Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 10
mihatp spune:
am vazut zvarluga de mami frumoasa Stela!
si americanul frumusel foc, cu mami slaba.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
eu am decis sa raman de saptamana urmatoare acasa... de la jobul no.1
mai am 21 de zile de concediu de odihna, daca nu-l iau il pierd. si apoi sa intru pe prenatal, am socotit vreo 50 de zile de prenatal. m-a decis frigul din birou. crapa si pietrele pe aici iar caldura nu e cazul... ca e criza. frigul asta mi-a facut varza hemoroizii. si mi-e frica de-o raceala.
se apropie vertiginos momentul si ma prinde anxietatea.
pana la nastere voi ramane cu job no.2 si no.3
. adica se vor deschide iar linii de finantare si am lista de proiecte de scris. sper sa apuc inainte de a naste.
dar pentru proiecte ma duc intr-un sediu incalzit![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Buna, dragelor! Oribil ce citesc, atatia pitici bolnavi, Ariel, Sovi, Naty...imi pare tare tare rau, sa treaca toate repede, sa vina Muful si Anca acasa repede
.
Noi suntem sanatosi, slava Domnului. Dar tata e in spital de sambata, i-au scos lichid din plamani si l-au dat la analizat, e pe doua antibiotice...e ingrijit bine ( Cata, e vecin cu tine, la 4 la boli interni, intr-un salon de bolnavi cu probleme respiratorii ). Ieri isi revenise considerabil, desi toata lumea ne-a spus ca este inca foarte grav, si incepuse cu aiureala, cu agresivitatea... E ingrozitor de insuportabil! Sa vedem ce o fi facut dupa ce a plecat mama, ca e posibil sa le fi facut viata amara oamenilor alora
Era cu perfuzia, are dren la plamani si el o boscorodea pe mama ca nu vrea sa il dea jos din pat
Si tot asa! Radu pleaca maine seara, raman singura si asta eu un alt mare stres...cam astea-s motivele pentru care tac si oftez si ma gandesc si tot asa...Noroc cu Sophie ca imi lumineaza zilele, este atat de dulce si de isteata, ma topeste 
Nu-s in stare de scrisorica, dar aveti toate gandurile mele bune
!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
mstela spune:
Buna ziua si din zona asta!
Imi pare tare rau sa aud de atatia bolnaviori si tristete pe crenguta
..
Multzam de aprecieri
...
Nimeni nu are vesti de la Ank??sper sa fie pe drumul cel bun.
Olga
Miha,3 job-uri,burta mare,frig la birou?ma bag sub birou de rusine![]()

...bine ca o lasi mai usor
...
Sanatate tuturor si fie ca soarele sa straluceasca in toata splendoarea lui macar in sufletul fiecarei randunici.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
clauclau spune:
Multa sanatate bolnaviorilor, Doamne ce de necazuri.

I-am dat sms Ancai dar nu a raspuns, mai bine indraznesc sa o sun.
VALENTINA C spune:
Poate totusi Anca se indura si ne da si noua un semn
.
Olga, am intrebat de tine, nu stiu de ce, dar eram sigura ca ceva s-a intamplat cu tatal tau ...
In alta ordine de idei, azi e SF Luca!
LA MULTI ANI LUCA, LUKI SI BUBU!!! 
Aici aveti tratatia, chiar din mana sarbatoritului ![]()
http://rides.webshots.com/photo/2215348470103382524UFbTCr
clauclau spune:
Am vorbit cu Anca, vor mai sta in spital pana pe joi probabil. E foarte mare inghesuiala, spitalul este plin de copilasi cu bronsiolita si pneumonie. Muffy e binisor, nu a facut febra, dar nu vrea deloc sa stea acolo, vrea acasa si cu greu il tine Anca linistit. Va multumescte din suflet pentru mesaje si ganduri bune, va pupa pe toate si abia asteapta sa se intoarca.
La multi ani sarbatoritilor 

, Valen m-ai omorat cu tortul ala!

Kya spune:
'Neata! Vroiam sa va dau si eu vesti despre Anca, ca am vorbit cu ea, dar vad ca v-a pus Clau la curent 
Sanatate muuulta puiutilor bolnavior! Greu nene, greu tare! Uff! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tonic spune:
Valen multumim, si voua la fel, asemenea tuturor puilor din Australia la Baia Mare si de oriunde!
Dar nu e maine ziua lor, ca eu asa credeam
?
PS Tortul arata bestial, cand sa venim sa-l gustam? ![]()
Olgutzika spune:
Doamne ajuta, vor fi bine si Matei si Anca, nu am indoiala!
Vali, am vazut
! M-a tras si Zoze de maneca aseara, mi-am dat seama ca am cam disparut in ceata de joi...Sa iti traiasca Lucutzul, sa creasca mare. Delicios torticul tau, nu poftesc, nununu
.
sarbatoritilor de astazi!!! Miha, Tonic, sa va creasca mari puiutii!
Stelutz, o scumpa Tea! Sunt multi copii care la varsta asta renunta la somnul de dupa-amiaza, sa stii. Cat doarme noaptea?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia