Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Multa sanatate tuturor, tare greu e sezonul acesta, nici nu stii de unde te loveste.

Valen m-am lamurit, azi e, sa-mi fie rusine, ca eu eram convinsa ca-i maine ziua baietilor Norocul meu ca i-am luat cadou mai demult si azi oricum merge la o petrecere cu sor-sa asa ca m-am scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olga o mare pentru tine! si Sophiphi

Stela am vazut dansatoarea dulcica si coditata!

La Multi Ani pentru sarbatoritii Luca

Miha mami m-ai ametit cu joburile tale... Ai grija multa de tine, ca nu-i de glumit cu frigul ala!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Asa printre sute de hartii care tb rezolvate mi-am adus aminte sa-i raspund Stelutei: Luki nu doarme in w-end pt ca vrea sa stea cu mine. In rest doarme mai ales de plictiseala, pt ca nu-i place compania . Eu as prefera sa nu doarma la pranz pt ca asa s-ar culca pe la 8-9, nu la 11-12 noaptea ca acum si mi se pare mult mai bine pt el. Din pacate al meu s-a dereglat rau cu somnul dupa intarcat, nici acum nu a gasit o modalitate usoara sa adoarma. Sper sa creasca si sa-i fie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SA TRAIESTI INTRU MULTI ANI,LUCUTZA SCUMP!
Tortul ala m-a pus jos..
Olgu,greu cu somnul de dupa amiaza,intr-adevar,dar nu e normal sa renunte la el...e prea mica,dar chiar nu stiu cum s-o determin sa adoarma...acum ne este potrivnica si vremea naspa,iar ea e pliiina de energie,zvarluga tare..pana si seara adoarme destul de greu...o cam apuca si 23.00,de ne seaca..alearga spre camera unde mai ramane lumina aprinsa; ne-a pus la punct de trebuie sa dam stingerea cu totii,si tot se mai plimba prin bezna..e ceeevaa!Iar dimineata se cam trezeste la 6-7,dar mai doarme pana la 8-9 in alt pat..deci vreo 9-10 ore de somn as cumula,cam putin,dar asta e..sanatosi sa fim..insa nervozitatea ei sunt sigura ca si de aici provine.
Si Cata,am incercat de atatea ori sa dam stingerea si la 8 si la 9,in speranta ca obosita fiind,poate adoarme;dar nik,are o energie...noi ne prefacem ca dormim sau sforaim,ea se plimba,da tarcoale jucariilor (prin bezna);daca nu-i somn?si tot 22-23 o prinde.

Off,am citit vestile despre Mufy..Doamne ajuta lor..greu trebuie sa fie..

Vecinik,Zana e bine?
Sanatate tuturor..ofof.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma bucur ca Mufa e ok. Am terminat cursul, merg dupa baieti.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Rectific pe alocuri: mai sunt si zile cand da Domnul si adoarme la pranz (noi ne straduim zilnic sa-i creem mediu de somn,dar cand nu vrea/poate, aia e)si ii face f bine somnul ala,cum e si normal...pt ca atunci cand nu doarme ziua,dupa 18.00 nu ne mai intelegem,si o tinem asa pana la 22-23..dar asta e...ne facem noi mari,si cu de-astea...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Ancasanatate si numai bine,ma pentru voi
am vazut dansatoarea mica cu codite
LA MULTI ANI LUCUTILOR !!!valenarata fff bine tortuletul

va pe toate si va doresc o saptamana usoara,eu am inceput-o cam cu stangu'..si la serv si acasa..Andru e acasa din motive ca educatoarele au nu stiu ce treburi,ar fi trebuit sa-l duc panala 12 dar am primit tel sanu-l mai duc ca nu s-a dus niciun copil,inca 3 zile de stat acasa ,de maine am iar show si proteste...Cata cu ca i s-au dat planurile peste cap...etc..etc...

simosanatate si voua cum mai este Siluan?
clau tu cum esti?ce face P?

edit:va pe toate dar mi se blocheaza cand intru pe DC si incerc sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

habar n-am avut ce zi importanta e! trebuie sa dreg situatia cumva!

LA MULTI ANI PUIUTILOR LUCA!!!
LA MULTI ANI SI SANATATE TUTUROR PUIUTILOR!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

habar n-am avut ce zi importanta e! trebuie sa dreg situatia cumva!

LA MULTI ANI PUIUTILOR LUCA!!!
LA MULTI ANI SI SANATATE TUTUROR PUIUTILOR!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

nu numai ca nu am stiut ce zi e dar am stat si m-am intrebat de ce trimite tonic urari in australia...sunt dusa rau

La Multi Ani Lucutzilor!!! Si multa sanatate bolnavioilor!!!

Sa aveti grija de voi si de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela despre somnul de pranz nu stiu ce sa-ti spun... Dar cred ca intr-adevar nervozitatea Teei se trage si de la lipsa somnului.
Pentru Sanziana somnul de pranz e sfant! Daca nu doarme, e jale, nu te mai intelegi cu ea neam! In timpul saptamanii vine de la gradinita foarte obosita (cred ca mai mult psihic) si doarme vreo 3 ore. In weekend, ne culcam amandoua pe la 2 si doarme tot asa vreo 2 ore. Dar ei i-a intrat in reflex deja, cand se face ora de nani, incepe sa se frece la ochi, si musai sa doarma.

Mai intreba Blanka de mancare: Sanziana a inceput sa manance exclusiv singura de cand merge la gradi. Si inainte se mai juca ea, dar acum nu ma mai lasa sa o hranesc eu. Isi alege singura lingura sau furculita si papa. Isi inmoaie pana si bucata de paine in sos si o plimba cu furculita prin farfurie
De cutit nu se atinge, mi-l da mie si imi spune de fiecare data "Totim mami, nu voie Iana a cutzi"

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput