Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Helou!
Ce se intampla aici cu virusache?? sanatate bolnaviorilor! N-am citit deloc, nu stiu nimic...am lucrat we asta, sunt rupta...si de maine iar in fiecare zi...abia astept we urmator...
bubu05 spune:
Mmmm...acum am citit de Mufisor...saracutul de el...of...bine ca sunt la spital...un pup mare!
Cata, am vazut casuta 

e superbaaaa! si bucataria mare, ce-mi place 
Ai mei sunt bine, Vlad merge de maine iar la gradi, Stef mai are putini muci...i-am dat o saptamana Aerius, nurofen vreo 3 zile...de 2 zile le-am luat la amandoi Septilin, ursuleti cu echinaceea si vit C. Cam asta le dau...
natynic spune:
Tot nicio veste de la Luny?...nici mie nu mi-a raspuns la sms...Ma rog, sa nu ne impacientam, poate ca numai de raspuns la mesaje nu are chef. Sa le tinem pumnii 
Finutul meu a inceput si el gradi (particulara) de luni si...joi a ramas deja acasa, bolnav
-mentionez, el fiind pana acum un specimen sanatos beton. El ca el, dar i-a dat si fratiorului mai mic care acum are bronsiolita si haraie ingrozitor...
In alta ordine-am vazut si eu pozele cu casuta, Tuchi-arata splendid, imi place enorm, dragoste si bucurie sa fie si sa umple locul, ca e superb!
natynic spune:
Pe Iulia am culcat-o cu 38 grade, dupa Eferalgan a transpirat si parea ca incepe sa-i scada; a baut ff multa apa si a papat 4 biscuiti (atat, dar n-am mai zis nimic) si se mai inviorase nitel. Om vedea ce o fi si la noapte, Doamne ajuta!
Nicoleta spune:
Oooof, toamna asta are ganduri rele cu noi, si-a activat totuti balaurii si i-a trimis spre noi, impreuna cu ploaia ei mocaneasca...
Naty, sanatate Iuliei!
Cu gradinita... Ce sa zic? Matei pare sa fi scapat de muci... Stefan era fara dureri de stomac la culcare, dar cam obosit... desi dormise de la 4.30 la 6... Maine probabil va sta acasa cu A pana la 1 cand ma intorc eu acasa cu pici cu tot. Sa vedem... sper sa trecem prin toate astea si sa ne recapatam echilibrul, cat mai curand. Cine zicea ca-si cumpara apt in cartierul 22 in Viena si ni-l inchiriaza?
(haz de necaz...)
Va pup pe toate! Sa aveti o saptamana asa cum va doriti!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bubu05 spune:
Naty, sanatate multa Iuliei 
Nico, hai maaa! va tin pumnii sa gasiti casuta mult visata. Si sanatate la baieti 
Fug si eu la baie, pe baieti i-am basculat deja la nani, ma bag si eu in pat...
Nicoleta spune:
Simo, multa putere! Sanatate tuturor! Si pupa-i pe baieti!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihutza11 spune:
sanatate multa Mufarinului! si nu numai.. 
imi pare rau sa citesc vesti nu prea bune!
Simo imi pare rau ca trageti si voi iar!

Stelutz dulce rau coditata! cu ochisorii aia mari! 

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
mihatp spune:
dau eu
zi
vesti de la Anca?
naty, voi cum sunteti
simo
, ma bucur sa te vad. bine ca a trecut greul picilor, sper ca e bine si George.
care mai sunteti virusati?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008