitari mamica frumoasa pt starea de spirit!
Ne arati ca nasterea unui pui este un eveniment firesc si nu trebuie sa-l privim cu frica.
HAI CORINA! HAI BEBE PATRCK!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
mairis spune:
Hello mamici cu burtici si bebelasi!
Aici scrieti cu o viteza nebuna, ma bag sa citesc la cateva zile si nici nu mai gasesc pe unde am ramas!!!
Corina, iti tin pumnii!!!!! Doamne ajuta, va fi bine! Esti o mare curajoasa cu nasterea naturala si mai ales cu transmisul in direct!!!!
Imi aduc aminte de inceputul odiseei.... A trecut atat de repede... Nu-mi vine sa cred!!!
Sugubina, ai doua printese in burtika, la fel ca si mine, merita orice efort pentru ele! Pupici si multa sanatate!
Alexa1985, dupa ce nasti intri obligatoriu in concediu prenatal si de lauzie pt 42 zile fix, timp in care iti primesti salariul de la angajator inca. Apoi (in acest rastimp depui dosarul pt indemnizatie) treci pe indemnizatia de la stat. Angajatorul isi va recupera banii platiti tie in concediul de 42 zile daca este la zi cu darile catre stat.
MSimo, nasti in 20 oct? Si eeeeeeuuuuuuuuuuuuu!!!!
Scoateti majoretele si pentru 20 oct!!!!!
La ora 8 intru in cezariana si speram ca Vanessa si Anais vor veni pe lume bine sanatoase!!!!!
Am emotii mari dar abia astept sa-mi tin minunile in brate!
Va pup!
Irina, +36 cu
AMR 4 zile!
letzy81 spune:
Sugubina esti fantastica!
Ma amuza de fiecare data felul tau de relatare!
Ma bucur sa esti bine si tu si Puficele!
Miruna chiar ma gandeam la tine!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
tigrutz spune:
Corina, esti fantastica, bravo tie pt moralul ridicat, trebuie sa luam toate exemplu de la tine..
34+ cu
Vasari spune:
Corina, nastere usoara!!
Am stat numai cu gandul la tine azi.
Madalina, la multi ani mamei si fratelui, sa aveti o zi frumoasa!
Sugubina, imi pare rau pentru episodul cu pulsul marit... au aplicat aceeasi metoda ca data trecuta??
Miruna, ai grija de tine, chiar ma intrebam de ce nu ai scris zilele astea. Nu mai e mult si o sa fie trecut durerile astea.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
letzy81 spune:
Mairis,sigur ca vor veni sanatoase fetitele tale!
Si eu am cezariana programata dar pe 27.Acum vom vedea daca nu vrea sa iasa mai devreme micuta mea.
36+
Vasari spune:
Mairis, nastere usoara, sigur ca ne vom gandi la tine si la Symo pe 20!!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
sunset_zuzi spune:
CORINA NASTERE USOARA suntem alaturi de tine
Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia
amelia_ilie spune:
Corina, nastere usoara si bebe sanatos!
Citesc cu sufletul la gura noutatile, abia astept sa aflu vesti bune!
30+