Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Vio, vreau si eu asa galerie sa-mi faci cand voi naste....imi place muuuult! 36+ 37 ecografic |
aici o sa fiu...la datorie...acum fac instructie cu iubitu... sa invete si el de la sotul corinei sa va dea vestile in direct
pupici pe burtici :*:*:* 30+
Elfica spune:
Felicitari pt toata familia Gheorghe! Asa mama, asa sot! Multumim ca ne tii la curent cu vestile! Transmite-i Corinei ca suntem toate alaturi de ea!
Abia ne mai fuge gandul de la posibilitatea iminentei nasterii in cazul nostru... Abia asteptam sa aflam ca s-a nascut bebe Patrick, al patrulea pe lista ursuletilor din odiseea noastra. Si al doilea baiat, se echilibreaza balanta! :) Doua fete intai, apoi doi baieti!
Hai Corina!!! Ce data a nasterii i-o placea micutului tau: 16.10.2010 sau 17.10.2010? Asteptam cu nerabdare sa va vedem pe amandoi, mamica si fiu!
37+
sorinaalex spune:
citat din mesajul lui Courage Raportam dilatatie completa :) ================= Bogdan Gheorghe |
am ramas fara cuvinte
29+
simona-maris spune:
citat din mesajul lui Courage Dilatatie maximaaaaaaaa! Ieseeeeee ================= Bogdan Gheorghe |
Doamne ajutaaaaaaaaaaaaaaaa
ralucaspm spune:
HAI CORINAAAA !!!
Eva, s-ar putea acum sa nasti mai devreme. Pe Ioanna am nascut-o la 38 sapt. , pe Iorgos la 36sapt+5zile, iar acum mi-a spus dr. sa ma astept sa nasc mai devreme decat pe Iorgos.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 32+