Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 14
Vasari spune:
Beatrice, e si asta un motiv intemeiat.
Eva, cred ca azi e o zi mai euforica.:)
Imi pare rau ca s-a stricat aparatul foto, va aratam reusitele de la atelierul de mozaic. Eu m-am apucat de facut cadouri pt Craciun, nu si bagajul de spital.
A, mi-am analizat si eu mai bine dosarele din ambele sarcini si am vazut ca la M am avut placenta pozitionata posterior, acum e anterior si ma deranjeaza cumva surd, dar continuu. E normal asa? Cine mai are placenta pozitionata anterior?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
ana_vio87 spune:
.................
.............................................................
............................
pupici pe burtici :*:*:* 30+
Courage spune:
Sunt in sala de nasteri.
Dilatatie 7cm
Anestezia a prins bine, mami zambeste.
Nospa e pt ca sa nu fie contractii puternice.
Courage spune:
Sunt in sala de nasteri.
Dilatatie 7cm
Anestezia a prins bine, mami zambeste.
Nospa e pt ca sa nu fie contractii puternice.
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Courage Sunt in sala de nasteri. Dilatatie 7cm Anestezia a prins bine, mami zambeste. Nospa e pt ca sa nu fie contractii puternice. ================= Bogdan Gheorghe |
wow, 7 cm, eu zic ca maxim in 2 ore naste! Epidurala grabeste lucrurile, in general.
HAI CORRRRRIIIINNNNNAAAA & PATRICK!!!!!!!!!!!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)
beatrice75 spune:
Vio, vreau si eu asa galerie sa-mi faci cand voi naste....imi place muuuult!
36+
37 ecografic
sorinaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Courage Sunt in sala de nasteri. Dilatatie 7cm Bogdan Gheorghe |
M-au luat niste emotii...cred ca in 2 ore bebe Patrick o sa fie la mami in bratze
HAI CORINA!!!!!!!
29+
bebelu86 spune:
hai k mai ai putin
HAI CORINA!!!
HAI BB PATRIK!!!
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria
crisis81 spune:
Crisuletz eu am facut numai bai in cada toata sarcina.... (vre-o 2 dusuri cred).... cu spuma, apa calda si tot ce trebuie. A.... nu am dat drumu' la bule, in rest.... tot tacamul. Rezultatul? toata sarcina col luuung si inchis.
Luni mi-a zis doctorul ca al meu col era un pic scurtat si orificiul extern usor deschis. Dar o tin lant cu fierbinti, , ceai de zmeur, carat copil si tot ce ce mai poate. Sper ca luni sa am vesti bune.
Corina sper sa citim vestea cea mare cat mai curand.
Sa mai agitam un pic motzatele:
Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie