Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost la dr.. traheobronsita acuta... cica deocamdata fara antibiotic, desi eu cred ca i-as fi dat la cum il vad... aerosoli cu flixotide si adrenalina, sirop de tuse, aerius seara si cica sa speram ca se amelioreaza
la Gomoiu f ok, desi am stat vreo 40 min, am nimerit o dr rezident, l-a palpat, l-a ascultat, a fost atenta.. si a fost civilizat, fara tiganie la usi, numai familii normale..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

lyvy da, i-am tot dat, insa numai naturale, nu vaccinuri.. echinaceea, propolis, catina.. incepusem anul trecu cu BV si a facut imediat pneumonia, iar medicii mi-au spus ca e prea mic ptr ala, si ca organismul lui l-a luat exact pe dos.. asa ca eu BV nu-i mai dau..
tuchi, zici tu?.. doar asta sa fie?.. eu sunt ingrijoarata tare, nu mi se pare deloc ok.. macar de nu ar mai raci la anul la gradi, dar iti dai seama cu ce groaza ma gandesc eu la asta acum...

Mergi la inceput

..ce ma ingrijoreaza acum, este ca dupa o sedinta de aerosoli, respira tot sacadat si harait, nu mi se pare sa se fi imbunatatit starea lui... mi-e sa nu o dam in altele, iar... stiu ca atunci, in spital si apoi acasa, ii faceau aerosoli cu ventolin, si acasa mi-a dat sirop ventolin.. asta ptr ce e?..
ma gandesc cu groaza, daca nu a nimerit dr de la Gomoiu?... daca e mai rau si nu mi-a dat bine tratamentul?..
e moale.. a atipit acum si s-a trezit din cauza tusei.. si respira repede, ca la pneumonia aia.. mi-e groaza numai sa-mi amintesc prin ce am trecut atunci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Anca, nu stiu ce sa-ti zic... Sper sa nu fie nimic mai mult decat o viroza mai zdravana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, mi-e greu totusi sa cred ca nu-si dadea seama doctorul ca e pneumonie...se aud plamanii intr-un fel la pneumonie, una e haraitul din gat si trahee si alta ar fi ralurile alea de pneumonie...plus ca n-are febra...tin pumnii, stiu ca nu-i usor dar gandeste pozitiv.
Apoi ventolinul e descongestionant, are cortizon...nu stiu daca e cazul !
Cam asta stiu...culca-l semisezand, cu o perna mare ...da-i siroapele alea sau inhalatiile si vezi cand tuseste: daca face efort, daca sta culcat...cand?
Pupam bolnaviorul!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vali, eu i-am dat lui Seb colargol la varsta lui Luca.

Anca, mie-mi seamana a bronhospasm ce zici tu acolo....si ventolinul taman pentru asta e.
Daca respira tot asa sacadat si ai senzatia ca nu-i ajunge aerul....mai bine te mai duci la un dr.!
Mi-e greu sa cred ca un pediatru nu recunoaste bronhospasmul...dar poate nu-l avea, nu stiu ce sa zic mai mult!

Adrenalina din aerosoli tine oarecum locul ventolinului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny sanatate!
tin pumnii sa fie bine Mufy
ventolinul am auzit ca e foarte bun,il face
sa respire mai usor
la noi nu se gaseste acum

Vali,eu i-am bagat colargol lui Marc la 2 luni
in nas
se prepara in farmacie
eu stiu ca e de doua feluri
in concentratie mai mica si mai mare
cred ca de 1% si 2%
sper sa nu vorbesc prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai ca Luny n-a apucat sa citeasca mesajul meu...m-a sunat, e internata cu Mufa la Gomoiu, la terapie. Are pneumonie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tuchi v-am admirat casa!
e foarte faina,sa o stapaniti sanatosi!

Luny,ventolinul e bronhodilatator
acuma am citit
va pup

Mimo ce e cu tine?
am vrut sa va intreb daca mai exista vreun copil care nu
mananca singur?
Eric trebuie indopat,ii este lene sa manance
cred ca Marc o sa manance mai repede singur decat el