Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Elfica, colul era modificat, dar inca n-aveam dilatatie. Cum pe Arianna am nascut-o la fix 38, dr a zis ca si acum o sa nasc tot in satp 38 (ieri am intrat in sapt 38)
Beatrice, am laptopul la mine.
Ma doar tare spatele, noada, simt ca ma rup

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Esti singurica in rezerva sau il ai pe sot cu tine? Ai si vreun cadru medical in jur sau vine cineva doar din cand in cand sa vada la ce dilatatie ai ajuns? Te-au pus la perfuzii sau ti-au facut injectii sau te lasa in ritmul tau?

Vroiam sa ma apuc de citit sau de cusut la goblen, dar mi se pare asa inedita situatia de a afla live etapele unei nasteri, ca nu imi vine sa ma despart de calculator! Multumim, Corina, ca ne impartasesti din trairile tale!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Elfica, daca este la Euroclinic, are voie cu insotitor.
Pt ca asa este omul si azi m-au lasat putin contractiile si pt ca sora se muta azi la casa noua, plec si eu putin in vizita la noua ei locuinta(n-am mai iesit din casa de 2 zile), iau o mica pauza de la acest reality show.
Chiar ma gandeam daca mi se intampla neprevazutul, sun intai doctorul(ca sa pregateasca sala de operatie)si apoi sun salvarea, dupa care pe sotz.
Alinushca, tu ce mai faci?

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna la toate fetele
acum am reusit sa ajung la zi cu cititul si ce vad.......

hai corina, nastere usoara si BRAVOOOOOO tie ca ne ti la curent in situatia in care te afli

ana ai grija sa nu te apuce si pe tine ca pe corina
fetele care plecati in vizite, plimbare placuta
felicitari celor care schimbati semnatura

sa auzim numai vesti bune si cred ca o sa auzim in cateva ore ca ursuletul corinei a iesit la lumina

si eu am schimbat semnatura si m-a luat cu emotii mari, mai ales cand am citit postarile corinei
mai e asa putin pt multe dintre ursoaice , de am intrat in panica combinata cu emotii, cu bucurie ca urmeaza atatea nasteri intr-un timp scurt

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Fetele,naste Corinaaaa, si , nu stiu daca stiti, dar ea e un simbol pt odiseea noastra, ca ea a deschis-o
Deci e mare sarbatoare la noi in barlog
Miruna,iacata-ma-s.Stai in pat, nu mai umbla creanga,om batran.Sa mea shada ursuletul un picut
Corinaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nastere usoara ,fara dureri! te pupam maxim

Mergi la inceput

Deci update:
A venit dr. eu tot 1 am dilatatie. Muream de foame...asa ca mi-au facut un antispastic, sa mananc si sa ma odihnesc. Lasam totul sa decurga lin, fara perfuzii. Deci o sa dureze muullllttt Ma bag la nani, dc pot.
Elfica, sunt cu sotul in rezerva. Nu e medic/moasa langa mine. Vine cineva perodic sa vada cum ma simt si am si buton dc am nevoie de ceva. In sala de travaliu va sta cineva non stop cu mine. Dar la cum evolueaza, poate apuc 20 oct

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Je:
http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/NasterePatrick?authkey=Gv1sRgCPy538fCrL2U9wE&feat=directlink

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Bravo, Corina! Pofta buna si somn usor, sa capeti forta pt a impinge! Te pupam dulce si sa stii ca ne ai alaturi! Dumnezeu sa va aiba in paza!

37+

Mergi la inceput

Super tare! Esti de toata isprava! Mai poti sa si zambesti si esti asa relaxata, ca zici ca te pregatesti de pijama party

Ce repede a venit doctorul! Era in clinica? Ca daca abia ai dilatatie 1, mai poate dura muuult! Si totusi a venit imediat... De apreciat!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Je:
http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/NasterePatrick?authkey=Gv1sRgCPy538fCrL2U9wE&feat=directlink

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Mi-a zis ana de corina, da de abia acum am ajuns acasa sa intru! Wow!

Scot si eu motatele
Corina, nastere usoara!!!

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput