Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 13
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Je: http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/NasterePatrick?authkey=Gv1sRgCPy538fCrL2U9wE&feat=directlink ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 37+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Wow, tie iti mai arde de sedinta foto. Vad ca sotzul a avut timp sa isi puna si semnatura pe fotografii. Eu cad de pe scaun
Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)
adipapazi spune:
syl, poate ca ai arsuri pe gat suprapuse peste raceala. poti lua maalox pentru arsuri, iar pt gat de raceala HOMEOGENE sau HOMEOVOX. se iau cate 1 pe ora, eu am avut probleme cu gatul asta-vara si m-am rezolvat in 2 zile cu homeogene.
[red]barlogul tot e pe faza, sa inteleg? nimeni nu indrazneste sa hiberneze pana nu se naste bebele corinei? va dati seama ca si salonul sugubinei nu se patucinizeaza pana nu iese bebelusu?[/b]
Adi +32 cu si
crisuletzul spune:
!!!!!HAI CORINA!!!!!
Asa emotii am de nu imi revin!!!! Saptamana viitoare urmeaza si Symo.....pfuaiiii vom fi in curand invandate de ursuleti!!!!
Fetele.....exista vreo contraindicatie legat de baitza in cada cu spumant???....acum am si eu MARI EMOTII!!!
Miruno,te tzuc si ai grija de tine!
Kitty
31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Courage Dilatatie 5 cm, colul nu e inca sters. Still pushing! I-au administrat No-Spa injectabil. ================= Bogdan Gheorghe |
Foarte tare, v-am zis ca asistam la un reality show
36+
37 ecografic
EvaF spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Ana este bine, s-a dus la manastire. 37+ |
Eu nu stiu ce am dar nu ma pot opri din ras de cand am citit fraza asta. Am innebunit?
Ana
beatrice75 spune:
Crisuletz, eu zic sa te abtii de la baitze si fa doar un dusuletz. Ratusca si pt mine a fost azi o zi mai relax din pct de vedere al contractiilor, pt ca nu am vrut sa fiu egoista sa-l rapesc pe dr.Haiduc de langa Corina si sa-l determin sa vina la cezariana mea la Filantropia
36+
37 ecografic
Vasari spune:
Well, Miruna, inainte de ultimul control am mai tras o tura de kaiac cu Maria si numai bine ca mi s-a inchis colul de tot. La prima sarcina am tras curatenie generala zilnica, plimbat, urcat scari, de toate... iubire multa... acum de Maria nu mai am loc de nici unele, cam toata ziua stam sa ne jucam impreuna.
Acum am hotarat sa schimb dr si apitalul pentru ca la ultima intalnire mi s-a spus ca sansele de o epidurala sunt 1 la 1000 si nu ar depinde de bani, ca el este pt cezariana la un bb mai mare de 3,5 kg. Am iesit zambind din cabinet, nici acum nu inteleg de ce eram asa relaxata si hotarata sa nu mai revin.
Sugubina, poti sa faci singura presiune pe artera daca mai e cazul? Sunt cateva procedee, la mine a mers doar apasatul pe globii oculari vreo 10 min. Recomandate de cardiolog ar mai fi presiunea de care ziceai, tusitul si apasatul cu podul palmelor pe ochi. Eu sper sa nu mai ai parte de asa ceva, sunt experiente dintre cele mai neplacute. Eu am ajuns la urgente doar de 2 ori, in rest am rezolvat singura.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
EvaF spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Elfica, colul era modificat, dar inca n-aveam dilatatie. Cum pe Arianna am nascut-o la fix 38, dr a zis ca si acum o sa nasc tot in satp 38 (ieri am intrat in sapt 38) |
Da, eu l-am nascut pe Luca la 38 saptamani si 2 zile si am un feeling ca Noah nu sta el mai mult de atat, mai putin poate...
crisuletzul spune:
atunci fac rapid un dushuletz ca imi spimt parul cleios si ma simt eu ciudat acum....sper sa nu pierd ceva ff important pana ma intorc!!!!acum simt nevoia sa rontzai ceva...orice.....pe oricine!!!!
Kitty
31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!