Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim fetelor!
Sunt in rezerva, am contractii la 5 minute! Cica pana diseara nasc!!!!
Are rost sa va spun ca nu sunt pregatita?
Dar m-am spalt pe cap, m-am machiat, m-am dat cu oja, si acum astept cumintica. contractiile nu dor asa tare, la fel ca data trecuta. Sper sa scap repede. Mi-e foame si nu-mi dau nimic de mancare
A...cica membranele sunt intaccte, dar eu tot ma umezesc si sangerez. Astept marea intalnire

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ratusca de la dilatatie 1 mai e destul..de la 4-5 deja mai e putin..oricum...
HAI CORINA!!!HAI BB PATRICK!!

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna fetele,

Intru si eu sa vad ce faceti si sa scriu cateva vorbe, caci iar sunt pe fuga, ma duc la ai mei ca a fost ziua mamei pe 14, iar azi e ziua fratelui meu, soacra nu se simte deloc bine, deci am ceva de umblat!

Corina Ma emotionezi! Cat control si stapanire de sine! Si eu votez sa suni dr cat mai repede si sa te duci la spital, ce descrii tu seamana foarte mult cu pierdere lichidului amniotic, adik ruperea membranelor! Cred ca e cazul sa fii precauta si sa ceri sfatul dr si sa te duci la spital! Sa ne updatezi cumva, te rugam! Suntem alaturi de tine!

Alexa1985 Ce dulce si frumoasa e bebelina Andreea, si curajoasa ca mami ei! Sa creasca cat mai repede sa plecati curand acasica!

Moshulik Bine ai revenit! Felicitari inca o data pt fetita sanatoasa si mancaciosa! Sa dea Domnul sa fie ferita de colici si sa creasca frumos! Sa stai in preajma ca o sa avem multe intrebari pt tine!

Sugubina Cum esti? S-au calmat contractiile? Ma bucur ca ai niste Pufice grasunele, sa dea DD sa mai stea la barlog sa creasca si mai mult!

Joy, Beatrice, Ratusca, JoAnn Cum sunteti? sper ca bebeii vostri sunt cuminti, ati vb cu ei,da? sa mai stea si ei putin la crescut in barlogul iubitor al lui mami? Eu zic ca vor fi bebelusi/e cuminti si vor asculta mamicile!

Ana Ma bucur ca ai ajuns la Tg. Jiu, macar acum esti langa dr tau, just in case! Tine-ne la curent cum evolueaza David.

Victoria, Multumim pentru album!

Ioana felicitari pentru bebelina grasuna! Sa dea Domnul sa mai stea in burtica!

Crisis Am citit ca ai avut stari de tristete, dar ma bucur ca fetele au fost pe faza si te-au ajutat sa treci peste momentul dificil. Ai o poveste de viata deosebita, iar ce ne spui ne demonstreaza ca esti o femeie puternica care mereu va stii sa faca alegerile bune in viata! E timpul sa te bucuri de realizarile tale!

SorinaAlex Si eu mi-am luat exact acelasi monitor. Eu am apartam cu 3 camere, si vreau ca fetita sa se obisnuiasca in camera ei, si stiu de la prieteni ca e bun la casa omului. L-am luat tot de pe amazon, dar USA, mi l-au luat niste prieteni si mi l-au adus. Din fericire au avut concediul aici in RO.

Doura Superba cadita ta , e de vis, ca pt printese!

Doamne MSymo Cum zicea Simona, sunteti la ultimul weekend in 2 Sper ca Dzeu sa te pregateasca sufleteste si sa ai o recuperare rapida!

Ma cuprinde panica putin cand vad ca incep nasteri masive pe la noi in barlog si stiu ca o sa-mi vina si mie randul...

M-am intins ca o pomana tiganeasca, sigur am omis pe careva, nu e rea vointa, doar neuroni cu reactie intarziata!

Ah, FELICITARI CELOR CARE SCHIMBA AZI SEMNATURA!!! Inca putin!!! Yei!

Ma pregatesc de drum, deja m-a sunat sotul sa ma intrebe daca sunt gata, vine de la munca si plecam direct...

Va pup pe toate si sa aveti o zi splendida, in ciuda vremii de afara!

Madalina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

BraveGirl vei fi o mamica super pregatita, uite, tu deja te-ai pregatit pe tine pentru marea intalnire, te-ai aranjat fara sa stii pentru marele eveniment deci sigur vei fi pregatita si pentru ce urmeaza!

NASTERE USOARA CORINA ! BB SANATOS ! RECUPERARE RAPIDA !

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

HAI CORINA!HAI PATRICK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

WOW!!!WOW!!!

Hai CORINA!!!! NASTERE USOARA si RAPIDA!!!

HAI CORINA!!!HAI BB PATRICK!!

Sa ne tii te rog la curent! Esti fantastica cu atat control de sine! Poate reusim sa-ti urmam curajul!

Alexxia Multumim de capitol nou! Sa fie plin de vesti bune!

Gata, am plecat, o sa intru de pe tel sa fiu la curent cu ce scrieti!

Madalina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Hai Corinaaaaaaaa!!!!! Il asteptam in barlog pe bebe Patrick!!!

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hey cikas!

Deci Corina naste natural? Fiind si al doilea bb sigur merge mai repede.

A venit Pufi la mine si am laptop pana dum seara. Aici in weekend e o destrabalare maxima, vin vizitatori, cu catel si purcel..e vis. Sunt la et 4 la mentinere sarcinaa, in salon cu mine am numa gravidute cu probleme. Mai am o colega cu gemeni baeiti e in 29s, a venit k i se rupsera membranele, au reusit sa o puna pe antispastice si acum sta cica de 3sapt in spital..si o tot tin. Mai am in salon grAvi de la dr mea si toate sunt incantate de ea.Tot cu probl de clexane, trombofilie si astea..

PE mine ma injecteaza in fund cu nospa si scobutil de ma doare tot fundu de atata ciuruielnita.Inainte imi dadea perfuzii da dr a zis sa imi scoata perfuzile ca sa nu ma unflu de apa ca si asa am labe de urs. Bine orcum m-am mai dezumflat e vizibil..

Ieri la consult m-am speriat ca pe tampon era o secretie maronie... dr a zis ca sunt de la contractii; am si colul deschis la exterior si scurtat.

Incet incet ma obisnui cu ideea ca voi sta pana nax..adica o luna sau 6sapt.

Poate e mai bine asa ca uite ieri am patit episodu cu pulsu marit, si macar am fost cu medici aici si imediat m-au rezolvat. Asa dc eram acasa pana venea salvarea, pana se prindeau unde sa ma duca ce sa imi faca..se pierdea timp pretios.

Cam atat pt moment mai va scriu ca ma plicti..

CORINA NASTERE USOARAAAAA SI BEBE PATRICK SA FIE SANATOS !

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sugubina, ai grija de tine si Pufice!
Eu tot cu contractii la 5-7 minute. Ma tin tare

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput