Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,acum am citit ca s-au internat...Doamne ajuta!!Ofof,imipare tare rau...Anka,multa rabdare si sanatate enorma Mufului,mititelul!
Blanka,m-ai facut sa rad cu copilul care nu mananca singur..pai Tea nu mananca nici de la adult...ii dam pan s-o marita,macar sa manance ceva..
Ramo,si tie ,greu cu adaptarea mititelului la gradi..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

blanka, te referi la mancat cu furculita? lingura? teo isi foloseste degetele, mana, pumnii, uneori si la ciorba. mai incearca si cu instrumentele clasice, insa ce iese acolo, mama, mama!!!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bine ca s-a internat Mufa, nici mie nu-mi suna deloc bine. Doamne ajuta, o sa-i dau si eu un sms Ancai.
Nici noi nu suntem ok desi inca nu mi-e clara directia in care o ia. S-a trezit, a baut laptele si instantaneu l-a varsat in jet, nasol, ca atunci cand era mica si avea reflux; apoi practic n-a mai mancat aproape nimic toata ziua, doar apa cand si cand. A dormit putin la pranz, s-a trezit moale, cu 37,5 la frunte si tuseste sec. De lasat sa ma uit in gat nu se pune problema dar cred ca de acolo e. Off, urasc toamna-iarna si sezoanele astea de viroze! Si e clar ca acum a circulat si circula ceva tare nasol, cu tusea asta. Eu am peste 2 saptamani de tuse deja...
Blanka-e comoditate! Iulia nici pana azi nu-si tine biberonul de lapte (desi cana de apa o tine bine-mersi iar de mancat singura mananca inclusiv cu furculita). Asta e, se va invata intr-o buna zi si sa manance singur. nU vezi, toti au fost, mai mult sau mai putin, in urma la cate un capitol de dezvoltare si apoi l-au recuperat f bine.
uff, sper sa nu ma astepte noapte de paza...Si asa eram super intoarsa pe dos de vreme, de cum o gasesc mereu pe mama, izolata in lumea ei, de multe altele de la serviciu dar si de acasa...In fine. Sanatosi sa fim, ca iata, bolile ne doboara cel mai rau.

Mergi la inceput

Naty,off,sanatate multa si voua..sa fie pe drumul bun,Iulia..pare o viroza,nu?sanatate..

Nicio veste despre Ank+Muf?I-am dat si eu mesaj dar nu a zis nik..mi-e "asa" s-o sun,sa nu o deranjez.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut.

Nicio veste de la Mufarin? Am scris mai devreme si eu un mesaj, ca nu e musai sa faca febra, nu e musai sa se auda la auscultat... doar la raze se vede uneori ca e pneumonie. Si ca e mai bine sa se faca aerosoli cu Ventolin, nu sirop. Dar nu stiu unde a disparut!

Va pup. Pe Stefan il doare stomacul iar, acum doarme... i-am dt niste debridat, dar nu-si facuse efectul, s-a culcat cu durere. Sa vad cand s-o trezi... Uf!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, naty, sa nu fie si la picii vostri viroza asta idioata. ca la noi (eu, alex, teo), asa a debutat: greata, dureri de burta, stare de voma. picii au vomitat, eu nu, dar imi simteam stomacul in gat. apoi dureri de gat, tuse seaca si dureri in piept si laringe si abia dupa 2-3 zile nas infundat si mucisori, fara febra...am auzit pe multi in ultima vreme cu starile astea. sanatate la toti!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

De inveselire putintel a atmosferei:
Concurenta la "Dansez pt tine":

Enjoy!

mami de TEA

Mergi la inceput

Nazdravania, coditzata -din nou..

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, dulce rau coditata! Si cu ce veselie danseaza! Nu pot vedea insa al doilea film... :(

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Va rog, se poate un pm cu nr Ancai de tel? sa o imbarbatez putin.

Si eu sunt rupta, acum suntem virusati cu totii si in plus mi-a plecat omul pt cateva zile de acasa. Si au o stare cupiii Greu la deal..

Blanka, imi amintesc ca ma intrebasesi ce pun in aerosoli. pai baza e 5 parti ser si una de lamaie, si basca mai pun dimineata solutie prospan, si seara cateva picaturi cu tinctura de propolis, cu sau fara ulei de pin.

Sanatate tuturor! (si mieeee)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput