Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 7
ramo_cata spune:
luny
imi pare rau
ma rog pentru voi si doamne ajuta..
nici Andru nu este f bine,nu mai tuseste dar are mucii tarasi, si s-au cam inverzit...e cu fundu'in sus tot timpul,nu vrea sa manance,de 3 zile e in greva foamei,azi l-am certat

,n-am mai putut ,am cedat ,imi pare rau dar nu stiu ce sa mai fac...e tot timpul speriat ca plecam,daca ii dau sa manance imi tot zice ca nu begem a gadi,a asociat mancatul cu plecatul la gradinita ,eu ,dimineata ,inainte de a merge la gradi ii dau sa manance,mai bine zis ii dadeam..off il vreau pe Andutu meu inapoi...sunt cam pe fundul butoiului....i-am explicat si ii explic intruna ca toti il iubim ,ca daca merge la gradi asta nu inseamna ca ramane acolo tot timpul,merge tati si il ia ,apoi el cu tati o ia pe mami de la serv ..etcetc etc dar parca nu ma inteleg,nu vrea sa ma inteleaga....
somnorica spune:
http://www.reclama ilegala - xxx/povestile-d-rei-firicel/
Pentru gradinari: De ce merg copiii la gradinita
Pe mine ma ajuta la taiatul unghiutelor povestea Printesei uitata de prieteni.
Sanatate.
ramo_cata spune:
blankar mersi
am vazut poze cu Adrianu cel frumos ,
cu porumbul ala,am vazut si casuta cea frumoasa,tuchi f misto.. si curtea si casuta...si mi-ai dat o idee de gardulet..ff interesant garduletul ala al vostru..eu vreau sa inchid fantana si nu stiam cam cum sa fac..garduletul ala se cumpara..bun pentru barbati mai comozi,asa cam ca omu' meu...sa fiti fericiti si sa va iubiti in casuta voastra pana la adanci batraneti
eu ma lupt cu un pahar de must neintepator
,puiul meu doarme ...Cata e la Buc la aeroport sa-l duca pe socra'miu ,merge la inca un control la ochi la cumnata mea..sper sa fie bine desi am constatat ca nu prea mai vede
imi pare rau de el...Andru e innebunit dupa el,aseara nu se mai dezlipea de tataie Nitu',vroia sa doarma cu tataie,iar azi dimineata s-a trezit cu gandul la tataie,ma intreba unde e? ,i-am zis ca doarme..apoi zice:begem tezim ,speliem
...soacra mea e la tara ,ii tine locul lui socra'miu ....
hai ca eu vorbesc ,asa cat sa mai uit de unele griji
...imi pare rau pentru toate vestile rele citite aici..sper sa se obisnuiasca toti puiutii cu sezonul rece ca sa nu mai auzim de atatea raceli
Nicoleta spune:
Of, saracul Mufarin! Sanatate multa!
Ramo, sanatate si lui Andru.
Matei e si el cu mucii taras de 2 saptamani... Stefan se vaita dupa masa de durere de burta... ce-o fi si asta??
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
Ofofof incredibil
Dar ce i-au facut pana la urma ? Analize, radiografie, ce? Multa sanatate Mufului, sa va intoarceti repede acasa 
Blanka, stai calma...n-am nimic...doar o fata adolescenta,un copil in criza varstei de doi ani, un sot zen, o varsta considerabila, un serviciu "d-ala" ..... forta fie cu mine, multumesc lui Dumnezeu pentru problemele astea marunte pe care le am
ca oboseala trece, buna-dispozitie o gasesc eu pe undeva, iese el si soarele...intr-un final glorios "binili" invinge, stiu eu ![]()
Cat fierbe ciorba mi-oi cumpara si eu doua toale de pe bonprix , ca au si masuri mari ...si uite-asa , incet-incet, ma dreg oleaca 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
Of, bietul Muffy...biata Anca!
Am vrut sa ii scriu mai devreme ca nu "suna" bine deloc suieratul ala, insa am vazut ca i-a zis si Cata. Sper sa fie pe maini bune acolo si sa aiba conditii cat de cat normale...eu nici nu vreau sa mai amintesc de spitalul ala, sper ca au facut ceva in anii astia, de cand am fost eu cu Alex acolo.
Si la mine s-a reactivat tusea, de 2 zile bat iar toba la greu si curg iar mucii garla
. Am ramas si fara provizii "anti tusitoare", la farmacia de langa mine care e deschisa non stop nu au Coughend, iau Expectorant V, ma mai linisteste, dar cand ating salteaua e jale. Azi noapte am dormit 3 ore, crampeie de minute legate
...si alea pe fotoliu, ca in pat, jale! Alaltaieri noapte la fel...acum sunt agitata si nu pot sa dorm, mama ma-sii! nu mai vreau! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mstela spune:
Salutare..
Anca,of,sanatate multa Mufului.
Cata,asa deci cu pediatrul
..chiar imi place omul..poate ii spun de tine,imi fac o "pila"
..da nush cum te chema in facultate..
Tea a avut si azi noapte o criza de tuse
si credeam c-am scapat...de abia am inchis un ochi..nush,nu-nteleg ce are..nu mai avusese episoade..treb sa caut dr minunat sa vedem ce zice.
Si,help,cum sa mai determin copilul asta sa mai doarma la pranz??
ce aree?nu pricep..azi ne-am culcat si eu,si randunoiul,am tras jaluzelele,am creat mediu,inainte o plimbasem prin parc,mancase si se kkse,ea nik
,in semiintuneric si-a gasit de joak si a ravasit toate casa
...eu am adormit bustean,randunoiul a urmarit-o inchinandu-se...de und atata energie?ciocolata nu mananca

Pregatesc sa v-o arat in tot elanul ei..![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.