Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 11
tonic spune:
Multa sanatate tuturor, tare greu e sezonul acesta, nici nu stii de unde te loveste.
Valen m-am lamurit, azi e, sa-mi fie rusine, ca eu eram convinsa ca-i maine ziua baietilor
Norocul meu ca i-am luat cadou mai demult si azi oricum merge la o petrecere cu sor-sa
asa ca m-am scos.
Kya spune:
Olga o mare
pentru tine!
si Sophiphi
Stela am vazut dansatoarea dulcica si coditata! 
La Multi Ani pentru sarbatoritii Luca 
Miha mami m-ai ametit cu joburile tale...
Ai grija multa de tine, ca nu-i de glumit cu frigul ala! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tonic spune:
Asa printre sute de hartii care tb rezolvate mi-am adus aminte sa-i raspund Stelutei: Luki nu doarme in w-end pt ca vrea sa stea cu mine. In rest doarme mai ales de plictiseala, pt ca nu-i place compania
. Eu as prefera sa nu doarma la pranz pt ca asa s-ar culca pe la 8-9, nu la 11-12 noaptea ca acum si mi se pare mult mai bine pt el. Din pacate al meu s-a dereglat rau cu somnul dupa intarcat, nici acum nu a gasit o modalitate usoara sa adoarma. Sper sa creasca si sa-i fie mai usor.
mstela spune:
SA TRAIESTI INTRU MULTI ANI,LUCUTZA SCUMP!
Tortul ala m-a pus jos

..
Olgu
,greu cu somnul de dupa amiaza,intr-adevar,dar nu e normal sa renunte la el
...e prea mica,dar chiar nu stiu cum s-o determin sa adoarma...acum ne este potrivnica si vremea naspa,iar ea e pliiina de energie,zvarluga tare..pana si seara adoarme destul de greu...o cam apuca si 23.00,de ne seaca..alearga spre camera unde mai ramane lumina aprinsa
; ne-a pus la punct de trebuie sa dam stingerea cu totii,si tot se mai plimba prin bezna..e ceeevaa!Iar dimineata se cam trezeste la 6-7,dar mai doarme pana la 8-9 in alt pat..deci vreo 9-10 ore de somn as cumula,cam putin,dar asta e..sanatosi sa fim..insa nervozitatea ei sunt sigura ca si de aici provine.
Si Cata,am incercat de atatea ori sa dam stingerea si la 8 si la 9,in speranta ca obosita fiind,poate adoarme;dar nik,are o energie...noi ne prefacem ca dormim sau sforaim,ea se plimba,da tarcoale jucariilor (prin bezna![]()
);daca nu-i somn?si tot 22-23 o prinde.
![]()
Off,am citit vestile despre Mufy
..Doamne ajuta lor..greu trebuie sa fie
..
Vecinik,Zana e bine?
Sanatate tuturor..ofof.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Ma bucur ca Mufa e ok. Am terminat cursul, merg dupa baieti.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
Rectific pe alocuri: mai sunt si zile cand da Domnul si adoarme la pranz (noi ne straduim zilnic sa-i creem mediu de somn,dar cand nu vrea/poate, aia e)si ii face f bine somnul ala,cum e si normal...pt ca atunci cand nu doarme ziua,dupa 18.00 nu ne mai intelegem,si o tinem asa pana la 22-23..dar asta e...ne facem noi mari,si cu de-astea...![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
Ancasanatate si numai bine,ma
pentru voi
am vazut dansatoarea mica cu codite

LA MULTI ANI LUCUTILOR !!!valenarata fff bine tortuletul
va
pe toate si va doresc o saptamana usoara,eu am inceput-o cam cu stangu'..si la serv si acasa..Andru e acasa din motive ca educatoarele au nu stiu ce treburi,ar fi trebuit sa-l duc panala 12 dar am primit tel sanu-l mai duc ca nu s-a dus niciun copil
,inca 3 zile de stat acasa ,de maine am iar show si proteste
...Cata cu
ca i s-au dat planurile peste cap...etc..etc...
simosanatate si voua
cum mai este Siluan?
clau tu cum esti?ce face P?
edit:va
pe toate dar mi se blocheaza
cand intru pe DC si incerc sa scriu
mihatp spune:
habar n-am avut ce zi importanta e! trebuie sa dreg situatia cumva!
LA MULTI ANI PUIUTILOR LUCA!!!
LA MULTI ANI SI SANATATE TUTUROR PUIUTILOR!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp LA MULTI ANI PUIUTILOR LUCA!!! LA MULTI ANI SI SANATATE TUTUROR PUIUTILOR!!! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
nu numai ca nu am stiut ce zi e
dar am stat si m-am intrebat de ce trimite tonic urari in australia
...sunt dusa rau
La Multi Ani Lucutzilor!!! Si multa sanatate bolnavioilor!!!
Sa aveti grija de voi si de cei dragi

Kya spune:
Stela despre somnul de pranz nu stiu ce sa-ti spun... Dar cred ca intr-adevar nervozitatea Teei se trage si de la lipsa somnului.
Pentru Sanziana somnul de pranz e sfant! Daca nu doarme, e jale, nu te mai intelegi cu ea neam! In timpul saptamanii vine de la gradinita foarte obosita (cred ca mai mult psihic) si doarme vreo 3 ore. In weekend, ne culcam amandoua pe la 2 si doarme tot asa vreo 2 ore. Dar ei i-a intrat in reflex deja, cand se face ora de nani, incepe sa se frece la ochi, si musai sa doarma.
Mai intreba Blanka de mancare: Sanziana a inceput sa manance exclusiv singura de cand merge la gradi. Si inainte se mai juca ea, dar acum nu ma mai lasa sa o hranesc eu. Isi alege singura lingura sau furculita si papa. Isi inmoaie pana si bucata de paine in sos si o plimba cu furculita prin farfurie ![]()
De cutit nu se atinge, mi-l da mie si imi spune de fiecare data "Totim mami, nu voie Iana a cutzi"
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!