Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Corina, daca esti aranjata pentru marea inalnire nici nu mai conteaza restul pregatirilor Sa ne spui cum decurg contractiile. mamica si graviduta curajoasa!

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Corina, nu-mi vine sa cred!Eu am fost sa-mi iau rezultatul analizelor de sange ca incepe si la mine numaratoarea inversa!Asta daca totul decurge bine!Si cand intru iar pe forum, tu esti deja ready to give birth
Ce face dl dr?Deci, pana la urma, esti la Filantropia, nu?
Bravo, ma incurajezi si pe mine, stai cu dilatatie si ne scrii noua.

Madalina, tu mereu cu cate un cuvant bun pt fiecare!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Avem aici un reality show in direct!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Madalina, sa nu te obosesti prea tare cu vizitele. La multi ani fratelui si mamei tale si distractie placuta!

Sugubino, sedere usoara Macar mai ai cu cine sa te conversezi in salon. Relaxeaza-te acum, fie si in spital, cand vin puficele vei avea somnul cu portia

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Felcitari, Corina, nu degeaba ti-ai ales nickname-ul Bravegirl! Luam exemplu de la tine! Fii tare si tine-ne la curent cu evolutia contractiilor si a dilatatiei, pe cat posibil!
Te-ai dus la Euroclinic sau la Filantropia? L-ai sunat pe dl. dr.? Pupici , suntem alaturi de tine!!!

Si de tine, Sugubina, ca imi dau seama ca ti-e greu in spital! Dar cum a stat si Moshulik si in final a fost bine, asa stai si tu, sa le tii pe pufice cat mai mult la caldurica!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Beatrice, sunt la Euroclinic. Dr inca n-a venit. Il suna cd ma duce in sala de travaliu, ca n-are rosr sa stea pe aici, doar e week-end si sta si el cu familia.
Si cd ma gandesc ca luni la control mi-a zis ca intentiona s aplece in weekend, dar nu mai pleaca ca e posibil sa nasc, eu i-am spus linistita sa plece, ca eu nasc pe 20
Astept contractia...vine peste 2 mniute

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CORINA, NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA, BEBE SANATOS SI LAPTIC CAT TREBUIE!!!

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Daca dr si-a amanat plecarea in weekend pt ca are paciente care-i nasc, din pct acesta de vedere, JOS PALARIA!
Ai laptopul la tine sau ne scrii de pe telefon? Ufff, tel meu s-a gasit taman acum sa se farame si este in service, slabe sanse sa-l primesc intr-o sapt. Asa ca nema net, ma ajut momentan de un Samsung vechi. Asa ca nu voi putea tine legatura cu voi prin intermediul internetului.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Corina, dar ce a vazut medicul la control de ti-a zis ca nasti in acest week-end, stii? Se deschisese colul sau ce precizare a facut? Mie mi-a zis ca suntem foarte bine si eu si bebe si am convenit sa vin la control pe 21. Oare ma pot astepta la surprize sau cum a vazut la tine si a avut dreptate, asa ar fi vazut si la mine? Ma apuca frica... mai ales ca sunt singurica, sotul e la Galati... Sper sa stea cuminte bebelina mea! La tine stiu ca asa a venit si Arianna, parca tot sapt. 37-38, nu?

Sunt din ce in ce mai dureroase contractiile sau deocamdata nu e un progres evident?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura, Beatrice, Crisis, Simona Maris, Ral Eli, Amelia, Ana, Andreeac, multumesc de urari!

Trei zile la rand am avut contractii horror, si bune si rele, dar mai ales cele care se lasa cu dureri de spate... singurele care ma sperie! In a doua zi nici nu m-am ridicat din pat. De ieri e mai bine, adica nu mai am contractii cand stau intinsa, dar am cand merg sau stau in picioare. Dr. mi-a spus ca nu duc sarcina la termen dar ca bebe e suficient de mare si nu sunt probleme.

Azi am iesit din casa o ora, cu doua no-spa la bord si acum au revenit contractiile insa mai mult cele bune. Eu nici nu le cronometrez, altfel as sta la spital toata ziua.

Doura, tu esti mamica ursoaicelor. Ieri ma gandeam ca ai grija de toate, ne tii informate, ne certi, ne aduci aminte cand lipsim de la apel si mai esti si departe de noi . Tu cum te simti? Bebelina?

Sugubina, eu ti-am zis sa tii patul cald dar nici chiar asa! Pai atunci ne vedem la spital . Tu esti la 4, eu probabil voi fi la 5... fac cinste. Parca vad tot salonul vorbind pufeasca Pai lasa ca venim pe rand sa iti tinem companie... eu voi fi prima, vin cu magiunul dupa mine

Simona Maris, ma bucur sa te revad!!! Apari asa rar

Vroiam sa mai scriu dar am uitat...

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput