Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
de ce no-spa?nu vrem sa nasca?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
douradoudou spune:
HAI CORINA...TE ASTEPTAM BB DE CORINA!!!
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
sorinaalex spune:
Wow, dilatatie 5... a ajuns la jumatatea drumului. Asta cu nospa-ul nu o inteleg nici eu .
HAI CORINA!!!!!
29+
douradoudou spune:
eu ma gandesc ca poate contractiile sunt f puternice..colul inca nu s-a sters si sa nu cumva sa sufere vreo ruptura de uter..nu stiu,..chiar nu ma pricep
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
mirunam spune:
Foarte tare faza cu oul!!! Nu inteleg de ce ii fac Nospa???
Ratusca, eu sunt tot aici cu contractiile mele. Am luat No-spa-ul de seara si m-au mai lasat.
Acum sunt foarte nedumerita. Bebe cred ca s-a rasucit un pic pentru ca pana ieri lovea doar in stanga si azi a lovit numai in dreapta... nu mai inteleg nimic... o data ce credeam si eu ca stiu cum sta.
Vasari, tage o topaiala, o curatenie generala, zece etaje de scari... daca nici asa nu reusesti castigi premiul pentru cel mai tare col! Acum te cred, stiu pe cineva care a aplicat cele de mai sus si a facut cezariana pana la urma... avea aproape 42 de saptamani. Stii, din postura mea de *nu face nimic ca se deschide colul* te invidiez . Chiar azi ii spuneam Ratuscai lucrul asta...iti dai seama ce m-a marcat! Povesteai tu ca urci scarile de la metrou, ca iei fata in brate... wooow.
Simona nu ai ce sa faci din pacate. La privat e simplu, ori suporti ori pleci, oameni se gasesc. In curand o sa ai insa super companie ! Ai fost geniala cu majoratele
In alta ordine de idei, acum imi dau seama de ce am nascut fara anestezie... la dilatatie 5 abia ajunsesm la spital si nu ma durea nimic. Cand m-a intrebat dr. daca nasc i-am zis ca nu, ca nu am nimic, doar dureri de spate . Daca m-ar fi durut de atunci nu mai eram asa optimistam .
Vizionare placuta
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
inacat spune:
Nu am mai intrat de atata timp pe forum si iata ca acum asist la o nastere in direct.
BraveGril esti super. Tine-te tare ca nu mai ai mult. Curaj si nastere usoara
Cu toate suntem alaturi de tine
31+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman de ce no-spa?nu vrem sa nasca? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Asa scrisesm si eu .
Eu stiu ca e ia si durerea dar o ia fix prin oprirea contractie... nu gasesc legatura. Astept lamuririle...
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Stiu ca pt raceala poti lua Paracetamol, dar nu sunt sigura daca in trim 3.Cauta un prospect pe net sau da un search pe google, dar stiu ca paracetamolul e ok in sarcina. In rest, multe ceaiuri, lamaie si odihna. Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04) |
Da, in trimestrul 3 putem lua mai multe, inclusiv antibiotic in cazul celor care sunt depistate cu streptococ sau infectie urinara, etc etc. Asta pentru ca organogeneza a incetat, bebe se dezvolta in greutate/ lungime si cam atat. Si nu interfereaza medicamentele.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)